Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (61)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Salut!!

Ieri am facut pauza si azi gasesc aproape doua capitole!!

azi dimineata eram si eu lovita-n aripa de oboseala.

Sabina sanatate Sofiei!! La Victor in decembrie a durat trei zile jumatate starea de febra, 39 - 40, 39- 40 doar cu Novocalmin supozitor ii mai scadea la un 38. In a patra zi s-a trezit dimineata ca nou, nu mai avea nimic.

Teo draga mea sa stii ca si mie mi s-a intamplat exact la fel. Ma imaginam facandu-i rau copilului, dar niste orori...doamne fereste, nici acum nu-mi vine sa cred. Cum am rezolvat eu: nani, televizor, nani, laptop, un campari orange seara(chit ca alaptam, mi-am bagat piciorul, la cat campari am bagat in sarcina ce mai contau cateva pahare in plus?), plimbat la piata (dar fara copil), scris liste cu ceea ce am de facut in saptamanile urmatoare, planificat diverse chestii, numarat banii, aruncat oale si haine vechi, chemat femeia la curatenie si pusa sa-mi povesteasca tot ce faceau neamurile ei chestia asta ma incuraja foarte tare ca pe langa neamurile ei eu sunt sanatoasa la cap, altceva notabil nu-mi mai amintesc. Sexul nu mergea ca eram prea tuflita sa am chef si mai rau ma enervam. Si incet, incet a trecut. Aaaa ....si mai faceam o chestie...mi-am gasit si un responsabil (in mintea mea) de starea naspa in care ma aflam si ma imaginam cum o sa-l stang de gat pe responsabilul ala'...moama ce scenarii faceam, ce-o sa-i fac si-o sa-i dreg cand mi-o pica in mana....practic mi-am deturnat nervii catre alta persoana.

La Vic...am facut o ciza de nervi pe husband pentru ca a scos biberoanele din sterilizator si nu le-a pus capacele asortat pe culori!! Eu folosesc BabyNova ci desene si capace colorate si am la fiecare biberon un capac intr-o culoare potrivita, ei bine, saracul barbatul meu credea ca ma ajuta daca-mi scoate el biberoanele de acolo si le pune in dulap, cand le-am vazut "desperecheate' am inceput sa urlu (la propriu) si cand a intrat in bucatarie am tabarat cu pumnii pe el urland si plangand.... vaaai ce circ a fost...

Acum ca stia lectia, daca m-a vazut cu privirea mai pierduta, mi-a zis: "daca simti ca te apuca, spune-mi ca-mi iau concediu cateva zile sa te relaxezi si tu" problema este nu numai ca aveam draci pe ala micu' dar nici nu vroiam sa-l las de izbeliste, e foarte aiurea starea aia...

betty, Urmy v-ati decis la hainute?

Cu sexul dati-va timp, nu iese intotdeauna din prima, cunoastem senzatia, e problema de hormoni bezmetici.

magdaz am citit de hipotonia lui bb, ei bine, ceva asemanator a avut nepotul meu, dar la el era si mai grav ca pe la 5 luni nu tinea capul deloc!! S-a rezolvat cu niste vitamine, minerale si nu mai stiu ce alte prafuri date de neurolog, se pare ca laptele de la mami a lui era tare saracacios in anumite componente (mai rar, dar se intampla se nefacute din astea).

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Buna ziua, fetili ! Iaca am aparut si noi, sa uram La multi ani ! dulcetzelelor si papanshilor sarbatoriti azi :
dulcetzica de 5 luni Runa Miruna de Lia_B
si plutonul celor de 4 luni:
papanash voinic Andrei de Emma
dulcetzica parfumata Alexandra Elena de a_alinta
papanash Mihai Sebastian de ceamica
dulcetzica aromata Giulia de cristina85ss

Sa va traisca, sanatosi sa creasca, frumos sa infloreasca, viata sa vi-o-nveseleasca !

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Magdaz, daca te rog frumos, frumos, nu imi faci rost de retetele de indiene cu frisca si amandine (prajitura) de la soacra ta? Please!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Vreau si eu la intalnealaaaaa

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Sabina, felicitari pt vestile bune.Asa da!!!!!

Am mai pus si noi niste poze noi cu fata mamii:

http://www.flickr.com/photos/14057076@N07/?saved=1

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

eu nu inteleg un lucru: de ce se recomanda diversificarea pt. cei alaptati-dupa 6 luni, iar pt. cei cu formula dupa 5 luni ?
Dupa mine trebuia invers, cei cu formula au toate vitaminele,mineralele si alte chestii in ratii egale la fiecare masa, pe cand la cei alaptati mamelle poate au carente de vitamine, nu se alimenteaza corespunzator, etc.
Al meu bb e hranit exclusiv cu formula ( ca tot vorbeam de depresii, prima depresie de mama la mine a venit ca urmare a faptului ca nu am avut strop de lapte pt. puiutz, eram panicata toata, ca ce o sa se intample, ca nu-si formeaza imunitate,etc )si impotriva tuturor sfaturilor primite de la neamuri-prietene-vecini vreau sa-l diversific cat mai tarziu.

Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonarosca spune:

Pupam toate fetele si bebeii.
Ne-am facut si noi mare, si deh... tre'sa incepem diversificarea.
Si acum vin si eu cu o intrebare: Ce electronice (electrocasnice, cum s-or numi) am nevoie ptr bebel? Storcator de fructe, blender...??? Nu prea stiu si de aia apelez din nou la ajutorul vostru?
Daca s-a mai discutat va rog sa nu dati cu pietre, ca n-am mai apucat sa deschid calculatorul de vreo 3 sapt., super ocupata la munca si acasa, stiti cum e... Acum vreau si eu sa mai citesc un pic din urma.
Va multumesc tare de acum ca nu stiu daca mai apuc dupa ce-mi raspundeti!
Va pup!
Ramona si BB Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

papanash,...asta cu strop de lapte...nu o mai cred demult . Poti sa ai ghinion de un bb mai lenes care sa nu stimuleze...dar uite, eu acuma, la Gheorghe, n-am avut nici febra laptelui, daca storceam nu iesea nimic! stiti ce e aia nimic? si totusi bb crestea si isi tragea CE TREBUIE.
nU-TI MAI FACE INSA PORBLEME, DACA L-AI PUS MACARDE CATEVA ORI LA SAN SI-A LUAT ANTICORpI DIN COLOSTRU.

aaah, scuze caps.

deci, laptele de mama contine de 1000 de ori mai multe chestii ca formula:)nu prea conteaza decat in mica masura ce mananca mama.
in f f rare cazuri sunt carente majore.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Sabina, pentru vestile bune.

Pana la urma a dormit putin si Stefan al meu.

O sa trimit pe mailul comun o carticica despre diversificare. Am studiat-o putin, parerea mea este ca are parti bune si parti mai putin bune, dar mi-a placut un tabel cu vitaminele care se gasesc in diverse alimente.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Gabriela, . Eu iti spun Gabriela, dupa cum ai scris la semnatura.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare

Mergi la inceput