Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (60)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

quote:
Originally posted by NanaMotoc

Dupa 8 zile grele, azi Andrei a zambit din nou! Suntem atat de fericiti!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Nana,sa dea Dumnezeu sa veniti numai cu vesti bune de la Boston,si sa scapati de probleme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

quote:
Originally posted by NanaMotoc

Dupa 8 zile grele, azi Andrei a zambit din nou! Suntem atat de fericiti!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Off si Ketoff? Ce ati patit mai duamnelor?

Maria da chiar cereale pentru 4 luni am vazut si eu si Milupa si Humana pe la supermarketurile din Targoviste...incearca cu alea in loc de biscuiti!

Si apropo de diversificare...

Mandarinutza si eu citisem articolul ala de pe baby center mai demult. E f concis si puncteaza f bine totul. Eu una am facut o analiza profunda a acestui evenimet important in viata puiul meu si am hotarat sa incep diversificarea atunci cand el este pregatit.

isabeluta de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
fecioru` mamei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Nana

isabeluta de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
fecioru` mamei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz spune:

[quote]Originally posted by sim_stoian

Sabina, sucul ala de ieri i l-am dat sa vad cum accepta altceva. I-as da ceva mai satios, dar ce? Cereale? Nici nu stiu cum sa fac, mi-e ca se ingrasa de la cereale . Ma gandeam la ce ai zis despre apa si am o nelamurire: daca ii dadeai san tot la cerere, cum facea Sofia diferenta intre orele de masa?

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare
[/quote]Sim, stiu ca nu era pt mine intrebarea dar am citit ce ai scris cu trezirile nocturne ale lui Stefan: sa nu fie de la dinti.
Eu asa am patiti cu Cristian, de la 5 luni a inceput sa se scoale noaptea f des si deja primea cereale, legume si fructe.Si in 2 saptamini i-a iesit primul dinte.
Partea proasta e ca dupa aia a tinut-o tot asa pina au ieist toti dintii.
Mai ales ca tu zici ca ar fi cantitativ suficient....Ar fi pacat sa il diversifici din cauza dintilor. Iar cu trezirile te inteleg ca e greu sa rezisit, dar s-ar putea sa constati ca ii bagi solide si se scoala la fel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz spune:

Nana, tinem pumnii. Doamne ajuta ! Astept vesti bune de la tine.

Tomasa,ma alatur si eu celor care te striga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Annisia, cum sa fii tocmai tu trista? Eu abia sambata plec la munte, mai am 2 examene. Dar de raciti deja plec cu ei raciti...din pacate.

Sabina, sanatate multa fetei. Sa se faca bine repede. Eu zic sa o suni pe Culcer urgent sa o vada, 40 nu e de gluma. Probabil e vreo amigdalita. Alex nu are decat muci, i-am tot luat temperatura. Nu e nas infundat, e curgator ca Ozana.

Sim, eu la Alex am inceput cu Nestle Orez, cica sunt cele mai basic daca se poate spune asa. Mie imi e frica sa nu fie Andrei si mai gras, ca i-as fi pus in bibe de noapte vreo 2 lingurite. 2-4 masuri in 200 ml nu schimba consistenta, merge cu tetina obisnuita. Si Andrei se cam trezeste in ultima vreme si nu prea mai rezista cu foamea pana dimineata.

Gabitz, la ce gradi duci tu baiatul?

Bebeka, noi nu avem probleme cu regurgitatul decat daca il agit dupa ce papa, cam o ora, si sa nu il tin pe spate (dar ti-am mai zis, sunt o pisaloaga ). La fel trebuie sa ai grija cum ii scoti aerul. Eu zic sa ii cauti vigantol, sigur mai gasesti.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Nana, doamne ajuta sa vezi cat mai multe zambete si sa uitati de spasmele acelea.

Magda, Andrei papa bibe si tot se trezeste de 4-5 ori noaptea. Eu am tot dat vina pe nas infundat, pe mana amortita. Crezi ca pot fi dintii? Acum ca ai povestit tu imi amintesc ca si Alex se trezea in urlete infioratoare si se culca imediat la loc. Cam asa face si el. Culmea e ca ziua e destul de linistit. Isi musca continuu mainile insa.

Stiti ca v-am tot zis de pozitiile de dormit. Si ca imi faceam griji ca dormea numai pe burta. Acum doarme numai pe o parte si pe spate. Nu mai adoarme pe burta, il pun direct pe o parte. Si cand amorteste se intoarce pe spate.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Nana, si pupam Andreiutzul care zambeste si o face pe mami fericita.

Sabina, Miruna mi-a facut 39 cu 8 cu termometrul normal. In ala de ureche al meu nu mai pun baza, cred ca e defect. Nu dati totusi o fuga la un doctor? Sa nu fie altceva decat o viroza... eu sunt mai panicoasa din fire cand vine vorba de copii, desi am trecut prin febre crunte cu Miruna.

Rox, la noi a debutat cu febra moderata si gat dureros. Dupa aia a dato-n aproape 40 cu tuse seaca si nas infundat. Acum a inceput sa mai si produca ceva, cred ca de la Ambroxol. Vestea buna e ca acum nu mai are decat puseuri de febra, dupa antitermice ii scade pe la un 37 cu 2-3.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput