Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (58)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Nana, draga mea, io cam stiu cum e ceea ce simti tu.
Dupa ceza, cu bb liliput in brate a avut momente cand "uram" burticile care ajungeau la termen si copii veneau natural si grasunei. Am simtit asta mai ales pt o colega de serviciu care a nascut un picut dupa mine si care-i ai facusem o gramada de lucrari ca ea se plangea tot timpul ca nu se simte bine, are greturi, hemoroizi, crize de rinichi... Eu ma simteam bine si munceam pt 2. Ea a nascut un gras de 4 kg si eu...
Cu ajutorul lui Doamne -Doamne o sa scape si Adrei de sedative si-o sa vezi cate poate si el. Atata timp cat exista speranta si dragoste, nimic nu e pierdut.

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Fetelor, io nu mai suport vremea asta!!! Scartai din toate incheieturile, sunt indispusa, m-am saturat sa car Degetzica in marsupiu la plimbare, sa ma intorc stropita pana la fund. nu mai zic ce nebunie si munca e sa ma imbrac si pe mine si pe ea, so-a agat in hamuri... Parca trece un secol pana iesim pe usa.
Of...

Fata mea a dormit azi de m-a speriat. Cred ca la noapte avem progran pregatitor pt dansul de la botez.

Mergi la inceput

Si_bv, am cumparat cutaden. Sunt tare curioasa de efect. Am vb cu pediatra si a zis sa continuu cu triderm, dar nu mi s-a parut OK. Sa vedem acum.

Sim, raspund si io acu', a treia zi dupa scripturi. Multam de invitatia la Mall lka shopping, da' cam greu la mine: trebuie iaxi sa ma ia cu carutz cu tot, ca doar n-a sa tin Degetzica in brate prin magazine.

Rox, tot respectul unei lenese pentru cum te descurci tu cu 2 copii, sot, casoaia aia si examene. M-a cam scos din pepeni faza cu dressing-ul tau.Urasc lucrul facut de mantuiala. Voi n-aveti ceva prvs raspunderea constructorului in contractul de vanzare-cumparare?

Luy, merci de info despre trusou, sunasem si io ieri si am primit acelasi raspuns, numai ca io mi-am cam iesit din pepeni si-am inceput sa fac niste planuri de reclamatii administrative urmate de proces, pai ca mama-masii. Mie imi miroase a fonduri deturnate aici...
vezi, deci, cat de tare ma plictisesc daca imi vin idei de dus ion instanta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

Of Nana...imi pare tare rau...ne rugam sa scapati de problemele Andreiutului...o sa vina si clipa cand o sa ziceti..."a fost"

Iar apar eu, ca de obicei cu problema Ac-ului, cu ajutorul doctorasului meu gineco,(a tratamentului lui bineinteles...doar nu v-ati gandit la altceva...) mi s-a oprit problema rosie dupa 20 zile asa.. faza e ca luna trecuta am luat Yasmine...si am slabit 4-5 kg...probabil si pt ca nu puteam manca, de rau ce-mi era...bun...acuma mi-a dat triquilar...da mi firca sa nu devin asa de la ele... Si acum intrebarea intrebatoare...ati mai luat careva triquilarul lui peste??? daca da...la ce sa ma astept ???

Fetele-cochetele da-ti un buzzulet pe mess, dar numai daca va e dor de mine...

Rodica de Darius Filip 19 sept 2007

Mergi la inceput

Bee, Andris, bumbita, sanatate puilor bolnaviori!

Mandarinutza, multumesc!

Tzuc, io i-am facut Degetzicai eco la Medicover la Mircea Leonid Stamate.La oftalmolog urmeaza sa mergem la Adrian Burloiu, Calea Victoriei, 128. Din ce-am citit aici pe forum si am discutat cu o prietena, am inteles ca sotia lui e un neurolog pediatri bun, insa nu stiu unde o gasesti.

Mergi la inceput

Sabinelu, deci suntem mai multe burtici taiate cu junghiuri ciudate. Mie mi-e rusine sa-l sun pe autorul taieturii, ca la control dupa nastere tot n-am fost si mi-e cam frica sa ma apuc de sport... Pfii...

Mergi la inceput

Ma duc sa mai umplu golurile din capitolu asta si sper sa revin daca s-o putea.

Mergi la inceput

Ah, iar mi-am amintit ceva.
Cristina, Degetzica a luat in greutate de la trei la patru luni 620g (la 3 luni 4880, la 4 luni 5500) si kie mi s-a zis ca a crescut f bine. Daca bb al tau doarme noaptea, uda pampersi si pare fericit, io cred ca se satura si nu-i nevoie de supliment la tzitzi.

Rodica, nu te pot ajuta. Io n-am luat decat postinor candfva in tinerete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Bernix, am luat si eu cutaden si i-a uscat mai rau petele alea. Tot la bepanthen am ramas.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada28 spune:

Rita ma inchin in fata sufletului tau puternic.

Fetelor multumim pentru sfaturi si aprecieri.O sa vad poate o sa-i dau lui Luca si vit C dar nu prea stiu de care.

Nana sa va dea Dumnezeu putere si veti trece si peste aceasta perioada. Va tinem pumnii stransi.

Mada28 si Luca Mihai (26.09.2007)

Mergi la inceput