Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (60)
Raspunsuri - Pagina 16
bebeka spune:
Buna ziua la toata lumea1Vad ca ati scris,nu gluma!
Noi raportam deja o saptamana de cand ne trezim noaptea la ora 1 sau 2 si apoi pe la 4 sau 6,ca sa papam.Ieri am fost zombi de somn,pt ca intre 1 si 4 dimineata m-a lovit o durere de cap de n-am pus geana pe geana iar dimineata m-a luat fi-mea de noua.Aseara m-am pus la 9,30 in pat dar eram asa de obosita ca am avut pana spre dimineata un somn din acela superficial,stiti din ala de ai senztia ca ai stat doar cu ochii inchisi.
In rest ii dam inainte cu regurgitatul iar aseara chiar a vomat!o ragai cat de des pot la masa dar cred ca nu am eficienta maxima.de dimineata a papat,a ragait ,am pus-o in patut iar dupa vreo ora jumate a regurgitat branzica de vreo doua ori.Am luat-o in brate iar dupa vreo 5 minute a ragait iar. Oare sa regurgiteze si sa vomite doar din cauza ragaitului sau poate a preaplinului?M-as duce la dr(bineinteles nu la aia),daca are ceva la stomac si eu stau ca boul pe coada?
In greutate si inaltime a luat destul cu tot cu regurgitarile si vomatul asta.
Mentionez ca aseara (de fapt,de obicei)cand a vomat era branzica amestecata cu un scuipat asa,ca mucii(imi cer scuze fata de cele cu stomacul sensibil).
Imi cer scuze dar chiar am nevoie de un sfat sau sa-mi spuneti daca si voi patiti asa.Nu se intampla la fiecare masa,dar oricum destul de des intr-o zi.
Sper ca intelegeti ce vreau sa spun ,ca am multe in cap dar parca nu pot exprima destul de concludent in scris.
Bebeka,mamica fericita de REBECA-MARIA(15.09.2007)
betty78 spune:
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Originally posted by Bee
Buna fetele.
Bumbita si Andries sanatate multa si baieteilor vostri! Bumbita, salbutamol cat? Ca-s curioasa. Ana mea face ventolin (salbutamol in aerosoli). Dar celui mic nu i-a recomandat nimeni nimic (inca). Asa ca la el ma chinui cu ser in aerosoli, ser in nasuc si batista bebelushului. Cat despre inapetenta, eu cred ca e data de starea lui generala de boala, mai mult decat de siropele. Andries, cateter de silicon zici? De la spital sau de la farmacie? Ai primit de la cineva instructiuni cum sa-l folosesti? Banuiesc ca daca ai sange rece, n-ai probleme. Eu il aspir si asa pe Razvan cu o indarjire de-l sperii pe sotul meu! Stau cu aspiratorul ala, minute intregi sa iasa ceva.
Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia
--------------------------------------------------------------------------------
quote:
Ana eu folosesc din asta:
http://www.med-worldwide.com/product1724.html
eu am de 10Fr. diametru, dar mai subtirel si mai bun este de 8Fr.
eu am de la spital cateva catetere, capatul alb se potriveste perfect la batista bebelusului, tot la capatul alb e si supapa pe care pui si ridici buricul degetului mare ca sa faci vid-pauza-vid-pauza sa traga mai bine, iar furtunelul il bag in fiecare nara cca 10 cm, trage foarte bine din profunzime mucii. Nu ai cum sa gresesti, dar urla tare. Dupa ce il scot e tare fericit ca a scapat!
bine ca ideal este sa te duci o data la spital sa-ti arate cum se face, eu nu pot sa ma auto-filmez pentru ca unul tine copchilul si altul opereaza
Sanatate!
Andries
mare curaj ai.....eu dupa 10 zile in spital cu Mario si cate 2, 3 operatiuni de aspirare pe zi in medie, tot imi este mila de el....dar poate ca daca ar fi la feol de mucios ca atunci, m-as risca...
Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario
bebeka spune:
Vazut copilasi frumosi pe care ii pupam dulce!
bebeka spune:
In alta ordine de idei,stiti ca v-am spus ca pediatra ,dupa ce m-a luat peste picior ca tocmai eu care sunt modernista nu stiu ca s-a scos vigantolul de pe piata,mi-a recomandat sa dau copilului Pediavit d/1 ml/zi.
Ia cititi ce contine pediavitul d: paraben,edta disodic,zahar,glicerina,tween 80,propil galat,aroma,agent colorant,hidroxid de sodiu,citrat de sodiu,apa purificata.
Vigantolul contine:colecalciferol 0,5 mg corespunzator la vit D3 20.000 UI si excipienti:trigliceride saturate cu lant mediu.
Ce ziceti voi,ca eu numai citind ce contine acest pediavit m-a luat cu dureri de cap!
anca_tamas spune:
betty multumim de apreciere.chiar daca as vrea eu sa-i dau si altceva domnisoara mea scoate cu limbuta tot afara.nici un fel de ceai,apa sau lapte praf nu vrea.nu stiu ce voi face cand nu se va mai satura cu laptele meu. par nu mai are acum ca am tuns-o ca pe baietei, am bagat masina lui tati de tuns in perisorul ala moale.acum asa de tepos e ca-i iese prin caiulita
sunt tare bucuroasa ca de trei zile alexandra iese singura cu scaunul afara, e drept ca la 11 noaptea dar ce sa-i fac,bine ca face
betty78 spune:
Ana multa sanatate Mirunei
Nana scumpo multa sanatate Andreiutului. Sa se faca bine cat mai curand.
Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario
Sabina spune:
bebeka, si gheo face identic! stai calma, e normal. Mai inghit si eu mucisori, de aia regurgiteaza asa.
Annisia, pe bune daca inteleg de ce-ai scris asa ceva, ca doar tu ne stii fete destepte, nu? crezi ca nu ne-am prins? ia sa vina unu la tine sa-ti spuna: te-ai ingrasat frumoaso! pai nu-l strangi degat? pai ce, tu nu stii ca te-ai ingrasat?
(am dat si io exemplul care mi-a venit mai repede in cap )
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
anca_tamas spune:
Nana eu sunt mai nou pe aici si nu stiu ce boala are bebicul tau dar aminteles ca e ceva grav daca mergeti la boston.nu pot decat sa va doresc ce mi-as dori si mie:sanatatemulta si sa va intoarceti cu bine.
Sabina spune:
are 40 cu termometrul ala de ureche
(Sofia)
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
bikmaria spune:
quote:of,of,of
Originally posted by Sabina
are 40 cu termometrul ala de ureche
(Sofia)
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb GheoCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.