Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (61)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

quote:
Originally posted by alehiam

Roxana, de la mustela pentru dermatita atopica e gama Stelatopia. Bafta si din partea mea la examen
Eu am cercetat piata (insa, inca nu am luat nimic) dupa ce robert dupa o baita o idee mai calduta a inceput sa se scarpine pe burtica unde ii aparusera iar niste pete. Am incriminat cosmeticele folosite totusi in cantitati infime la baie, dar se pare ca nu sunt ele de vina: am folosit la baie doar tarate in apa si clatit cu ceai si tot au mai aparut niste pete dupa baita, insa cum apa avea acum temperatura corespunzatoare nu l-au mai mancat.

Mad, mamica de Robert Stefan (09.09.2007)

eu personal am o alergie de genul asta... cateodata cand fac baie mai fierbinte si imi apar pe mine niste chestii ca niste muscaturi de tantar care ma mananca. Ideea este ca initial s-a crezut ca as fi alergica la clor, dar eu am facut inot de performanta....asa ca este exclus....pana la urma nu stiu la ce sunt alergica...

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

La acest aparat cu aburi ma gandeam:
http://www.roportal.ro/shop/aparate_gatit_cu_aburi/APARAT_DE_GATIT_CU_ABURI_TEFAL_VITAMIN_TVC4007.htm

Sper sa apara linkul, este Tefal Vitamin TVC4007

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

gabriela pai tu esti gabriela ,iar gabitze gabi

emma ce domnisor dragut
magdaz vreau si eu reteta ,asteptam 2 sapt nu-i bai
dar daniellede ce nu o fi mai trecut pe aici?
sau rodica?
cine e responsabila cu catalogul astazi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

offf...cand va aud de vaccinuri ...imi trec fiori...nu de alta ...da maine dupa masa mergem si noi...nici nu vreau sa ma gandesc cand imi amintesc cat a plas la ala de 2luni...

Gabi...pai tu ai fost prima...zic sa ramai tu "Gabi" iar cealalta...Gabita e ok? Pupici la Sarah...

cecilico...dulce foc Cristianu tau...

Maria...ne esti datoare cu o explicatie...cine te-a suparat aseara... nu de alta da ne pregatim sa uite un sa treaca...desi cred ca a trecut deja...

Devyla...imi pare rau pt starea ta...las ca trece si o sa ai si un sotior fericit , na, daca depinde de noi si asta...

revin ca a sosit sotu...si iar zice ca tau pe internet mai mult ca si cu el

Rodica de Darius Filip 19 sept 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Am vizionat papanash coafat Cristian de cecilia este foarte haios . Si pentru ca Emma nu are ce sa coafeze la papanashul Andrei cel visator, i-am remarcat fericirea pe care o simtea in carca la tati E un scumpic ! Sa ne pui poze mai des - si vezi ca ai cam absentat, mamico, acu' a inceput Maria sa strige catalogul si imediat te prindem daca incerci sa chiulesti

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

Maria...prezent...numai ca sunt ca vremea azi...(la noi sunt nori)nu am chef de nimic...orice face saracutu de sot nu e bine...nu am rabdare nici cu darius cata ar trebui...off sa treaca starile astea...

Rodica de Darius Filip 19 sept 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_deea spune:

buna seara fetelor,

trebuie sa va spun ca sunt un pic dezamagita ca nu prea ma bagati in seama. In urma cu ceva timp va intrebasem ce parere aveti despre haraiala puiutilor mici. Bebele meu are trei luni si o sapt si are o haraiala pe gat care nu mai scapa de ea. Cand am consultat medicul a spus sa nu-mi fac griji ca nu are nimic, doar ca nu are laringele format. Am o prietena care ia dat baietelului ei Ketof ptr aceasta haraiala . Voi ce parere aveti? Bineinteles doar cele care s-au confruntat cu aceasta problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

LUY!
de ce te plimbi cu scoica pe brat? tu n-ai wrap??

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_deea spune:

aaa si mai avem o mica problema.Pe frunte in p stanga ia aparut o mica eczema care dupa cate observ eu se si intinde. Medicul mi-a spus sa-i dau cu Elocom unguent, dar pe prospect scrie ca nu este recomandat copiilor sub 5 ani. Ce sa fac in cazul asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Maqdaz, multumesc. O sa merg totusi maine la Budimex sa vad ce zice dre de acolo, ideea este ca noi am facut conjunctivita( asa a zis dr de fam) la 3 sapt de la nastere, a trecut cu tobrex , iar dupa aproape 4 louni a revenit.Cu siguranta nu accept desfundarea de canal cu sarma....dar pt linistea noastra merg, macar ca imi arata cum sa-i fac masaj.

Multumim de aprecieri fetelor.

Adreea_deea , nu stiu ce sa-ti spun.

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)

Mergi la inceput