Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (58)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

asta e vitamina C:www.naturalpharmaceuticals.ro/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=21&category_id=1&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=28" target="_blank">aici

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Carpatina, nici eu habar nu am ce e torentul ala si cum functioneaza. Cica e un programel pentru descarcat jocuri. M-a pus Andreea sa il instalez pe calculator si m-a lasat asa in ceata.

Bebeka, eu nu il pun niciodata pe spate dupa ce mananca, ca ar regurgita la greu. Vit C Natural e foarte buna, 5 pic i-am dat si eu la raceala.

Mada28, chiar ca lungan. Noi nu am avut rosu in gat, parca Vit C si Nurofen se dadea.

Andries, sanatate tuturor, si tie poate scapi. Ce e Prospan asta? Am mai auzit de el? Vad ca te descurci cu furtunelele. Aaa, sa nu uit. Tu ce parere ai de Colargol, adice ti se pare eficient? Noi am terminat cu mucii dar stii ca am tot intrebat pe aici cum li se pare si altora.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

si uite ca tot astia au si vitamina D3, deci s-ar putea sa avem si inlocuitor pentru vigantol, daca nu mai binevoiesc astia sa-l tina in farmacii:www.naturalpharmaceuticals.ro/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=22&category_id=1&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=28" target="_blank">aici:

O sa intreb pediatra cu prima ocazie daca se poate da in loc de vigantol. Mi se pare ca e mai putin concentrat decat vigantol-ul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Andreea, felicitari pt tunsoare!Si pt bebe lungan.
La intrebari, asa: si noi am inceput cu suculetul de mar, a avut intr-o zi 3 scaune noi, am oprit o zi, am reluat si e ok, azi am introdus si o lingurita suc morcov. I-a placut! Cu Zymaflour dupa ce am citit si m-am documentat, am ales sa nu-I dau, noi stam bine la capitolul dinti. Cu Vigantolul, eu ii dau pe lingurita simplu, am inteles ca nu e ok cu lapte. Cu olita, eu stiam ca mai incolo;
Myral eu inca aia 6 mioane nu i-am primit, in schimb am primit de 3 ori aia 2 milioane, naiba mai stie….
Teo, ce nesimtiti sefii tai…
Alehiam, tare dulce Robert!
Ana, m-am distrat de telefonul sefului tau….

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Mada, da' chair ca e lungan! Sa va traiasca!

Andries, sanatate puilor.

Rox, e chestie de viteza cu torentele alea. Am aflat si eu de la Sim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeka spune:

Slippers

Alehiam ce vrei sa spui?

Roxana,dar cum il pui pe andrei?In ce pozitie?

Bebeka,mamica fericita de REBECA-MARIA(15.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Roxana deci nici tu n-ai primit alocatia, nu stiu eu ma asteptam sa fi venit deja, ma gandeam sa nu fie ceva in neregula cu actele ca sa avem de umblat, vad ca Teodora a primit deja, mai stiam si de Sim , Luy si alte mamici.Of si cand citesc iar de vitamine noi n-am primit nimic nici de data asta si n-o vad pe a mea prea vitaminizata cu laptele meu. Dar nici de capul meu nu vreau sa-i dau. Apropo de pediatra exact in aceesi zi dupa noi avea programare o mamica de constanta, dar eu am realizat ca ne-am intalnit dupa ce am citit pe forum (acolo citesc mai rar ca nu prea am timp) culmea e ca ea stia exact si cate minute am intarziat noi, si ei i-a spus sa alapteze 6 luni exclusiv, la mine a inceput cu diversificarea la 5 luni, dar ce laptele meu nu e la fel de bun mai ales ca acum a inceput micuta mea sa doarma cam 6,7 ore noaptea, se mai trezeste dar destul de rar.Hai ca scriu mesajul asta de juma de ora ma intrerupe mereu Elisuca.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

quote:
Originally posted by bebeka

Slippers

Alehiam ce vrei sa spui?

Roxana,dar cum il pui pe andrei?In ce pozitie?

Bebeka,mamica fericita de REBECA-MARIA(15.09.2007)

pozici:) ca dovada

Gabriela multumesc e compliment

Mad, mamica de Robert Stefan (09.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Si sotul meu cu torentele lui ma innebuneste, descarca si jocuri, filme cand pleaca ma suna sa ma intrebe daca i-am dat clic pe torent ca sa-i creasca ratia. Dar eu am descoperit ca merge netul mai greu din cauza lui dar se prinde cand nu dau clic binenteles.Gabriela deci la tine e invers a venit alocatia iar indemnizatia nu.Mada da vitamina c sa da pt rosu in gat iar nurofen eu as da doar daca e agitat sau nu prea mananca.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

myral, se prinde pentru ca nu-i creste ratia ... si al meu ma pune sa fac asta ziua.

Mad, mamica de Robert Stefan (09.09.2007)

Mergi la inceput