Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (59)
Raspunsuri - Pagina 18
myral spune:
Nana draga de tine, ce trist suna ce spui tu acolo, ma rog din toata inima sa se faca bine Andrei cat mai repede, ajunge cat ati suferit!Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
slippers76 spune:
Nana, mamica necajita! Ne rugam pentru voi sa va intoarceti cu bine si cu rezultate de la Boston.
Sabina , ai grija de Galagia.
Rox, cu cine crezi ca era Miruna in parc de-a lasat-o sa chiuie pana i-a pierit glasul? Lol! Si azi noapte ma intreba: "da' copilul asta nu raceste cam usor?" Asa ca despre calm nu poate fi vorba. Cat despre dressing-ul tau... vrei sa vezi bucataria mea? Facem schimb de experienta la capitolul probleme cu izolatia.
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
Roxana_G spune:
Andries, multumesc. Exact asa mi s-a parut si mie ca se usuca prea rau nasul de la Colargol, iar la el oricum mucii erau uscati. Dar eu am tot insistat cu mucoliticul la doctorita si a tinut-o in nu si nu.
Gabitz, eu am fost cu Alex si era super aglomerat la Ciufolici la Obor, iar in Tei unde mai mergem noi nu am gasit loc de parcare.
Bumbita, ma bucur ca aduci vesti bune, nu apucasem sa vad mesajul tau pana am postat intrebarea. Eu zic sa ai rabdarica, sigur vine si pofta de mancare inapoi. Ma gandeam ce diferiti sunt pediatri astia, eu tot insistam cu Vibrocil si nu ma lasa sa ii pun. Iar circul lui Sebi de la doctor imi este cunoscut, la noi e mai mereu asa cand merg cu amandoi. Ma rog, sa zicem ca in primele 3 luni a fost mai rau, acum parca s-a mai obisnuit si Alex cu ideea. Dar evit pe cat posibil sa merg cu ei amandoi deodata.
Ana, si . Avem niste probleme in comun, dar trec ele. Bucataria e ok, pentru ca are terasa. Dar pe peretii de la terasa am niste bucatoaie de gheata de zici ca traim in pestera. Am inteles totusi care e problema, abia aseara cand am vazut un nou pocinog. Se pare ca apa a inghetat pe burlanele alea si nu se mai scurgea pe acolo. Ieri au cazut de la vecini care au burlan scurt bucatoaie imense de gheata, iar la noi au cazut cu tot cu cotul de la burlan. E foarte posibil sa se fi si crapat pe ici pe colo. Ma rog, asta nu e scuza pentru izolatie proasta.
Nana, poate ca e mai bine sa plecati cat de curand la Boston. Doamne ajuta sa isi revina Andreiut cat de curand la veselia de dinainte.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
andreeaiosif spune:
BARAKA este un medicament din chimen negru, egiptean, si il recomand din suflet, este singurul cu care imi trece tusea daca racesc in gat, stiu ca exista si varianta pentru copii si cred ca e ff bun si pentru ei, pentru imunitate in ceea ce priveste caile respiratorii. am scris tocmai pentru ca stiu medicamentul, l-am folosit si e ff eficient.
bumbita spune:
ok, multumesc mult de tot andreea...chiar acum cautam si eu de el pe net. ce sa, mai, domne, un dr e dr. stie el ce stie. nu degeaba a facut atata scoala. hi-hi-hi!!!
www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">are mama doi baieti
bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)
Roxana_G spune:
Deeeci, l-am trimis pe al meu sa ia niste prajiturele ca maine vin nasii pe la noi sa ii dea de acum cadoul Alexandrei (noi plecam in concedii cu randul si la petrecerea ei nu sunt nasii in oras). Si ghiciti cu ce a venit? Cu 4 platouri imense cu prajituri. Zau daca voiam sa mananc dulciuri dar cum pot lasa asa bunatati?
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sabina spune:
Sofia febra si tuse seaca, bb infundat nitel si cam somnoros.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
Sabina spune:
Nana, sper sa plecati mai repede la Boston! Trebuie sa se gaseasca acolo diagnosticul si leacul pt Andrei cel frumos! ma rog din tot sufletul pentru voi.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
danuta36 spune:
Buna seara de la noi!
Nu stiu care-i treaba cu durerile astea de cap persistente,dar pe mine m-a apucat ieri dupa masa si m-a tinut pana azi la amiaza.Am luat un algcalmin si vreo trei aspirine si deabia a cedat,iar azi noapte ma luasera frigurile...cred ca si de la vremea asta mohorata..
Azi,cand mi-am verificat cardul,am descoperit ca mi-au virat astia banii pe noiembrie si decembrie,alocatia si indemnizatia,nu-mi venea sa cred.
Anca,Andreea_deea,Papanash bine a-ti venit!