Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (61)
Raspunsuri - Pagina 11
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/papanash/papanash.jpg)
papanash spune:
Buna dimineata si de la noi !
pupam papanashi si mamici, depresate sau nedepresate.
Papanash Andreiutz ( 02.10.2007)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/papanash/papanash.jpg)
papanash spune:
un zambet pentru dimineata asta:sunteti pregatiti sa aveti copii?
1. Pentru a va pregati sa deveniti mama, imbracati un halat de baie si fixati-va pe burta un sac plin cu fasole. Dupa 9 luni, scoateti doar 10% din continutul sacului! Pentru tatici: fugiti repede la farmacie, goliti-va portofelul pe tejghea si invitati farmacistul sa se serveasca. Dupa aceea, mergeti la supermarket si cereti ca salariul dvs sa fie varsat direct in contul magazinului.
2. Pentru a avea o idee despre cum va veti petrece serile, intre orele 17h si 22h parcurgeti in lung si in lat sufrageria purtand in brate un sac umed care cantareste intre 4 si 6 kg. La ora 22h lasati sacul, reglati desteptatorul la 00h00 si mergeti la culcare. La miezul noptii, treziti-va si parcurgeti din nou sufrageria purtand sacul timp de o ora. Reglati desteptatorul la ora 3h00.
Imposibil sa mai adormiti, evident, asa ca treziti-va la ora 02.00 si serviti-va ceva de baut. Intoarcerea in pat la 2h45. Ca suna desteptatorul, un sfert de ora mai tarziu, trezirea! Cantati cantecele de leagan pe la ora 4h00. Reglati desteptatorul la 5h00. Treziti-va si preparati micul dejun. Mentineti acest ritm timp de 5 ani…fara sa va pierdeti buna dispozitie!
3. Goliti un pepene si practicati in mijloc o gaura de talia unei mingi de golf. Suspendati-l de tavan cu o sfoara si balansati-l de la stanga la dreapta. Dintr-o farfurie cu supa (foarte lichida) incercati sa hraniti “pepenele” (care e in miscare), jucandu-va de-a avionul cu o lingurita.
Continuati exercitiul pana ce farfuria e pe jumatate golita, varsati restul… pe genunchii dvs… Bravo! acum stiti sa hraniti un bebelus! Pentru a avea o idee despre ceea ce se va intampla cand va incepe sa mearga, etalati dulceata pe canapea si pe perdele, disimulati un pic de peste congelat in spatele televizorului si lasati-l acolo timp de o luna sau doua…
4. Imbracatul celor mici nu e chiar o formalitate. Incepeti prin a cumpara o caracatita si o plasa pentru peste. Incercati sa introduceti caracatita in plasa. Timp prevazut: toata dimineata.
5. Nu sperati ca veti mai avea o masina curata si stralucitoare ca in ziua cand ati cumparat-o. Cumparati o inghetata de vanilie si uitati-o in cutia de pe bord. Introduceti o moneda in casetofon (sau CD player). Sfaramati un pachet de biscuti sau de ciocolata pe scaunele din spate. In final, zgariati fiecare portiera cu un cui. Perfect!
6. Mergeti la supermarket insotiti de ceva care se apropie cel mai mult de un copil mic: o capra adulta de preferinta. Daca intentionati sa aveti mai multi copii, folositi mai multe capre. Faceti cumparaturile fara sa le scapati din ochi si platiti fara comentarii tot ceea ce au distrus.
7. Repetati de cel putin 5 ori tot ceea ce spuneti.
8. O ultima recomandare: inainte de a face copii, vizitati-va prietenii care au deja. Criticati din plin metoda lor de educatie, lipsa lor de rabdare sau de autoritate.
Permiteti-va sa le dati sfaturi asupra orei de culcare, olitei, lipsa bunelor maniere la masa etc. Intr-un cuvant: ajutati-i sa-si rezolve problemele
Papanash Andreiutz ( 02.10.2007)
![](images/user_woman.png)
gabitz78 spune:
cecilia - cum nu se baga nimeni la voi? pai daca mi-ai zis ca va plac fetele cuminti...eu n-am mai zis nimik!
betty - n-o pun in fundulet inca...n-are nici 3 luni!dar o tin in brate ridicata sa vada peste umarul meu. sta ca o nevastuica cu capul ridicat si se uita in toate partile.
vrem si noi la intalnire, daca ne primiti, bineinteles!
pupici dulci.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Roxana_G/Roxana_G.jpg)
Roxana_G spune:
Neata.
