Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (58)
Raspunsuri - Pagina 18
![](images/user_woman.png)
bernix spune:
Nana, draga mea, io cam stiu cum e ceea ce simti tu.
Dupa ceza, cu bb liliput in brate a avut momente cand "uram" burticile care ajungeau la termen si copii veneau natural si grasunei. Am simtit asta mai ales pt o colega de serviciu care a nascut un picut dupa mine si care-i ai facusem o gramada de lucrari ca ea se plangea tot timpul ca nu se simte bine, are greturi, hemoroizi, crize de rinichi... Eu ma simteam bine si munceam pt 2. Ea a nascut un gras de 4 kg si eu...
Cu ajutorul lui Doamne -Doamne o sa scape si Adrei de sedative si-o sa vezi cate poate si el. Atata timp cat exista speranta si dragoste, nimic nu e pierdut.
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)
www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
bernix spune:
Fetelor, io nu mai suport vremea asta!!! Scartai din toate incheieturile, sunt indispusa, m-am saturat sa car Degetzica in marsupiu la plimbare, sa ma intorc stropita pana la fund. nu mai zic ce nebunie si munca e sa ma imbrac si pe mine si pe ea, so-a agat in hamuri... Parca trece un secol pana iesim pe usa.
Of...
Fata mea a dormit azi de m-a speriat. Cred ca la noapte avem progran pregatitor pt dansul de la botez.
bernix spune:
Si_bv, am cumparat cutaden. Sunt tare curioasa de efect. Am vb cu pediatra si a zis sa continuu cu triderm, dar nu mi s-a parut OK. Sa vedem acum.
Sim, raspund si io acu', a treia zi dupa scripturi. Multam de invitatia la Mall lka shopping, da' cam greu la mine: trebuie iaxi sa ma ia cu carutz cu tot, ca doar n-a sa tin Degetzica in brate prin magazine.
Rox, tot respectul unei lenese pentru cum te descurci tu cu 2 copii, sot, casoaia aia si examene. M-a cam scos din pepeni faza cu dressing-ul tau.Urasc lucrul facut de mantuiala. Voi n-aveti ceva prvs raspunderea constructorului in contractul de vanzare-cumparare?
Luy, merci de info despre trusou, sunasem si io ieri si am primit acelasi raspuns, numai ca io mi-am cam iesit din pepeni si-am inceput sa fac niste planuri de reclamatii administrative urmate de proces, pai ca mama-masii. Mie imi miroase a fonduri deturnate aici...
vezi, deci, cat de tare ma plictisesc daca imi vin idei de dus ion instanta.
rodicamaries spune:
Of Nana...imi pare tare rau...ne rugam sa scapati de problemele Andreiutului...o sa vina si clipa cand o sa ziceti..."a fost"
Iar apar eu, ca de obicei cu problema Ac-ului, cu ajutorul doctorasului meu gineco,(a tratamentului lui bineinteles...doar nu v-ati gandit la altceva...) mi s-a oprit problema rosie dupa 20 zile
asa.. faza e ca luna trecuta am luat Yasmine...si am slabit 4-5 kg...probabil si pt ca nu puteam manca, de rau ce-mi era...bun...acuma mi-a dat triquilar...da mi firca sa nu devin asa
de la ele... Si acum intrebarea intrebatoare...ati mai luat careva triquilarul lui peste??? daca da...la ce sa ma astept ???
Fetele-cochetele da-ti un buzzulet pe mess, dar numai daca va e dor de mine...
Rodica de
Darius Filip 19 sept 2007
bernix spune:
Bee, Andris, bumbita, sanatate puilor bolnaviori!
Mandarinutza, multumesc!
Tzuc, io i-am facut Degetzicai eco la Medicover la Mircea Leonid Stamate.La oftalmolog urmeaza sa mergem la Adrian Burloiu, Calea Victoriei, 128. Din ce-am citit aici pe forum si am discutat cu o prietena, am inteles ca sotia lui e un neurolog pediatri bun, insa nu stiu unde o gasesti.
bernix spune:
Sabinelu, deci suntem mai multe burtici taiate cu junghiuri ciudate. Mie mi-e rusine sa-l sun pe autorul taieturii, ca la control dupa nastere tot n-am fost si mi-e cam frica sa ma apuc de sport... Pfii...
bernix spune:
Ma duc sa mai umplu golurile din capitolu asta si sper sa revin daca s-o putea.
bernix spune:
Ah, iar mi-am amintit ceva.
Cristina, Degetzica a luat in greutate de la trei la patru luni 620g (la 3 luni 4880, la 4 luni 5500) si kie mi s-a zis ca a crescut f bine. Daca bb al tau doarme noaptea, uda pampersi si pare fericit, io cred ca se satura si nu-i nevoie de supliment la tzitzi.
Rodica, nu te pot ajuta. Io n-am luat decat postinor candfva in tinerete.
slippers76 spune:
Bernix, am luat si eu cutaden si i-a uscat mai rau petele alea. Tot la bepanthen am ramas.
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
Mada28 spune:
Rita ma inchin in fata sufletului tau puternic.
Fetelor multumim pentru sfaturi si aprecieri.O sa vad poate o sa-i dau lui Luca si vit C dar nu prea stiu de care.
Nana sa va dea Dumnezeu putere si veti trece si peste aceasta perioada. Va tinem pumnii stransi.
Mada28 si Luca Mihai (26.09.2007)