Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (59)
Raspunsuri - Pagina 17

bumbita spune:
acum am ajuns si noi de la dr pediatru...suntem taaaare fericiti in sensul ca dr a zis ca " bronhiile s-au rezolvat nesperat de repede. mai are decat secretii care a zis ca se pot rezolva cu marimer sau nazomer. deci nu mai dam ambroxol, salbutanol si vibrocil. ura!!! bebita al meu a fost un cuminte, nu a plans deloc, din contra a inceput sa rada la dr, facea balute....a murit de dragul lui.
in schimb cu sebi a fost nebunie. l-am luat si pe el sa-l vada. se rasfata. dr da bomaoane si ii tot cerea " boboae"...a inceput sa planga ca sa nu-l dezbrac, sa nu se uite in gurita.
una peste alta este ca suntem f bine si cu unu' si cu altu' ( lui sebi pt nasuc i-a dat pivalone ).
va multumim f mult pt urarile de sanatate, acelasi lucru vi-l doresc si eu la bebeii vostri si sa vina odata mai repede primavara.
bee mie dr pediatru mi-a prescris pt edy 3x 2 ml/zi. mi-a spus ca ambroxolul fara salbutanol este ca apa de ploaie. ambroxolul eu i-am dat 8 picaturi. l-ampus intr-o sticluta de vigantol si il lua fara probleme....ma gandesc ca asa in picaturi, nu prea isi dadea seama de gustul sau ca si cum i l-as fii dat cu lingurita.MULTA SANAATTE SI LA PUIUTII TAI.
andries multam mult de sfaturi. SANATATE MAXIMA SI VOUA.nici eu nu sunt adepta antibioticelor. din contra, cu sebi, de multe ori cand imi zice dr de fam sa-i dau antibitoc pentru un simplu rosu in gat, incercam sa-l dreg abbeste acasa, decat sa bag antibiotic: ceai de ceapa, cartofi la gat.
gabitz felicitari pentru curajul de a-l tunde pe stefanut. eu nu ma pricep DELOC.
l-am intreebat pe dr ce parere are de immuno baby sa dau lui sebi si mi-a zis ca este mai bun baraka. voi ce stiti, ce ati auzit?
acum am culcat baietii, dar ma pregatesc in forta cand s-or trezi. tre sa recuperam la cap. mancarica....
am vazut ca v-ati distrat pe cinste aseara...sunteti un grup foarte simpatic de mamici.FELICITARI.
www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">are mama doi baieti
bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Roxana_G spune:
Ce de ati mai scris in zi de sambata! Eu am fost la cumparaturi, am gasit pana la urma cate ceva pentru fiecare copil. Poate mai gaseam insa m-a capiat Alex, mai bine o lasam acasa cu taica-sau si cu Andrei. De fapt asa face ea, mai ales cand e si mama, si ma gandesc daca a fost o idee buna sa ii luam pe ai mei cu noi la munte, probabil ne vom enerva si mai rau cu Alex.
Deci, pentru Andrei am luat o caciulita asemanatoare celei lui Yannis, dar pe bleu cu alb, un costum fash, o geaca si un pantalon de fash. Alexandrei i-am luat salopeta de fash, pantaloni de fash, caciulita si fular, 3 perechi manusi si dresuri. Am avut buget 3 bulioane de la taica-sau si i-am cheltuit pe toti, insa pentru tot ce am zis mai sus.
Sper ca am fost coerenta, sunt obosita, si la pranz am atipit de 3 ori si am tot fost trezita, iar dimineata la fel. Diseara merg la film, la Legenda Vie, sper sa ma mai destind.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze

