Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (61)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdaz spune:

quote:
Originally posted by carpatina

quote:
Originally posted by magdaz

A mai facut secretii galbene dar au trecut la curatare cu ser, nu i-am mai pus nici antibiotic, ca am citit ca foarte rara aceste secretii inseamna infectie, mai ales daca albul ochiului e curat, nu e rosu si nici pleoapa nu e rosie.

In afara de secretiile galbene nici a mea nu mai avea nimic.. adica albul ochiului era curat, ploapa nu rosie... si totusi, la analiza secretiei a iesit ca avea infectie... care bineinteles ca nu a trecut decat cu antibioticul corespunzator.

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

nu stiu ce sa zic..poate sa creasca ceva in secretie care sa nu inseme infectie..depinde ce microb anume a iesit la tine , poate chiar era...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

vrem capitol 3, ne pregatim de schimbul 3. cine se inscrie ??????

io nu stiu, ca l-as face, zau !

Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

l-as faace eu, dar suge bebe

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

il fac eu

Mad, mamica de Robert Stefan (09.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

hai ca ma eliberasem si eu
vroia la tzitzi doar de forma

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiciDe2007 spune:

Poftiti aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada28 spune:

Myral poate ne intalnim cand o fi tot asa de cald sa le facem cunostinta flacaului meu si printesei tale.
Fetelor care ati scris despre depresii, aveti dreptate, toate am trecut prin asa ceva. Eu am pus starea asta pe faptul ca nu am putut iesii din casa: vreme urata, copil mic. Si eu am trecut prin asa ceva.Am rezolvat-o impunandu-mi sa am grija si de mine, iesind in oras, la film , iar daca nu am putut merge la prieteni au venit iei la mine. Si eu mi-am dorit sa ma intorc la servici dar Luca are nevoie de mine mai mult decat oricine si ... mai sunt doar doua luni si vine primavara. Iesim , ne plimbam , ne jucam. Nu trebuie sa ratam astfel de momente.
Va pup

Mergi la inceput