Colectia de toamna-iarna 2005 (180)
Raspunsuri - Pagina 10
tania-z spune:
Che a primit "certificat de inima buna" de la tanti doctor!!! E bine cu inimioara...asta pana s-o indragosti .
Miercuri avem programarea la EEG.
Nu am apucat sa intru mai repede ca am fost tare stransa cu timpul.
Intre timp, de plictiseala statului prin casa, dl Che a invatat sa fluiere (oare v-am mai zis?) si asa o tine toata ziua. Iar Anna a inceput sa rada in hohote, e o bijuterie de copil!
Madutza prune uscate, da-i sa rontaie sau fa-i compot. Il scoate afara imediat!
soanso spune:
quote:
Originally posted by camelia_daniela
Neatza!
Chiar ma gandeam si eu deunazi la Dordia, Ela si la cuscra-mea Mandy, ca nu prea au mai dat pe aici! Ma mai gandeam si la Ionikka si la Soandso !Ce-or mai fi facand !??! Sper sa fie bine, sanatoase voioase impreuna cu copii din dotare!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
C
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
Camelia,mersi ca ia intrebat de noi!
am scris acu vreo doua zile,eram curioasa daca a fost Miha2006 la Cluj,la control Oftalmologic ,dar se pare ca nici ia nu are timp de forum,sper sa fie bine!
eu sunt ok -m-am inscris la master,am avut de facut 4 referate,am de dat 4 examene, din 05.12.2007 am inceput munca dupa o pauza de 2ani jumate ,cu greu incerc sa ma obisnuiesc.am nimerit "prost" la sf de an si inceput cu o gramada de rapotari si situatii.
Sorana,ce sa zic ...e "domnisoara" deja,are preferinte la haine,mancare,vrea cu oja,ruj,bigudiuri ,farduri.
vb destul de bine si muuuuuuuuuuuult, ma zapaceste cateodata,vrea intruna sa-i citesc(are o pasiune) pt carti ,ii plac povestile ,construieste "catele"-castele ;
si ce este foarte important nu s-a mai imbolnavit din noiembrie ,sa fie coincidenta sau nu, dar e foarte bine de cand ii dau zilnic siropel Septilin
va pup si fug,la scoala!(am joia si vinerea -cate 3 ore
suntem bine-sanatoase ,voioase!
SOSO (20 dec 2005)
tania-z spune:
acum am vazut dicutia cu sportul. Anda adevar graieste, miscarea te scoate din grasimi!
Eu cand am fost insarcinata cu Che, am revenit la greutatea initiala dupa 9 luni de la nastere. Cu Anna am plecat de la 53, iar acum, la 4 luni, am 51kg si imi curg toate de pe mine. Nu fac sport organizat, dar il am pe Che alaturi toata ziua, fotbal, dans, ridicari scrie pe mine si...a functionat!
pumba spune:
tania-bravo CHE!
CHE e responsabil cu partea muzicala la ferma.
Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)
Madutza10 spune:
Va multumesc mult pentru sfaturi!!
DUpa ce am postat a mai durat chinul vreo juma' de ora in care i-am dat cu forta suc de morcov cu mar si portocala ,pina la urma a facut ,a urlat ca din gura de sarpe la final ,apoi i-am facut baita ,l-am tinut cu fundu' in apa calda ,i-am dat cu Fluocinolon ,doar d'asta am in casa si Baneocin ,de azi incolo jur ca-i dau cu forta suc de fructe chiar daca tre' sa-l bat ,pai el fructe nu ,cirbe ,sube foarte rar ,in rest uscaturi ,carne la greu ,normal ca am ajuns aici .
In alta ordine de idei ,io's cam varza cu toate ,ma dor inca sanii ,m-am programat la echo sa vedem de ce ,la gineco am gasit loc abia pe 13 februarie ,cred ca sun maine dr ,o mint ceva ii zic ca e urgeanta sa-mi faca un loc mai repede .As vrea sa merg si la endocrinolog dupa ca nu mi se par normale intarzierile de CM si durerile de sani ,sa nu fie ceva hormonal ,offf ,toate-n capu' meu acum ...,noroc ca-i fi'miu sanatos
Tania ,ma bucur mult ca e Che bine cu inimioara ,bravooooooooooo!!!