Sim, maine merg cu Andrei la dr dimineata sa ma asigur ca e ok, are ceva mucisori si nu as vrea sa va molipsim si pe voi. Daca ne da unda verde va astept cu drag cand vreti voi sa veniti, eu abia astept o invazie. Sigur sa o iei si pe Teo. Cand veniti trimit pe nea soferul sa ne ia prajituri proaspete.
Teodora, iubita imi descrii cam ceea ce am simtit si eu luni intregi, uneori eram mai bine, uneori mai rau. Tot asa am zis si eu acum 2 saptamani ca m-as intoarce la birou imediat, dar de indata ce am inceput cautarea de bone m-am cam tuflit si am inceput sa imi fac griji pentru Andrei. Eu zic ca e musai sa iesi, oriunde ar fi. Trebuie sa faci altceva decat de obicei. Nu stiu daca iti mai amintesti, si eu scisesem si nu demult ca ma simt prizoniera in propria piele. Ia vino cu Sim pana acilea sa te tratez cu prajituri. Sa vezi ce de serotonina iti ofera.
Cecilia, pai cum sa nu mai fie prajituri? Doar nu era sa mananc atata? E dulce foc lunganul tau!...chiar... ce privire!
Gabitz, inteleg pe bietul Stefan, parca o vad pe fie-mea. Ea se supara si cand vine taica-sau tarziu seara.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
bebeka spune:
Andreea,cred ca Sim a facut o confuzie,fata mea are altfel de bubite,o dermatita pe corp,cred eu de la detergent.Tocmai de aceea o si barai atat pe Rox,pt ca si Andreiutul a patit la fel.Eu spal fata cu sanosan,si ala diluat cu apa.Acum i-au mai trecut bubitele,am tot dat-o cu trixera.De bubitele puiutului tau nu stiu ce sa zic,mai ales ca zici ca sunt doar pe cap.
Teo,sa stii ca si dr,datorita faptului ca laptezi nu-ti va recomanda decat ce am zis toate:vitaminoterapie,somn corespunzator ,plimbari afara zilnic,socilalizare,sex.
De aceea te-am intrebat daca iei vitamine.Baga draga mea,si de fapt toate ar trebui sa luati 1 elevit pe zi ,sau centrum sau alte vitamine.Exact aceleasi stari le-am avut si eu;dupa 2 folii de elevit se simtea diferenta.Iar de iesit afara eu am iesit in fiecare zi, chiar si cand a fost zapada aia mare am stat o jum de ora cu carutul in fata blocului.Si cand a fost ger am iesit chit ca am stat putin.
sper ca te-ai mai linistit vazand ca nu esti singura care trece prin asa ceva;important este sa nu te panichezi si sa te gandesti ca toate astea vor trece.
Si eu ,ca si multe alte fete de pe aici,nu am pe nimeni sa ma ajute.Efectiv pe nimeni.Dar m-am obisnuit,ma bucur ca am un copil sanatos si -mi zic ca toate relele vor trece ,le voi uita ,dar nu vreau sa uit aceasta perioada minunata ,cu copilul meu pe care mi l-am dorit atat si tocmai de aceea trebuie sa ma bucur nu sa fiu trista sau panicoasa.
Pup fetele care mi-au raspuns pentru intrebarea mea cu regurgitatul;m-am mai linistit.
Bebeka,mamica fericita de REBECA-MARIA(15.09.2007)
gabitz78 spune:
roxana - tati a ajuns la 4 dimineatza...vreau sa spun ca stefi s-a trezit din 15 in 15 min sa intrebe daca nu cumva a venit..mititelul.si culmea si eliza s-a trezit cand a intrat tati pe usa.parca a simtit!bafta la ex!!!!!
betty - eu am "experienta" cu stefan care pana la 1 an jumate adoarmea numai plimbat in brate si sa-i cant elefanti!!!!!!ajunsesem la recordul de 148 de elefanti pana sa adoarma...asa ca am zis ca acum numai fac aceeasi greseala.
teo - si sper ca ti-a trecut faza urata!
bebeka -
andreea - eu folosesc cu succes pt dermatita gama mustela.
pupici tuturor.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
Roxana_G spune:
Multumesc de urari pentru examen, contez pe voi sa imi tineti pumnii ca vad ca imi aduceti noroc.
