Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (61)
Raspunsuri - Pagina 15
sim_stoian spune:
Chiar asa, pe unde sunteti? Ca e cam liniste.
Noi am fost putin pe afara, am evaluat gradul de jeg de pe masina si am ajuns la concluzia ca trebuie sa o duc maine dimineata la spalat. Nu de alta, dar nu se mai vede absolut nimic prin geamurile de pe partea stanga. Dreapta e curata, dar imi spala mie cineva doar juma de masina?
Incerc sa il bag la nani acum, desi vorbeste singur nevoie mare si nu pare sa aiba chef de somn.
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare
Marunzika spune:
'neata!
Am citit si eu repede, ca tare mult s-a mai scris in we si vroiam sa dam binete la toate mamicile si bebicii.
Le-am dat si eu la disparuti pe Tomasa & Piciulika. Cate un la fiecare, si nu mai stati departe de noi ca va simtim lipsa, asa-i fetelor?
Nana
carpatina primeste si de la noi 100 puncte pt umorul tau !
Yannisa a primit pe 19.01 prima lingurita de morcov, ieri 2 lingurite si azi 3. Oare maine cat sa-i dau, ori sa-l combin cu alte legume? Cred ca am sa combin! La primul contact cu morcoviorul s-a strambat bine, dar apoi a papat cam in 3 min tot din lingurita. Multa munca la hranit cu lingurita, parca e mai mare cantitatea ce o scuipa decat cea din lingurita.
Si cu a mea cura de slabire :( a ramas cantarul la 59kg de cca o sapt si eu fac foamea :( nici nu mai stiu ce gust are mancarea buna, am mancat ba salate, ba numai carnita ori branza, bleah!
www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007
ramonaiani spune:
quote:
Originally posted by carpatina
Alooooo.. diasporaaaaa? Dormi? Ca lipsiti cam multe....
Daaaa, salutari si de la noi.
As fi vrut eu sa dorm, dar n-am avut norocul asta. Ieri am fost la biserica la slujba, preotul s-a lungit cam mult (oricum Eliza s-a plictisit dupa prilele 10 minute ) si de-aia a fost agitata toata ziua si toata noaptea. M-a trezit in tact de 2 ore incepand de la 12 jumate noaptea, pana la 6 dimineata, cand n-a mai vrut la ea in pat.
M-a distrat insa ca in bisertica, atunci cand incepea corul sa cante, incepea si ea sa cante pe limba ei, desigur.
Eliza (06.09.07)
mandarinutza spune:
Chiar ca e liniste pe aici, dar cred ca sunteti la plimbare cu copiii.Am fost si noi la plimbare cam 2 ore, in parc, e asa de frumos, parca a venit primavara.
La multi ani tuturor sarbatoritilor de azi!
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
mandarinutza spune:
Si ca sa inveselm atmosfera:
http://www.youtube.com/watch?v=Gu1CHo25XVI
http://www.youtube.com/watch?v=Z47EUaIFrdQ
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
myral spune:
Si noi tot la plimbare ca e cald si frumos, acum trebuie sa papam poate doarme putin.Am citit rapid din urma si eu subscriu la ce a spus Devylla despre sex, abia astept sa vina sotul dar cand vine nu ma gandesc decat ca trebuie sa prestez, sufar de lipsa totala si permanenta de chefCecilia noi nu ne inghesuim la nici un baietel, nu indraznim ca noi nu avem poze, ce sa facem, ne-am baga la Andrei de Rox ca nu suntem cuminti deloc, nu dormim ziua, suntem rasfatata, (frumoasa binenteles) si petrecem pana la 12, 1 noapteaMyral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
prisi spune:
am fost si noi in parc de la 12 pana acum, super faina vremea, mai naspa e cu mizeria de pe jos, da asta e, Miru cred ca e cam rasfatila ca nu prea ii mai place in carucior, asa ca am mai tinut-o si in brate si am prestat si o alaptare pe banca de ma racisem toata , da asta e , daca murea printesa de foame...
de joi cica se strica vremea iar, naspa, ca asa ma saturasem de vremea asta
Carpatina ai strigat bine, ca ai avut succes
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
Mada28 spune:
Si noi am fost la plimbare. E o vreme super. Dar am iesit cu marsupiul si am stat doar o ora si jumatate. La Constanta inca mai sunt nameti pe trotuare si nu am cum sa ies cu caruciorul.
Luca are o energie debordanta. I-am dat sa manance si incerc sa-l culc dar nu prea am succes.
Dimineata nu prea a mancat cum mananca el. Cred ca tot de la dinti. Roade manutele si baleste.
Va pupam si plecam la somnic
magdaz spune:
Papanash, am ris cu lacrimi....asa e domnule cu copiii, exact cum ai scris tu acolo...
Kriss79, ochioasa de Maria de Luy are o concurenta serioasa in Alessia ta. Sa-ti traiasca si sa va bucurati de ea....ca tare frumusica mai e..numai buna de nora
Carmenita ce are Sanepidul cu vaccinarea?
Intr-adevar, o reactie nashpa dar rara e retractia de muschi.Dar f rara. Dac il faci in fund risti sa nu se imunizeze, ca orice vaccin tb facut intramuscular sau subcutan profund, si acolo stratul de grasime e cel mai mare si risti sa nu ajungi la nivelul care trebuie.
Oricum, prin vaccinare iti asumi, pe linga beneficiul imunizarii si alte riscuri(alea din proscpect1, mai serioase ca retractia de muschi, asa ca eu zic ca poti sa faci linistita in piciorut.
magdaz spune:
quote:Papanash, vreau eu sa dorm in camera ca a lui Andrei , ca suna foarte frumos ce ai descris tu acolo.
Originally posted by papanash
eu nu reusesc sa-l 'conving' pe Andreiutz sa doarma in patutz, are o camera foarte frumoasa, ( dupa gustul meu ) cu desene pe pereti, cu carusel ( 2 bucati, am mers prin incercari, nu-i place nici unul), cu steluta-proiector, cu muzica pt. bebei, ce mai, de drag sa stai sa te joci si sa dormi acolo...el nu vrea si pace. mai mult de 15 minute de joaca in timpul zilei ( si asta numai cu mine langa el ), nu vrea.
Seara-l adorm in sufra si dupa de vad ca e destul de adormit il duc in patut. se trezeste in maxim 5 minute. am avut rabdare intr-o noapte si l-am adormit de 6 ori, tot de 6 ori s-a trezit si am abandonat, nu dormea nici el, nici noi, nici vecinii...
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007)