Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (59)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Am citit ca mai multe mamici s-au plins de caderea parului. De vreo luna si mie a inceput sa imi cada la greu. Am inteles ca e normal dupa sarcina si ca se va regla dupa ceva timp.

Eu am testat un ser de la Wella si am constata o usoara ameliorare inca de la primele aplicari. Se numeste System Professional-Energy Serum.
Se aplica foarte usor pe scalp iar dupa aplicare se simte cum ingheata pielea capului. Contine cafeina. Ma gindeam sa il folosesc si pe coapse pentru combaterea celulitei.Mai stii poate e mai eficient decit cremele anticelulitice.

Later edit: ce maninc de-a litere!!!
Poze Daria

http://www.flickr.com/photos/26805627@N00/sets/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Sabinutza Y, ptiuu, urata intamplare. uite ca mai vroiam sa pun poze cu Gh, darparca n-am chef....o sa fac un album pe picasa si o sa trimit un invite pe contul comun de mail, ca sa il puteti vedea.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

fetelor: fac asa: la cine am adresa de mail trimit pe mail, la cine nu, pe contul comun de mail, pt ca sunt multe poze, dar cu picasa le pun repede.Nu le mai prelucrez, le pun asa, for fun.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Sabina, sanatate Sofiei! Sper ca nu e grav. La noi nu scade febra sub 38 cu 3 cu toate antitermicele

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Multumim, fetelor.

Rox, nu mai aveam caracatita, ci omida, girafa si o casuta de pasari. Uite www.learningcurve.com/product/detail/LC27204" target="_blank">acvariul si aici www.learningcurve.com/product/detail/LC27027" target="_blank">caracatita.

Ana, multa sanatate Mirunicii.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

buna seara mamici
SABINA ,ANA MULTA SANATATE PUILOR BOLNAVIORI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Ma apuc de capitol nou.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Buna seara mamici, pupam toti puiutzii, bolnaviori ori ba .
Noi n-am mai plecat astazi, bb este fff marait, nu a dormit decat in 3 reprize de aprox. 10 minute, nu sta fara mine nici 5 minute, roade manute, roade jucarele, cred ca deja avem probleme cu dintzishorii.

Papanash Andreiutz ( 02.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

pentru moderator, datele noastre sunt: Andrei Cristian, nascut la 41 saptamani, cezariana, 3.650 kg, ora 11.15, in data de 02.10.2007.

pupici si revenim dupa baitza,sper

Papanash Andreiutz ( 02.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiciDe2007 spune:

Capitol nou aici.

Mergi la inceput