Madau ,Lass Baby am si eu in casa dar l-am desfacut acu' vreo 7 luni desi e in termen mi-a fost frica sa-i dau ,o sa cumpar altu'
Orlando_Andreas
(9.12.2005) si Mada
Revelion
www.onetruemedia.com/shared?p=4735f6859c47291132f727&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Al II-lea an de viata (montaj )
Madutza10 spune:
Mamaa ce subiect delicat ati deschis ,cu slabitul asta ,mor de ciuda ,am luat 3 kg de la Craciun pe care nu mai reusesc sa le dau jos ,am 54 kg ,la sala nu m-am mai putut duce ca a zacut mama 2 sapt si n-am avut cu cine lasa odrasla dar vreau sa incep aerobic curand ,cind s-o indura mama de mine ,mereu imi zice ca's nebuna ,ce ma duc acolo sa-mi consum energia ,arat foarte bine iar mie-mi vine s-o bat!!!
Orlando_Andreas
(9.12.2005) si Mada
Revelion
www.onetruemedia.com/shared?p=4735f6859c47291132f727&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Al II-lea an de viata (montaj )
miri__b spune:
Madau eram suparata ca ma dezamageste barbatul asta al meu. m-a aburit ca mergem pe ici-colo,dezbraca-te ca te, imbraca-te ca racesti.-vorba aia.
aseara n-am mai avut loc la calculator de el.
si eu am avut o perioada cand mergeam la sala dupa servici,slabeam dar nu-mi mai intrau pantalonii pe picior,probabil asa era conformatia. as vrea sa merg la sala sa alerg pe banda, tre sa caut ceva pe Mosilor ca in Berceni s-a stricat banda si patroana n-a mai cumparat alta.la aerobic nu ma bag ca nu rezist acum la efortul cerut.
aaa am stepper, ad l-am dat unei prietene ca nu-l foloseam
mi-a zis nutritionista ca sunt obligatorii 20 minute pe zi la stepper sau banda.
Bic spune:
Salutare.
eu am apucat sa citesc un pic din urma si am vazut ca vreti sa ne intilnim. Daca mai e valabil, eu vin! Ca tot sintem la capitolul vot, eu as prefera dupa ora 3.30 p.m. Iar ideal pentru mine ar fi Jungle Party de pe B-dul Tei sau Parcul Circului sau ceva in zona Colentina/Tei.
Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC
madau spune:
Eu m-am dilit de tot..in loc sa invat mi-am petrecut toata dupa amiaza aici www.conquiztador.ro , e un joc de cultura generala super haios
Cuscra ma bucur ca ati izbandit pana la urma
Bic intalneala e fara pitici...ce sa cautam la Jungle Party?
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
lavi02 spune:
Tania ce veste buna cu inimioara!!!
pumba acu' am inteles de ce o interneaza, sedeaza, samd. Nasol dar sa speram ca se rezolva.
Cred ca iesiti mai ieftin daca veniti cu avionul in Ro sa va faceti dintii...
Vezi ca pe la 6 ani le iese prima masea definitiva (Silvia deja are gingiile umflate). Lui Claire i-au cazut dintii din fata, ca Silviei inca nu dar multi copii de la gradinita sunt stirbi. (Slvia implineste 6 ani peste vreo luna).
Apropo de Silvia, i-am probat niste pantofi, deja 30 i-s mici, prefera 31! I-a cam crescut piciorul cu 2 numere pe an, uneori si mai mult. Or cresterea contnua pana pe la 12 ani, inca 6 ani unde ajunge, la 42-43?
Eu speram sa aiba piciorul mic ca mine, 36. Da' de la 31 la 36 nu-i cine stie ce...