Colectia de toamna-iarna 2005 (180)
Raspunsuri - Pagina 11

crissy77 spune:
quote:
Originally posted by madau
Eu m-am dilit de tot..in loc sa invat mi-am petrecut toata dupa amiaza aici www.conquiztador.ro , e un joc de cultura generala super haiosMadau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Va recomand cu caldura pentru cautare date:
http://ro.wikipedia.org/wiki/Special:Search?search=Delphinus&go=Salt
De asemena, multe intrebari sunt din:
- jocurile olimpice, anii si localitatile in care au avut loc
- presedinti FRF din 1930 pana in prezent
- jocurile olimpice de iarna
- presedinti americani
Sa aveti in fata foile cu datele respective.
Tania, super veste!
Cristina & Elise-Stefania

meems spune:
quote:
Originally posted by Noki_Lara
Si apropo de vorbit, ieri a zis Sarah cea mai lunga fraza de pana acuma, dupa ce s-a imbracat cu o gaina frumoasa care-i place ei mult: "vezi, tati, ce mumoasa e Sarah??? Vezi???"
Poze cu Sarah si mami1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Noki, mama... mai ia-ti gandul de la ferma colectiei

Tania, suuuuuper vesti!!!

anda77 spune:
tania, bravo, asta asteptam sa ne zici.
aceasta e o zi mare: a spus poetul nichita prima propozitie: palbrmbrm. asa, intr-un cuvant si fara rima, deoarece este o poezie moderna. adica spal masina. in cada, odata cu nichita.
acum e ragusit si tot ii mai curge nasul dar nu mai are temperatura si mucii sunt mai grosi. si tuseste putin, mereu tuseste cateva zile dupa raceala. deci mergem spre bine...
maine vreau sa-i fac o reteta de la o prietena, cica dupa ce a incercat tot de tuse pt baietel, i-a trecut cu ceapa
sa va zic reteta ca poate n-o stiti:
se pune o ceapa intreaga intr-o craticioara pe care doriti s-o aruncati deoarece nu va mai putea fi salvata (curge sucul ala din ceapa si arde timp de ora, se face jale craticioara) si se baga la cuptor timp de o ora. dupa o ora se scoate ce-a ramas din ceapa si se amesteca miezul moale cu o cantitate egala de miere si cu cateva picaturi de lamaie. se da copilului cate o lingrita din 3 in 3 ore, chiar din 2 in 2. intr-o zi trece tusea cica.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

meems spune:
quote:
Originally posted by anda77
aceasta e o zi mare: a spus poetul nichita prima propozitie: palbrmbrm. asa, intr-un cuvant si fara rima, deoarece este o poezie moderna. adica spal masina. in cada, odata cu nichita.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

lavi02 spune:
Eu: -Fetelor, nu va mai parati una pe alta!
Silvia: -Nu eu o parasc pe Nati, Nati ma paraste pe mine!
Anda simpatica propozitie! Fiecare cu ce-l intereseaza.
Siropul ala de ceapa nu l-am putut suporta niciodata. POate ai noroc si i-o placea lui Nic.

Bic spune:
De ce fara copii???
Of, pai eu speram sa o mai inveselesc si eu pe Smarandita mea care sta toaata ziua cu bunicii.
Poate facem una si cu piticii.
Tania,
am uitat sa scriu mai devreme ca ma bucur ca Che e bine! Ura! Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC

ilenutza spune:
Neata, siropul ala de ceapa e o PORCARIE, m-a chinuit mama cu el cat eram mica, yac, nici acum nu suport ceapa in mancare.iar de efecte, nu stiu ce sa zic
Victor are logoree, face fraze de-acum nu propozitii, in fiecare dimineata ma minunez de cum s-a desteptat peste noapte.
va pupic.
Ile , mami de Victor ( 22 dec 2005) si Andrei ( 25 iulie 2007)

felicia74 spune:
Salut! Suntem bine, dar nu am mai avut chef de scris pe forum, cand aveam un minutel liber, doar citeam (cred ca vi se intampla multora dintre voi dupa cum vad pe aici). Azi am fost la muzeul Gr Antipa ca auzisem ca e mare expozitie cu dinozauri dar nu a fost cine stie ce. Iar animalutzele alea impaiate chiar mi-au dat fiori.
Insa expozitia de pesti e chiar simpatica pacat ca e asa micuta.
Am facut si ceva poze:
http://picasaweb.google.ro/feliciamirela/PozeDinozauri/photo#5157213651837112162
si un filmulet:
http://www.dropshots.com/teodora15#date/2008-01-19/12:52:22
Roxi felicitari pentru baietel sa fie sanatos!
Cu intalnirea nu promit nimic, ca nu stiu ce program am.
Tineti-ne pumnii ca luni luam rezultatul la urocultura, poate am scapat de nemernic. Va pup si sa fiti sanatosi!
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

felicia74 spune:
si niste poze de ianuarie:
http://picasaweb.google.ro/feliciamirela/PozaIanuarie2008/photo#5157217036271341698
Si gata, va las, promit!
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

lavi02 spune:
Feli, faine poze! Lego-ul ala il avem si noi, de la Iepurasu'.
Ce domnisoara mare e Ilincuta!