Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (58)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

andreea - vigantol ii dau in lingurita, dar ii dau 3 picaturi ca are pierderi.zimaflor nu am de gand sa-i dau. cu olitza, cum au zis si fetele...nu are rost mai devreme de 1 an jumate ca oricum nu se poate controla.
roxana - noi suntem 4 frati(2 fete, 2 baieti) asa ca am avut de unde alege!
myral - multa sanatate.
andries - pupici si sanatate.
cu drag,

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

SIM eu beau 3 cafelute pe zi ,defapt dim un 3in1 ,cand ajung la munca una la filtru ,iar in loc de ceaiul de la ora 5 mai bag un 3in 1 ,deh proaste obiceiuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

quote:
Originally posted by myral

Pe mine incepe sa ma doara capul exact ca aseara si exact la acceasi ora, am luat deja un paracetamol, altceva nu stiu ce as mai putea lua doar inca un paracetamol ca aseara nu atrecut cu unul

Da ceasul inainte pana la ora la care ti-a trecut aseara!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

MYRAL o mamica bolnavioara ,
bun sfatul Carpatinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Eu de cand am citit mesajul Ritei am ramas inmarmurita! De unde atata putere sa mai scrii coerent cateva randuri cand sufletul plange de durere? Esti o puternica! Numai Dumnezeu stie ce e in sufletul tau.

Eu de cand s-a nascut Andrei si sunt problemele de sanatate care sunt, recunosc ca imi e nu greu, f greu sa citesc mesajele voastre, de-aia le citesc pe sarite si le sar de fiecare data pe cele in care apar: bebelusul meu face, drege, a descoperit, a dres, gangure, rade, se intoarce , etc. Ma doare sufletul sa constat ca Andrei nu face nimic din toate astea ptr ca este atat de sedat. Nu se trezeste decat sa pape, mai sta putin timp in care are privirea pierduta si se uita prin noi, dupa care adoarme la loc. E groaznic de greu, mai ales ca noi aveam alte vise si alte planuri. Ne inchipuiam altfel viata de parinti. Offf. Sper in sufletul meu ca ziua in care o sa pot spune ca " a fost" este atat de aproape si fiecare zi plina de speranta este ziua de maine in care ne punem atatea sperante ca poate se termina totul.

Nana, Andrei Stefan - 26 septembrie 2007
Ingerasul care ne-a schimbat viata!
Andrei la 3 luni.
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Nana...

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Nanutza, te inteleg. E cumplit prin ce treceti voi. Eu nu cred ca reusesc macar sa-mi inchipui cat de greu e!

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

offfff Nana, sa dea DD sa spui cat mai repede ''a fost'' si sa puteti zambi impreuna toti trei.

Noi luam viganton 3 picaturi pe zi cu lingurita, nu pot sa-i dau direct in gurita, se misca continuu.

Anisia, sa purtati sanatosi hainutele, frumoase.

Am vazut si pozici frumoase cu bebici minunati

Noi am fost afara, apoi la cumparaturi, deci in total vreo 4 ore, bineinteles ne-am cerut dreptul la tatzi( in masina), m-am gandit sa incep de luni sa-i dau si eu supica de legume, nu mai pot, daca cere la 2 ore uneori mai des, ma termina..... ....nu sunt hotarata 100%,inca ma gandesc.

Sim, chiar asa tu ai primit banutii de la primarie? alocatia, prima de nastere, trusoul? dar cei 6 mil( dupa cat timp)?

ma cheama datoria....

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
poze
http://good-times.webshots.com/album/562116547uiaZHn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Salut, nu pot sa stau mult. Am intrat sa scriu trei randuri si apoi am niscaiva treaba.

Nanita, te sarut iubita. Te rog sa nu mai fii tristuta. Nu trebuie sa te lasi tulburata de nimic. O sa ne ajunga si Andreiutul tau din urma si-o sa ne si intreaca! Ai sa vezi ca are sa fie bine. Pupi!

Roxule, misiune indeplinita! Au! Unele cu 280 si altele cu 180. Culori - bleumarin, kaki si gri. Primele doua din fas lucios, ultima din material normal. Toate trei sunt super. Pentru picea ta, au dar nu extraordinare. Avesu unele misto, la 280 dar nu stiu daca ii erau bune. Te rog sa imi spui ce sa fac. Iti iau si vedem cum ajung la tine (ti le aduc eu sau vine soferul)? Te mai uiti si prin alte zone? Iti dau de la Y? M-am uitat azi si ar fi trei chestii pe care ti le pot da, in sensul ca sunt msi mari. Eu nu am geci, ci combinezoane... Deciiii???? Daca vrei sa ii iau si fetei, sa imi spui exact ce masura (cel mai bine e sa o masori las maini)...

Mai intru mai tarziu. Acum tre sa fiu sotie si mama...

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Rita, numai D-zeu stie cu poti sa te gandesti la noi acum...

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput