Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (61)
Raspunsuri - Pagina 16
cecilia L spune:
Am fost si noi afara vreo 2 ore, dupa multa vreme am iesit cu caruciorul, fericire mare pe finuta care voia sa impinga ea caruciorul, pacat ca mai zapada pe ici pe colo si o incurca, iar Cristi a fost tare incantat, cred, a dormit de cum am iesit din casa pana am intrat.
Eu sunt un pic suparata, a inceput sa-i curga iar ochisorul drept, nu se lipeste dar am remarcat azi ca e umezit si m-am uitat cu atentie.
Fetele vreau si eu un dr oftalmo pt copii, preferabilm cabinet particular daca stiti, nu prea as merge prin spitale, sincer.
Parca Bernix vb de asa ceva, ma ajuta si pe mine cineva??????///
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
bebeka spune:
Am sosit si noi de afara ;am iesit de la 1 si un sfert pana acum.Fata doarme de la 2 iar eu mai prestez un mop.
Adevarul e ca astazi era invazie de carucioare.Eu,care ies in fiecare zi afara ca e ploaie ca e frig si sunt singura pe strada cu carutul, azi chiar mi s-a parut ca in cartier au iesit toti bebicii la plimbare .
Mandarinutza, de belea videoclipurile.
Bebeka,mamica fericita de REBECA-MARIA(15.09.2007)
myral spune:
Noi nu dormim nici afara nici in casa, decat la tzatza dar asa mami nu mai face nimic , nu ca as avea chef de treabaMada si noi tot in marsupiu ne-am plimbat pana pe Dezrobirii, nu cred ca ne-am intalnit inca.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
Gabriela77 spune:
Bine a revenit frumoasa Luy!
Le mai astept pe Piciulika si Tomasa, prietenele mele dragi!
Teo, cred ca toate am simtit cate ceva din ce simti tu acum, important e sa o recunoastem, asta nu ne face mai putin…mame! Sint doar sentimente de moment, furtuna de hormoni, ceea ce conteaza cu adevarat sint minunile astea mici, vulnerabile si nevinovate, care au nevoie NUMAI de noi.
Sper ca Miru, Sofia sint mai bine. Da?
Frumos bebe de Cecilia!
Annisia, tu de ce esti trista, fata?
Vreau sa o felicit pe Sim, ca este asa activa…Preconizez un Stefan foarte ager!
Mey fetele, vad ca mai avem o Gabi, cum facem diferenta, ca eu tot tresar cand vad scris Gabi…hihihi…eu cine mi-s? Gabi, Gabriela, Gabita…Deci, cu cine votam? va rog ca ma apuca si pe mine depresia…vai de capul nostru…
Si eu speram la Loto, sa-I iau Sarei vila si masina si sa calatorim in tari straine….glumesc, desigur! Dar tot mi-ar fi placut un castig, mic-mic-mic.
Cu statul in fund, asa si Sara, continuu se arcuieste, vrea sus, si e in al 9-lea cer cand o ridic, cate putin o tin in fund. Gingiile si pe ea o dor si zabaleste la greu, azi i-am facut mix de suc morcov, mar si nu i-a placut, e drept ca nu mai erau morcovii asa dulci.Gata! Fug! Ma vrea!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
bebeka spune:
Adevarul e ca vremea asta era numai buna de intalneala.Chit ca veneam pe jos pana la locatie caci fi-mea nu doarme decat in carut.
Bebeka,mamica fericita de REBECA-MARIA(15.09.2007)
ramonaiani spune:
quote:
Originally posted by cecilia L
Eu sunt un pic suparata, a inceput sa-i curga iar ochisorul drept, nu se lipeste dar am remarcat azi ca e umezit si m-am uitat cu atentie.
Cand avea 2 saptamani Eliza tot asa a avut un episod cand ii curgea ochisorul. Moasa mi-a recomandat sa o sterg cu tampon steril si cu ser fiziologic, si niste picaturi naturiste sa ii pun in ochisor:
Euphrasia Augentropfen, produse de Wala. www.quick-pharma.de/index.php?auswahl=shopseite&rubrik1=Suche&rubrik2=Euphrasia%20augentropfen&gclid=CM2UsPPFh5ECFSPlXgod-jQZWw" target="_blank">Asa arata.
Sanatate multa
Eliza (06.09.07)
myral spune:
Mandarinutza si eu am vazut video, s-a inveselit atmosfara, toate mamicutele cu bebeii au fost la plimbareTeodora tu ce faci? Cum a trecut noaptea? HAI scrie-ne ca sigur esti bine!TomasaMyral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
Sabina spune:
a plecat doamna doctor.
Rezumat:
Sofia are viroza si atat, tuseste rar, si exclusiv din cauza de muci in gat.Mergem cu tratament bland, antitermic , sterimar, suflat nasucul, multe lichide...cam ca la oameni mari.
Pt ca are pielea f f uscata, ne-a zis sa o dam cu ulei de masline cu vitamina A! tratamentul panaceu universal observ
Gheorghe e tanculetzul nostru, nici nu l-a cantarit macar
a plans 3 secunde la intepatura si gata. Nu e rahitic. Ar putea sa-i dea fier, dar ne cheama peste 2, 3 saptamani sa-i faca o hemograma.Zice ca se cam termina rezervele de fier la varsta asta, si ca el a crescut f f f mult. Despre diversoifoicare nici nu se gandeste mai devreme de 6 luni. Zice ca imi da voie sa incep cu ce vreau, dar ca fructele au mai multe vitamine. Insa avand in vedere ca la 6 luni se diversifica rapid, e ok si cu legume.
In legatura locul vaccinului, m-am mai uitat odata: nu il face chiar in fundulet, ci mai sus, spre spate. Cred ca eu ca e ok acolo, ce zici Magda?
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
papanash spune:
quote:
Originally posted by magdazquote:Papanash, vreau eu sa dorm in camera ca a lui Andrei , ca suna foarte frumos ce ai descris tu acolo.
Originally posted by papanash
eu nu reusesc sa-l 'conving' pe Andreiutz sa doarma in patutz, are o camera foarte frumoasa, ( dupa gustul meu ) cu desene pe pereti, cu carusel ( 2 bucati, am mers prin incercari, nu-i place nici unul), cu steluta-proiector, cu muzica pt. bebei, ce mai, de drag sa stai sa te joci si sa dormi acolo...el nu vrea si pace. mai mult de 15 minute de joaca in timpul zilei ( si asta numai cu mine langa el ), nu vrea.
Seara-l adorm in sufra si dupa de vad ca e destul de adormit il duc in patut. se trezeste in maxim 5 minute. am avut rabdare intr-o noapte si l-am adormit de 6 ori, tot de 6 ori s-a trezit si am abandonat, nu dormea nici el, nici noi, nici vecinii...
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007)
mama de Cristian(05.01.2004) si Ana-
Maria (05.09.2007)http://community.webshots.com/user/magdaz74
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=112487
acolo doarme tati ( dupa ce da drumul la carusel ) , io-s geloasa, deci deocamdata nu se poate.
mai vorbim, ne mai imprietenim......
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007)
Sabina spune:
PS m-a laudat ce copii frumosi si destepti fac
Si s-a bucurat ca am incredere in mine si in lapticul de mama.
No, asta trebuia cred, sa flatezi marfa
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo