Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (61)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

kriss ce frumusica e Alessia

Mad, mamica de Robert Stefan (09.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Alehiam, multumim de aprecieri!

Avem 3 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenita spune:

Apar si eu, rar ce-i drept. Noi suntem singurei cate 5 saptamani la rand si tati sta doar 3 acasa. Sunt zile intregi in care nu trece nimeni pe la noi si pic destul de des in depresii. Am zapacit telefoanele.
Am si eu o nedumerire. Noi nu am facut inca vaccinul de 2 luni, il facem la aproape 4 luni, ca cica Sanepidul a fost inchis de sarbatori si uite asa am ramas noi pe dinafara. Problema mea este ca doctora mea de familie a zis ca ii face vaccinul in fundulet, ca ii e teama de complicatii, ca poate sa fac nu stiu ce retractie de mushi. Pediatra mi-a spus ca daca ii face in fundulet nu se face imunizarea cum trebuie si ca degeaba il face. Voi cum ati facut? Tot la sfatul medicului de familie am mers pe cele de la Sanepid, ca ii e frica de reactiile pe care poate sa le aibe la vaccinurile astea. Sunt suparata, ca trebuia sa le fi facut pe cele platite la 2 luni si nu mai ajungeam aici. Am nevoie de un sfat si stiu ca de la voi am primit mereu sfaturi bune.
Ziceati de gama de la Mustela, Stelatopia. Este foarte buna, folosesc eu pentru bebe crema pentru piele uscata si l-a ajutat mult. Andrei a facut o dermatita de la baita de dupa botez, probabil de la oua sau miere. Tare bine i-a facut. I-am dat si pe fata ca are un ten foarte sensibil si are acum o pielicica asa fina.
Va pup!
Carmen si Andrei (02.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

carmenita - vaccinul se face intramuscular, asa ca nu vad de ce nu ar avea efect daca il face in fundulet, ca tot intramuscular este...
zic si eu...
a iesit soarele...iesim afara la plimbare...
pupici.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Mamici, am si eu nevoie de o recomandare sau un sfat: trebuie sa-mi pun usi in apartament, la bucatarie si sufragerie ( pana acum am fost boemi, open-space ,in afara de dormitor si baie). Am inteles ca usile care se pliaza ( nu cele glisante) sunt destul de fragile insa pt. cele glisante nu prea am spatiu in lateral, cum ma sfatuiti ?

Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007)

Mergi la inceput

eu nu reusesc sa-l 'conving' pe Andreiutz sa doarma in patutz, are o camera foarte frumoasa, ( dupa gustul meu ) cu desene pe pereti, cu carusel ( 2 bucati, am mers prin incercari, nu-i place nici unul), cu steluta-proiector, cu muzica pt. bebei, ce mai, de drag sa stai sa te joci si sa dormi acolo...el nu vrea si pace. mai mult de 15 minute de joaca in timpul zilei ( si asta numai cu mine langa el ), nu vrea.
Seara-l adorm in sufra si dupa de vad ca e destul de adormit il duc in patut. se trezeste in maxim 5 minute. am avut rabdare intr-o noapte si l-am adormit de 6 ori, tot de 6 ori s-a trezit si am abandonat, nu dormea nici el, nici noi, nici vecinii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeka spune:

Papanash la design interior nu ma pricep.

Iar cu faza cu dormitul eu zic sa stai mai mult cu el in acea camera,poate nu e obisnuit cu ea daca zizi ca sta doar un sfert de ora in timpul zilei.La celelalte reprize de somn din timpul zilei unde doarme?Pune-l tot in camera asta si cu timpul se va invata.

Teoooo nu iesi afara?

Bebeka,mamica fericita de REBECA-MARIA(15.09.2007)

Mergi la inceput

Carmenita eu stiu ca la bebei nu se face nici o injectie in fundulet fiindca nu-s bine delimitate zonele si exista risc crescut de a face flegmon ( cred ca asa se scrie) de-asta nimeni nu prea se risca.
De ce nu ai cumparat Infanrix Hexa, e cel mai bun, Andreiutzul meu n-a avut nici o reactie dupa el.
Observ ca amandoua am nascut pe 2 octombrie, pe baietii nostri ii cheama la fel.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Carmenita, eu stiu ca vaccinul se face in piciorus, auzisem si eu ceva ca nu si-ar face efectul daca e facut in fundulet. Noi am facut vaccinul cumparat si nu au fost probleme. Poate nu e prea tarziu sa il cumperi, zic si eu.

Papanash, testul pt viitorii parinti. In legatura cu usile, nu imi plac cele care se pliaza, au nasii si vor sa le schimbe si eu pentru unele normale. Avem si noi o usa de asta la debara, dar acolo chiar nu aveam ce sa punem altceva si nici nu umblu prea des. Sunt destul de galagioase si in plus, daca pui la bucatarie, oricum se duce tot mirosul in casa. Dar niste usi normale nu te tenteaza? Noi avem unele de la Porta Doors si sunt f multumita de ele. Se inchid f bine, sunt silentioase si izoleaza bine.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare

Mergi la inceput

Bebeka, ziua doarme in sufra fiindca e mai intuneric, la el in dormitor am pus o perdea mai subtirica si nu-i prea place lumina, cred ca asta i se trage din maternitate ca a stat 3 zile la lampa saracul...
Lui tati ii place sa doarma in camera lui Andrei, ne-am distrat la inceput fiindca el a zugravit-o ( a zis ca-n camera la fie-su sa nu prinda mana de zugrav ), el a cumparat toate minunatiile de-acolo si tot el are parte de ele. Seara da drumul la carusel inainte de culcare cica sa-i induca ''pofta '' lui Andrei.Bineinteles ca n-are succes, deocamdata.

Mergi la inceput