Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (61)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebeka spune:

Sim si eu zic Doamne ajuta pt a mea:s-a trezit la 4 a supt 4 min pe ceas si apoi la 8.Asa ca sper si eu ca a fost doar o faza si o sa-si reia somnul de noapte intreg.Pupici!

Bebeka,mamica fericita de REBECA-MARIA(15.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Carpatina, , tu bagi fata la idei. Era doar un fel de a spune.

Rox, bafta la examen.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeka spune:

Rox tinem pumnii la examen!

Bebeka,mamica fericita de REBECA-MARIA(15.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

Roxana, de la mustela pentru dermatita atopica e gama Stelatopia. Bafta si din partea mea la examen
Eu am cercetat piata (insa, inca nu am luat nimic) dupa ce robert dupa o baita o idee mai calduta a inceput sa se scarpine pe burtica unde ii aparusera iar niste pete. Am incriminat cosmeticele folosite totusi in cantitati infime la baie, dar se pare ca nu sunt ele de vina: am folosit la baie doar tarate in apa si clatit cu ceai si tot au mai aparut niste pete dupa baita, insa cum apa avea acum temperatura corespunzatoare nu l-au mai mancat.

Mad, mamica de Robert Stefan (09.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

roxana - tati e plecat cam 10zile/luna, si stef e obisnuit, dar nu mai putea de dorul jucariilor!dimineata cand le-a vazut s-a bucurat mult si l-a intrebat cu repros: doar atat mi-ai adus?obraznicatura mica, numai dupa interes...de fi-mea era vorba ca nu e cuminte!
pupici multi.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

buna dimineata,
am reusit sa mai dorm si eu pana la 6 si apoi de la 8 la 9, tot e bine..

Sim pai hai sa ne organizam sapt asta daca mai sunt doritoare, eu nu pot joi ca ma duc la dr. dar in rest sunt disponibila

pup si Stefanutz cumintel

ce zic fetele.... care ar fi locatia preferata?

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Roxana, mai ai prajituri????????? pai musafirii tai ce au facut???????aaaaaaaaaaa au papat ceva mai bun?????
Bafta la examen.

Gabi, daca scrie pe bady eu am luat aminte''nu sunt cuminte'', ce puteam sa inteleg.....hihi, e o dulce

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Teo, cred ca toate mamicile trec prin stari depresive, mie personal imi trec tot asa de repede cum vin.
In afara de vitamine incearca socializare, baga telefoane la greu, prieteni, dusmani, vecini, neamuri indepartate sau apropiate, orice, varsa-ti supararea pe oricine iti pica, numai cu bb ai mare grija, e total dependent de tine si simte orice stare ai,alea bune si alea rele ( mai ales alea rele ).iesi din casa, creaza-ti stari diferite accentuate (sa-ti fie frig, sa-ti fie cald, sa-ti fie sete-foame, etc ) si constientizeaza-le astfel incat sa-ti ocupi mintea cu ceea ce-ti cere organismul, te ajuta sa te reinveti tu cu tine si-ti ajuta neuronii aia 'buni'sa lucreze impotriva gandurilor rele.

Rox, bafta la examen !

Papanash Andreiutz ( 02.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

quote:
Originally posted by cecilia L

Roxana, mai ai prajituri????????? pai musafirii tai ce au facut???????aaaaaaaaaaa au papat ceva mai bun?????
Bafta la examen.

Gabi, daca scrie pe bady eu am luat aminte''nu sunt cuminte'', ce puteam sa inteleg.....hihi, e o dulce

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)

hehehe...era la intimidare

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

buna dimineata
Nu am mai intrat demult..caci nu mai avem noutati..
La Multe Lunite sarbatoritilor de astazi: Miruna Ioana,Andrei, Giulia si Alexandra Elena!Rox, Bafta multa la examen!
Nana, multa sanatate lui Andrei! Sper sa aud cat de curand ca e totul in regula!

Avem 3 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput