Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (59)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Roxana, daca a luat prea multe prajituri si ai nevoie de ajutor spune-mi sunt amatoare, cand e vorba de dulciuri sunt prima......hihi, am loc de kg, nici nu slabesc nici nu ma ingras, tot la 68 stau de la 2 sau 3 sapt de la nastere.Ma bucur ca ai reusit sa gasesti ce voiai pt Alex si Andrei, sa le poarte sanatosi.

Am reusit sa termin si eu curatenia, greu sa faci totul singur, or fi doar 2 camere, dar vb lui Rodica am intors casa cu fundul in sus, abia acum am reusit sa pun si ceva la cuptor....si a venit si tati, bine ca a papat ca altfel mai avea de asteptat
Nu stiu daca mai intru in seara asta, ca deh am si eu sot

Nanuta, sa dea DD sa plecati cat mai repede la Boston si sa se termine cat mai repede cu supararile vostre.

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
poze
http://good-times.webshots.com/album/562116547uiaZHn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Sabina, sanatate multa si multi sa va faceti repede bine.

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
poze
http://good-times.webshots.com/album/562116547uiaZHn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

mey, aveam in zona o frizerie faina pentru pitici, dar era inchis, asa ca am bagat masina de tuns in cap si e aproape zero!asa ca n-a fost mare lucru."cheliutza reflector".
cecilia - macar am zis adevarul, sa stie lumea la ce sa se astepte!sa nu veniti dupa cu "pretentii" de copil cuminte!hihihi
nana - multi pupici lui andrei si sa reusiti cat mai repede sa va faceti bine!
bumbita - ma bucur pentru vestile bune. acum trebuie sa-si revina.
roxana - mie nu-mi place la ciufolici tocmai pentru ca e aglomerat.
sabina - multa sanatate.
pupici la toata lumea.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Sabina, sanatate Sofiei. Cum a reusit? Si Alex e cu lumanari de muci, dar la noi gradi e de vina.

Cecilia, te astept cu drag la prajituri. Hainutele sa stii ca nu sunt stralucite. Sunt utile, adica sunt ceea ce aveam nevoie, insa nu arata prea bine sau ma rog nu se compara cu ceea ce le iau de obicei. Dar pentru ce si cat avem noi nevoie merge.

Andrei a adormit pentru prima data jucandu-se. Doarme tun, chiar pe spate. Ca si Alex, care s-a rasucit prima data invers, de pe spate pe burta, de cand a reusit a dormit numai in pozitia nou descoperita. Adica, Andrei mai nou doarme pe spate si pe parti de unde nu voia deloc asa. Interesant este ca il mai gasesc pe burta cu mana prinsa rau sub el, azi era amortita si el urla ca din gura de sarpe. Ceea ce inseamna or ca aluneca de pe o parte la loc pe burta, or a reusit si imposibilul, adica sa ajunga de pe spate pe burta.

Azi a primit supa crema. Adica aceeasi zeama cu o feliuta de morcov si 2 de abituri pasate. I-a placut. A papat cam 40 ml chestie de asta, insa nu a mai papat decat 100 ml lapte dupa aceea. O fi mai satioasa? Sau ce o fi? In plus scaun tot asa mai moale, dar parca un pic mai inchegat decat ieri. Dar nu da partzuri si nu plange de burtica.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Mai fetelor, cine v-a alergat asa de ati scris asa de multe pagini? Vad ca ati dat petrecere aseara. Si Stefan a dat o petrecere, a adormit pe la 12 si ceva si doar cu mine in pat...

Picca, si Happy Snack are spatar reglabil pe 3 pozitii.

Andreea, promit sa pun mai tarziu poza.

Am fost azi la Miniblu si am luat scaun de masa, are scaunul reglabil si e reglabil pe inaltime. L-am pus pe Stefan in el si ii place. Daca tot am ajuns la Miniblu i-am luat si 2 jucarii Lamaze: o caracatita cu tentacule cantatoare (fiecare tentacul e o nota din gama, deci se poate canta la ea ) si un acvariu.

Bun venit noilor mamici.

Revin mai tarziu, acum ma duc sa pregatesc haleala.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

Danuta...multumesc...

mai astept buzzuieli de la fetele interesate

Rodica de Darius Filip 19 sept 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Sim, sa foloseasca scaunul sanatos si cu pofta de papa. Ce jucarii acvatice i-au luat...Nu mai aveati o caracatita sau confund eu?

Gabitz, e un Ciufolici undeva pe Lacul Tei, acolo e mai mereu pustiu, mai ales in cursul saptamanii. De regula acolo mergem, azi insa nu era nici loc de parcare pentru ca e intr-un complex comercial. La cel de la Obor am ajuns din intamplare, am parcat fix la primarie si am zis daca tot suntem acolo sa intram. Buuun, si cica e de asteptat 15-20 min. Noi zicem ca revenim si mergem intai in magazin. Surpriza, la intoarcere mai erau inca vreo 3 fetite inainte si tanti de la casa ne zice ca nu prea au personal. Asa ca am abandonat.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Sabina, offffff, sanatate puilor!
Roxana, ce de-a achizitii! Felicitari pt papica lui Andrei! Mie mi se pare ca e ok daca a papat supica si 100 ml lapte.

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

roxana - si eu cred ca e de ajuns cat a papat, mai ales ca supitza e mai groasa, nu? eu asa am inteles ca ai pasat legume in ea!
eu stau la piata domenii, asa ca lacul tei e...departe!
sim - sa-l foloseasca sanatos!pupici.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

quote:
Originally posted by devylla

Neata!

Ce chef de vorba aveti mai fetelor!Ceva de speriat!
Bun venit papanash
Sabina superbe pozele.Ce mi-ar palce sa mai merg si eu prin Brasov.

Ce m-am enervat cu hakerul ala...vaaiiii,am sters tot,tot.Ziceam ca de pe webshots a luat poze cu mine,iar probabil de aici a citit.Ce mai pot zice...in timpul sarcinii,mai intrase unul tot asa...care insa parea mai inofensiv...si zicea ca lui ii plac femeile insarcinate......ce mai pot zice.De acum,am sa pun poze doar pe privat,nu vreau sa se mai intample din nou.

www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Mogaldeata cu ochii migdalati
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. si Erika(31 august 2007)

Draga Devilla Hagigemashite!

Am citit si acum citeva capitole despre intimplarea cu tipul de pe messenger.
Te inteleg perfect! Si eu am freaked out cind am vazut la cineva din lista o poza de a Dariei pusa la avatar. Cum aveam o gramada de lume nu mai stiam exact cine este dar am dat mesaj si am cerut sa o scoata imedita. M-am simtit "violata"!!!
Fetisoara care o postase tot spunea ca e o nepotica de a ei!
In aceeasi zi terminasem de facut layout-ul la blogul Dariei dar am renuntat.
Printesa ta e super scumpa! O frumusete! Imi plac foarte mult copiii cu trasturi asiatice. Am predat engleza la peste 100 de copii si adolescenti japonezi si absolut toti erau adorabili!
O ce timpuri, ce locuri, ce oameni! Sper ca Daria sa le vada intr-o zi!!!

Oyasuminasai!

Mamici dragi noi citim tot-tot!
Ne-am amuzat teribil la povestile cu petitul, am luat aminte la toate discutiile despre diversificare si medicamente in caz de raceala.

Noi suntem bine. Aseara au fost bunici la noi si am aniversat cele 4 lunite!
Azi foarte fericite ca a venit tati acasa!
Daria nu a mai plins de stomacel. Miine incep totusi sa ii dau Debridat.

La multi ani Darius de mamica Rodica

Pupici roz tuturor puiutilor raciti, sa se faca bine repede!!!

Bun venit mamicilor noi!

Poze Daria

http://www.flickr.com/photos/26805627@N00/sets/

Mergi la inceput