bumbita spune:
sabina si al meu de cand cu boala asta, s-a cam obisnuit sa fie cocolit, tinut in brate. nu ca mie nu mi-ar placea. Doamne fereste! dar avandu-l si pe sebi, am incercat sa- l las sa adoarma singurel....sa nu fie asa dependent de mine. este si sebi mic si ma solicita la greu. asta e.
bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Roxana_G spune:
Bumbita, cum este bb azi? Ce a zis doctorul? Cum mananca dupa antibiotic?
Ali, mare belea cu coloana asta, sper sa nu ai cine stie ce probleme, poate ceva simplu sa se rezolve cu recuperare.
Teodora, pai toti isi mai dau in cap cu jucariile. Denaturata sunt eu care il las sa se loveasca, ca sa se invete. Stiu ca la inceput nu isi controleaza ei bine miscarile, dar asa inveti. Ia sa vezi dupa aia cand vrei sa il protejezi si el nu si nu. Pana la urma il mai lasi sa se autoflageleze si se invata minte.
Urmy, Tudor dulce, cuminte si sanatos.
Carpatina, ce ti-a mai ars de glume aseara.
Sabina, ce am injurat eu azi nametii. Nu am putut sa scot masina si i-am dat motiv sotiorului sa rada de mine ca a venit el sa ma ajute. Nu am reusit sa parchez la frizeria Alexandrei ca nu erau locuri din pricina nametilor si am abandonat cauza. Si uite asa.
Incredibil ce ati petrecut aseara...de aia erau atatea pagini.
Rox ,
Poze

bumbita spune:
roxana pai ce sa zic...nu este o schimbare spectaculoasa in leg cu mancarea. azi dimi i-am facut ultima injectie de genta...suntem fff bine, dupa cum a zis dr. asteptam cu bratele deschise si cu borcanele pline de prafuri sa vina " apetitul".

Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by Sabina
Nana, vroiam sa-ti scriu si tie.
Eu cred ca Andrei e doar sedat, nu cred ca e in urma.Tin minte ca in prima luna si dup0a ia era perfect dpdv motric, ca zambea etc. E doar o faza, o sa treaca!
n-am inteles de cetrebuie sedat...spasmele astea ii pot afecta ceva? iarta-ma daca intrebarea asta e prea dura....dar stiu de la nepotica mea cum e: parintii ei ne-au rigat sa le spunem orice care ar putea fi spre bine, indiferent daca ei se gandisera deja. Era pe principiul: poate ca noua celor implicati direct ne mai scapa ceva.
De aia indraznesc...poate ca doza mare de sedativ ar putea fi redusa? sa nu-i faca mai mult rau decat spasmul?
iarta-ma inca odata daca intreb aiurea, si pic peste ceva ce deja ati cumpanit.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo
Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.
Cred ca asta doare cel mai tare ca l-am vazut razand in hohote, pedaland si plin de viata, iar acum de 1 sapt e moale, nu a mai schitzat nici un zambet, nici macar in somn.

Medicamentul nou a oprit spasmele continue dar l-a si sedat tzapan. Am incecat sa reducem doza si au revenit spasmele c o forma mai urata. Tresare puternic, incepe tremuratul dupa care nu respira 10-15-20 sec timp in care se invineteste.

Azi ne intalnim iar cu neuroloaga si vrem sa o rugam sa urgenteze plecarea la Boston ptr ca se pare ca nici steroizii nu il ajuta. In plus il fac agitat, i-a crescut pofta de mancare si s-a mai si umflat. Cica sunt reactii normale care inceteaza cand este oprit tratamentul.
Iti multumesc mult ca te gandesti la noi atat tu cat si celelalte mamici sufletiste.
Va pup pe toate si va imbratisez cu mult drag.

