Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (60)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Cecilia, nu a papat chiar tot, cam 80 ml dar ceva mai grosier. Ma rog, atata e cu tot cu ceea ce a scuipat pe afara. Stiu cantitatea ca o tin intr-un biberon sa vad exact cam cat ar trebui sa pape. E mult mai fericit cu sucul de fructe. Maine am examen, asa e. Acum scot la imprimanta niste materiale sa mai citesc ceva. Si mai am unul sambata viitoare si gata. Numai ca pana acum nu s-a afisat nici o nota.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Myral scumpo si al meu nu mai vrea deloc singur...si la fel isi tuguie buzele si pufaie pe nasuc ca o locomotiva....iar mai nou tipa cat il tine gura cand nu ii convine ceva

Sim sa stapanesti sanatoasa scaunul

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by sim_stoian

Eu recunosc cinstit, azi i-am strecurat in gurita o lingurita cu suc de mere sa vad cum reactioneaza. A halit-o rapit si plescaia buzele, se uita sa vada daca ii mai dau. Sa nu dati cu rosii.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare

auzi, dar de ce ai scris asa mic

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Roxana ai sa vezi ca este asa cum ai spus tu, le-ai luat, nu conteaza nota. Bafta maine.

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
poze
http://good-times.webshots.com/album/562116547uiaZHn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Cam liniste pe aici, fetelorrrrrrrr unde sunteti?????????
Sa inteleg ca veniti iar la schimbul 3????????

Anisia sa nu mai fi trista.

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
poze
http://good-times.webshots.com/album/562116547uiaZHn

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by slippers76

Mai da' aveti limbaritza, nu gluma! Si io care ziceam ca ma duc la culcare...

Sim, apa cat are nevoie copilul . Cel putin asa imi recomandase mie la Miruna. Si apropo de cat are nevoie copilul, am patit o chestie haioasa. M-am dus cu ea la bunica-mea o data, aveam un biberon (mare)de ceai facut de acasa. Si am lasat-o juma de ora cu bunica-mea, ca am plecat sa cumpar ceva. Si i-am spus ca daca plange, sa-i dea putin ceai. Ei, si a scancit fata mea un pic, si i-a pus bunica-mea biberonul la gura si golit domnisoara biberonul. Cand m-am intors am gasit-o ca pe un broscoi, cu burta umflata si abia mai misca de plina ce era. Dar avea o fatza de purcel satisfacut. O iau pe bunica-mea la refec si ea imi raspunde candida: pai daca ii era sete fetii...

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

ROXANA zi-mi si mie cum ai facut supa de morcovii?
Cati morcovi, cata apa!
Merci

andreea

http://community.webshots.com/user/andreeagogo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_tamas spune:

noi suntem aici, eu si alexandra dar daca nu prea cunoastem lumea stam de-o patre si ascultam

Anca mamica de Ana-Alexandra 07.09.07

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mihailescu teodora

quote:
Originally posted by Sabina

Au asa o puritate cand sunt facuti doar din lapte! eu una sper sa reusesc sa aman pana la 6 luni drumul spre independenta
asta asa ca argument emotional!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

De-aia de iubesc eu mai Sabinelu'!
Si eu tot asa simt!Stiu ca nu se poate,dar mi-as dori sa prelungesc cit mai mult perioada in care Mihnea va avea cele mai savuroase mese,la mami in bratzica!
Nu mi-am imaginat ca sentimentul de implinire ca mama poate fi asa de inaltzator atunci cind iti alaptezi puiul!
Eu una sunt coplesita si astept cu cea mai mare placere orele lui de papa,iar zambetele alea sagalnice cu tzitzi in guritza si okisorii aia mari cascati la mine m-au sedus forever!
Am avut deosebita placere s-o intalnesc in Elias si sa fiu consiliata in ale alaptatutlui de d-na Geta Musat!O femeie de aur ,nu alta!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Sabina scumpo, mare dreptate ai...cred ca ma simt cea mai implinita femeie in momentul in care imi tin pruncul la san.
Teo si eu am avout onoarea sa o cunosc pe d-na Musat si intradevar este nemaipomenita.

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Rox, pai la Miru e amigdalita, de aia mi-a facut ditamai febra. Vad ca reactioneaza la tratament, asa ca sunt mai linistita. Chiar am reusit sa dorm putin dupa amiaza, cu Miruna.

Sabina, eu ii iau temperatura axial, cu termometru normal. M-am saturat de sofisticarii, ca habar n-am sa le folosesc. Alea digitale zac in dulap. Doar la Vlad folosesc unul simplu, digital, ca sa nu-l chinui prea mult timp. Sper ca Galagia e mai bine.

Betty

Fac acum capitol nou, ca parca vad ca va apuca degetita pe seara. Nu contati pe mine pentru schimbul trei ca am somn de recuperat.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput