Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (60)
Raspunsuri - Pagina 17
Happiness_4_us spune:
Multi pupici ca va ganditi la noi, De fiecare data cand gasesc un mesaj de incurajare ptr noi, plang. E minunat sa stii ca aatea suflete sunt alaturi de tine.Va multumesc din suflet! Asta imi da putere.
Marti o sa aflam cand plecam la Boston, asta ptr ca de ieri Andrei are o miscare noua a corpului care indica, ca ceva este in neregula cu creierasul. drept ptr care, inainte de a pleca la Boston o sa mai facem un RMN asta maine, poate chiar poimaine. Offf.
Sabinelu ptr Sofia si multa sanatate.
Sanatate multa tuturor bebelusilor bolnaviori
Annisia si te imbratisez tare ca sa-ti treaca tristetea.
Tomasa stii cat de mult te iubesc si cat de mult insemni ptr noi. La fel stiu ca ne citesti. Da un semn de viata sa stim ca esti ok. Te pupam dulce.
Nana, Andrei Stefan - 26 septembrie 2007
Ingerasul care ne-a schimbat viata!
Andrei la 3 luni.
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
devylla spune:
offf nana,am impresia ca trebuie sa-ti fie mult mai greu decat scri tu in mesaje.
Doamne Ajuta sa mearga bine la Boston,si sa se faca bine Andreiutu'
Ma gandesc la voi.
www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Mogaldeata cu ochii migdalati
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y. si Erika(31 august 2007)
bikmaria spune:
NANA multa putere mamico ,ne vom ruga pentru ANDREI,trebuie sa va intoarceti fericiti de la Boston.
isabeluta spune:
Buna fetelor!
Vin si eu sontac-sontanc din urma...sunt pe la pagina 7...
Vroiam sa urez inainte de toate tuturor sarbatoritilor de azi fie ei de 3 sau 4 luni!!!
Si fffff important nu dati Izvorul minunilor bebelusihilor...va interzic eu...si apa de la robinet e mai buna...decat aia
Recomandata de medici e apa minerala Izvorul alb si Borsecul!!!
isabeluta de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
fecioru` mamei
myral spune:
NANA eu de fiecare data cand vad un mesaj de la tine parca astept sa citesc ceva de bine, insa sunt sigura ca asa va fi in scurt timp. Mult curaj ca suntem alaturi de tine.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by devylla
offf nana,am impresia ca trebuie sa-ti fie mult mai greu decat scri tu in mesaje.
Doamne Ajuta sa mearga bine la Boston,si sa se faca bine Andreiutu'
Ma gandesc la voi.
www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Mogaldeata cu ochii migdalati
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator
E cumplit de greu dar trebuie sa rezistam!
Andrei la 3 luni.
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by myral
NANA eu de fiecare data cand vad un mesaj de la tine parca astept sa citesc ceva de bine, insa sunt sigura ca asa va fi in scurt timp. Mult curaj ca suntem alaturi de tine.
Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
Sper sa il scriu cat mai curand. Te pup si-ti multumesc.
Andrei la 3 luni.
Nunta noastra de vis!
myral spune:
Sabina Sofiei sa faca ea fabra 40, antitermice neaparat zic eu care sunt f panicoasa si la doctor totusi.Betty eu stiam ca prima alocatie vine la posta oricum, apoi pe card.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
Happiness_4_us spune:
Dupa 8 zile grele, azi Andrei a zambit din nou! Suntem atat de fericiti!
Andrei la 3 luni.
Nunta noastra de vis!
devylla spune:
Bravo Nanuta!!!
Uite ce bucurie...sincer sunt fericita pentru voi.
Pana la urma totul va fi bine.
Si nu ezita sa ne scri,iti suntem alaturi