Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (60)
Raspunsuri - Pagina 19
magdaz spune:
Noi avem o problemuta. sper sa nu fie mai mult de atit. am observat de pe la 3,5 luni ca fata mea atunci cind sta in brate la cineva, deci vertical are o tendinta sa tina capul usor inclinat spre stinga, ba si un pic aplecat in jos. am zis ca-si tine mai greu capul, care e destul de mare...
Insa acum, cind am vazut-o dupa 2 saptamini de cind am lasat-o la soacra-mea , aproape ca m-am speriat. Tinuta vertical sta cu capsorul aproape lipit de umarul drept si aplecat bine in jos. pozitia nu e chiar permanenta, are si momente f scurte cind il ridica mai bine, dar nu perfect vertical simetric, pe linia mediana.
Daca sta pe burta il tine mult mai bine, dar paraca si in pozitia asta e o usoara tendinta de asimetrie.
Pe spate il tine simetric, dar are si aici tendinta de a sta cu el mai mult in dreapta.
Parca la Cristian era altfel, isi tinea capul bine la 4 luni.
Ca sa nu mai zic ca nu se intoarce, nu baga picioarele in gura, nu prea intinde mina dupa obiecte...
carpatina spune:
quote:
Originally posted by isabeluta
Eu una am facut o analiza profunda a acestui evenimet important in viata puiul meu si am hotarat sa incep diversificarea atunci cand el este pregatit.
Si cum o sa stii cand e pregatit? O sa-ti faca cu ochiul?
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Sabina spune:
termometrul ala de ureche intr-adevar dubios
Eu aveam cica 37.5, si bb gheorghe 36.3.....
deci in concluzie nu a avut fata 40, pfiuuu. Da un 39 tot avea. Oricum, ascazut d4 la antitermic, nu de tot, dar destul cat sa vrea sa manance.Nu o doare nimic, m-am uitat la ea in gat.
Sper sa vina dr maine.....o sun peste o ora, a avut niste probl sapt asta doamna dr si mi-a fost jena s-o sun pana acuma, copilu e totusi activ, mananca....
madga, nu stiu ce sa zic cu fetita ta. cat despre intors etc, bb al meu mi-a aratat ca poate tot felu de chsetii, iar acu nu se mai omoara cu rasucitu. Sofia, care e o super zgubilitica si iute atatfizic cat si intelectual, s-a rasucit dupa 4 luni. La 6 luni jumate se ridica in picioare....sunt etape si etape.
Daca insa ai cea maiv aga ingrijorare, ia-o acasa si observ-o tu mai bne.Unii copii reactioneaza negativ la schimbari de genu asta, prin regrese minore.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
Sabina spune:
voi cum luati temperatura la copii mai mari?
i-am luat acuma cu un termometru digital microlife in gurita, are 37.3. Pfiuuu. oricum, se simte si la mana ca nu arde.
da nu mai stiu cum sa mai procedez.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
magdaz spune:
Sabina, cred ca merge si axilar, Sofia e destul de mare, cu conditia sa stai tu linga ea, ca sa-l tina bine. Ar mai fi varianta intrarectal, dar e cam maricica pt asa ceva...
sincer, eu nu prea am incredere in termometrele astea digitale..avem si noi la servici si mai mult ne incurca...daca vrem sa stim cu adevarat ce temperatura are cineva tot pe cele cu mercur le folosim. astelalte dau erori f edes, tb folosite f corect ca tehnica, si chiar asa...
gabitz78 spune:
nana - si la cat mai multe zambete!
sabina - multa sanatate sofiei.eu lui stefan ii iau temperatura axilar.pupici.
roxana - stef merge la gradinita little one la piata chibrit.
pupici tuturor si sa auzim numai de bine.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
Roxana_G spune:
Sabina, te sunasem sa vad ce e cu Sofia. Sper ca e mai bine si ai vb deja cu dr. Vazut si eu pozele cu Gheo, este un bebelus superb. Cat despre temperatura, eu ii iau tot in fundulet ca e sfant. Nici nu dureaza mult, pana in juma de minut e gata cu digitalul.
Ana, multa sanatate si Mirunei, sper sa nu fie grav. Alex face peste 39 numai cand e vorba de rosu in gat. Ii zisesem si Sabinei, eu am intrebat pentru ca Alex are doar muci si ma gandeam la ce sa ma astept mai ales ca vrem sa plecam cu ea.
Magda, nu stiu ce sa zic. Atrage atentia pediatrei...Eu nu imi mai amintesc de la Alex si la Andrei nu am observat asa ceva. Insa pozitie asimetrica are si el uneori in brate, dar indoitura e de undeva din coloana, sta cumva rasucit sau mai lasat pe o parte. Dar capul e drept.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Roxana_G spune:
Eu am uitat complet cum se hraneste un bebelus cu lingurita, parca nu am mai avut copil. Este ceva infernal, nici nu stiu in ce pozitie sa mai tin lingurita, nu reusesc sa ii pun in gurita fara sa curga jumatate. Ne-am mozolit amandoi cu totul...ce sa mai, masa de legume a fost o mare balaceala. Pe deasupra baga mainile in gura peste mancare si apoi si le pune pe fata si pe haine...ce sa mai zic. Nici nu stii cat mananca de fapt ca o multime ajunge pe el. In plus cum imi dau seama ca mai poate sau nu sa pape? Ca el uneori inchide gura si nu o mai deschide si apoi bazaie si se bucura daca ii dau iar.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
cecilia L spune:
Nanapentru tine si zambaretul tau, la cat mai multe zambete.
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
poze
http://good-times.webshots.com/album/562116547uiaZHn
cecilia L spune:
Roxana, sa inteleg ca v-a placut supa cu morcov si ai avut ajutor la papat tot din castron(fata si mainile).....hihi
AAAaaa sa nu uit, bafta la examene, ce a fost greu a trecut, parca maine mai ai unul?
Noi azi am fost la cumparaturi, iar lui bebe i-a placut... a dormit aproape 3 ore si nu a cerut papa....of ce bine, a marait la un moment dat si i-am dat-o pe suzi, dar cand am ajuns acasa parca i-a soptit cineva ca ii este foame...urlete nu gluma, nu stiam cum sa ma dezbrac mai repede.
Sim, ai mai fost in parc, sunt curatate aleile????????
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
poze
http://good-times.webshots.com/album/562116547uiaZHn