Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (58)
Raspunsuri - Pagina 16
sim_stoian spune:
Ana, deci aveam dreptate, ai torent instalat .
Rox, am sa caut diseara dupa ce adoarme Stefan. Cu Andreea fusesem asa concisa pt ca ma pregateam sa ma bag la nani cu Stefan.
Mada, felicitari pt bb lungan.
Andreea, poze, poze!
Si Teo era datoare cu niste poze cu ea. Pe Mihnea l-am vazut si e un dragalas.
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare
Sabina spune:
gagici, vedeti pe pe DC nu se incurajeaza chestiunile astea, ca sa zic ashea, torente si ratii si alte alea
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
sim_stoian spune:
quote:
Originally posted by Sabina
gagici, vedeti pe pe DC nu se incurajeaza chestiunile astea, ca sa zic ashea, torente si ratii si alte alea
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb GheoCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Adica ce vreai sa spui matale?
Povestioare
myral spune:
Mad deci asa, pai si al meu zice ca tot sta laptopul deschis aproape toata ziua sa mearga si torentul lui.Mai sa stiti ca si eu am luat set de 3 bluzite de la Carrfour si a mea nu are nimic deocamdata, parca texbasic era firma nu? Daca nu a avut nimic pana acum nu mai are cum sa aiba, nu? Ca mie imi plac sunt subtirele si simpatice bluzitele.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
betty78 spune:
quote:
Originally posted by carpatinaquote:
Originally posted by Roxana_G
Sim, eu am scris romane Andreei. Mi-a placut ca tu ai fost scurta si concisa.
Pai daca ea s-a descurcat singura cu torentul! (ce naiba o mai fi si ala!? )
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario
Sabina spune:
adica adminii cam sterg de la ratie postarile astea
ilegal, ilicit, drepturi de autor, chestii trestii.
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
sim_stoian spune:
quote:
Originally posted by Sabina
adica adminii cam sterg de la ratie postarile astea
ilegal, ilicit, drepturi de autor, chestii trestii.
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb GheoCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Pai daca sunt free? Nu prea au ce sa taie.
Povestioare
bikmaria spune:
asa da!bravos mai duamnelor ,am venit de la munca mi-am facut o cafeluta si am baut-o citind cele 10 pag pe care le-ati scris ,pai asa da ,nu ca aseara cand am baut cafeluta si am vizionat stirile de la 17 alea cu mortaciuni,violuri si alte prostii ,aici nu era scris decat cateva mesaje
myral spune:
Pe mine incepe sa ma doara capul exact ca aseara si exact la acceasi ora, am luat deja un paracetamol, altceva nu stiu ce as mai putea lua doar inca un paracetamol ca aseara nu atrecut cu unulMyral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
sim_stoian spune:
quote:
Originally posted by bikmaria
asa da!bravos mai duamnelor ,am venit de la munca mi-am facut o cafeluta si am baut-o citind cele 10 pag pe care le-ati scris ,pai asa da ,nu ca aseara cand am baut cafeluta si am vizionat stirile de la 17 alea cu mortaciuni,violuri si alte prostii ,aici nu era scris decat cateva mesaje
BIKMARIAmamica de dulceata mica MARIA TEODORA (05-09-07) si de papanas maricel ALEX (14-07-96) Poze noi ,cu noi
Pai bine, Maria, tu la ora asta bei cafea? Sau vrei sa asiguri schimbul 3 in noaptea asta?
Povestioare