Nana,

Ingerasul care ne-a schimbat viata!
Andrei la 3 luni.
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Andries spune:
Bravo bumbita, ma bucur ca sunteti mai bine.
Sabina ma intrebi de ce nu merg la Busteni. Ei bine, chiar daca am masina de spalat acolo si tot ce-mi trebuie, nu merg pentru ca Victor este foarte atasat de gradinita si de colegii lui. El merge de mai mult timp la gradi si este un fel de lider in grupa lui, n-ar suporta sa fie pe dinafara. Acum ei repeta pentru 8 Martie, desi e mare secret a fost de acord sa-mi cante in avans 'De ziua ta mamico', am fost foarte emotionata desi mi-a cantat incet, incet in bucatarie sa nu ne auda nimeni!! Este cantecul meu preferat de cand eram mica, mi-au dat lacrimile cand mi-am amintit cum l-am cantat eu prima data la prima mea serbare de 8 Martie, n-as fi crezut ca va fi atat de emotionant sa-l aud de la copilul meu!! Cred ca la serbare o sa ma umflu de plans, de fapt plang si-acum pe tastatura!
Si nu vreau sa despart copiii, sa lau unul in Bucuresti si unul la Busteni.
Ca sa nu mai spun ca, de exemplu cu tennisul, Victor nu stie ca baietii din grupa mare se duc in continuare la tenis la balon, el crede ca tenis se mai poate doar la vara. Daca ar afla, vai de urechile mele ar fi. Dar nu am cum sa-l duc acum la orele de tenis, sub nici o forma nu pot. Si tot asa.
Probabil ca vom merge la Busteni in aprilie-mai (vacanta de Paste) si la vara.
Andries

myral spune:
Deci voi nu prea iesiti pe ceata afara.......noi am iesit si ma bucuram ca nu bate vantul ca de obicei Eu ce sa fac ca la noi e ceata cam de mult timp nu pot sa nu ies deloc afara, trebuie si pt sanatatea mea mintala sa ma aerisesc putin
Dar cand aud cum va luptati cu racelile copilasilor
(mie batistata bebelusului mi se parea sadica, dar ce descrie Andries....)imi dau seama ce norocoasa am fost cu cea mare, sper asa sa fie si asta mica mai rezistenta. Multa sanatate tuturor!Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

bumbita spune:
mai mami nana, ce zici tu aici?! multa sanatate la minunea ta mica, sa se faca repede bine si sa va incante cat mai des cu zambetul lui. pupici multi, muti, multi...si sa ne auzim cu bine.

Roxana_G spune:
Si_bv, pana la vara iaca vin eu eu peste o saptamana la Brasov.
Bee, avem garantii pe lucrari. Multe au expirat ca au fost pe un an. Structura e pe 10 ani si parca izolatiile pe 3 ani. Sa ma astept dupa 10 ani sa imi pice casa ? Ce sa mai zic, eu m-am calmat si m-am consolat. Noroc ca era in dressing ca altfel turbam sa vad peretii scorojiti in halul ala si parchet mucegait. Multa sanatate voua, sa va faceti bine repede si sa ne vedem la munte.
Andreea, ba da, asa am inceput. Ideea e ca o lingurita ptr madam dr inseamna 5 ml, or eu lui ii dau cu o mini lingurita de silicon, adica vreo 5 din astea inseamna o lingurita. Ieri trebuia sa ii dau deci doar 5 ml, dar era asa disperat si i-a tot curs pe el ca am depasit. Eu tin sucul in vas gradat cand ii dau, a coborat nivelul cu maxim 10 ml, deci nu iti pot spune exact cat a papat, undeva intre 1 si 2 lingurite. Pe acelasi principiu si azi. Azi i-a dat tati, nu stiu ce a facut, sper ca nu i-a dat toti 20 ml cat ii pusesem eu.
de la interlocutoare pentru BB Vladi cel mai cel.
Si multumesc pentru ajutor ieri, aseara m-am dat si eu desteapta la al meu.
Maria, nu iti face iluzii ca tot eu m-am trezit inaintea ta.
Rodica, ce rosii draga? Eu zic doar ca te-ai scos!Dar lasa curatenie si alte cele. Raman cumparaturi, ingrijire, TV, carti si net. Da?
Ana, imi pare asa rau de Miru, multa sanatate. Chiar ma gandeam azi la voi si ma gandeam prin Obor cand ma scosese Alex din minti cu mama care o mai fi pulsul la voi. Si daca te-ai calmat cum ai reusit.
Rox ,
Poze