Carpatina, noroc cu tine ca mi-ai deschis ochii ca eu nu pricepusem subtilitatea.
Mada28, eu ii mai dau cu Dentinox, dar mai putin in ultima vreme ca a lasat-o mai moale cu rosul si balele. Are perioade si perioade.
Si_bv, daca nu ai telefonul in listuta, te rog da-mi un PM. Vin cu familionul desigur, insa asta nu inseamna ca avem program comun non-stop. Eu imi planificasem niste shopping in Brasov. Asa ca poate o las pe Alex cu taica-sau la schi macar o zi si eu vin pana acolo. Nu stiu sigur, trebuie sa vad cum ne adaptam acolo cu totii, e prima iesire cu toti 4. Dar daca totul merge conform planului si dau prin Brasov te sun sigur.
Maria, ce cu tristetea draguta? Ia vezi ca e a doua oara pe luna asta. Eeee!
Betty, multam de info.
SabinaY, si tu cu depresie? Las ca trece ea si la tine. Un coafat din ala superb nu ajuta?
Andreea11, piele uscata si scorojita pe glezne, foarte putin pe gamba. Pe glezne zona este si rosie.
Bebeka, zau merita sa incerci lanolina aia. Cat despre spalat, eu folosesc Mustela, dar am aflat ca nu folosesc sortimentul corect, ca este ceva special pentru dermatosii astia.
Rox ,
Poze
sim_stoian spune:
Bebeka, asa e, am incurcat borcanele aseara. Vroiam sa ii raspund Andreei.
Prisi, stii ca eu sunt amatoare de intalniri.
Rox, eu glumisem, dar daca tu zici ca te vrei invadata sa vedem ce spune si Teo si pediatra.
Stefan s-a trezit direct dimineata la 6 . Doamne ajuta!
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alehiam/alehiam.jpg)
alehiam spune:
Neata!
Nana toate gandurile bune le indrept catre voi. Sa dea DD de vesti din ce in ce mai bune. Ma bucur ca Andrei a zambit si sper sa zambeasca in fiecare zi cat mai curand.
Am vazut iar copii frumosi si cocheti. Vad ca se pune de petreceri intre mamici dupa ora 10 seara si poate si de o intalneala...
Teodora sper ca esti mai bine si azi zambeste soarele iar. Iesi pe afara cat mai mult, chiar si la o plimbare cu Mihnea tot e altceva decat cei 4 pereti. Iar daca nu poti manca ciocolata, baga niste minerale gen magneziu.
Noi ne laudam cu un weekend marait . Ne supara gingia de jos... Aseara era suparat rau, de mancat nu puteam, oarecum doar pe burtica se mai linistea. Intr-un final am mers si i-am frecat gingia de jos si a inceput sa rada fericit. Dupa carea papat linistit si a adormit. Asa ca aia era supararea lui cea mare. Adevarul e ca ieri incepuse sa scoata limbuta cam des si sa incerce sa suga buza de jos. Azi noapte s-a trezit iar, insa la unele din treziri am reusit sa-l mai adorm cu suzeta. Deci, la noi trezirile dese nu sunt numai de foame.
Tomasa sper sa ne dai un semn cat de curand. Ne lipsesti
Mad, mamica de Robert Stefan (09.09.2007)
Roxana_G spune:
Care ziceti ca nu aveti fete cuminti pe aici? Sa i le prezint lui Andrei. Destul e el cuminte, opusele se atrag, asa ca lui ii trebuie o fata mai zapacita sa il scoata din amorteala.
Gabitz, sa inteleg ca la voi nu pleaca asa des tati. Alex s-a obisnuit mititica cu plecarile lui. Sigur ca se mai supara, dar oricum nu se trezeste de grija lui.
Rox ,
Poze