Colectia de toamna-iarna 2005 (180)
Raspunsuri - Pagina 9
madau spune:
Cuscra n-ai ce face altceva decat ti-a zis LAVI, mai baga-i inca un supozitor si lasa-l sa faca rapid, atunci cand ii vine..Pe viitor ai grija sa-l supravehezi sa nu mai ajunga aici...la noi e clar la Miruna, cum n-a facut 1 zi, a doua zi dimineata Lass Baby scrie pe ea, am avut destule probleme de genul asta si noi, ea are o tendinta spre constipatie, mostenita de la mine si trebuie sa fiu foarte atenta
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
corap spune:
mandutza, in afara de bai/dush cu apa calda in zona n-am alte idei. si andrei a patit asa o data, se agata de mine, se scremea si plangea, dar a reusit sa faca singurel.
a... da-i si ceva lichide, sa fie mai hidratat si maseaza-l pe burtica usor
c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07
Ina869 spune:
ah, uitam sa raspuns la intrebarea lui Lavi; la inceput am venit pe dc fiindca eram avida de informatii, fiindca datorita dc-ului mi-am crescut copilul ( habar n-aveam cu ce sa manainca job-ul asta de mamica!) apoi fiindca v-am indragit, am impartit multe cu voi din viata mea personala, v-am facut partase la bucurii,la necazuri si-mi sinteti de neinlocuit ( a se citi nu mai am nevoie de dc dar dintr-un simt de raspundere si datorie civica, continui sa-mi fac prezenta pe-aici - glumesc, of corz!)
deci ideea este ca sinteti de neinlocuit, ce mai!
Ina & Rachel Georgia (Nov.23,2005)
Today is a wonderful day; I choose to make it so.
madau spune:
quote:
Originally posted by corap
? ce-i ala lass baby?
Este un sirop laxativ, totalmente natural, ptr bebelusi si copii..de la Erbavita. Sa-i dea DD sanatate cui l-a inventat, ca fara ala eram in are belea, Miruna cand e constipata nici cu supozitor nu face
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
corap spune:
buuun, sar-na, madaule, ca si-ai mei, cu-atata orez, normal ca au tendinte de constipare. da' io stau cu okiu pe ei. (la mine a mers lactoza si suc de portocale cu litrul pana-acu, da e bine de stiut si alta metoda)
xandra28 spune:
quote:
Originally posted by Ina869
ah, uitam sa raspuns la intrebarea lui Lavi; la inceput am venit pe dc fiindca eram avida de informatii, fiindca datorita dc-ului mi-am crescut copilul ( habar n-aveam cu ce sa manainca job-ul asta de mamica!) apoi fiindca v-am indragit, am impartit multe cu voi din viata mea personala, v-am facut partase la bucurii,la necazuri si-mi sinteti de neinlocuit ( a se citi nu mai am nevoie de dc dar dintr-un simt de raspundere si datorie civica, continui sa-mi fac prezenta pe-aici - glumesc, of corz!)
deci ideea este ca sinteti de neinlocuit, ce mai!
de acord!!!
anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii
astia mi-au luat motul!
varsta lui vladut
xandra28 spune:
madutza, si eu am avut probleme cu vladone, dar niciodata nu l-am lasat atata timp. am procedat ca si lavi.
acum ii dau in fiecare zi suc de portocale, fructe cat se poate, lichide, etc.
a, si inca ceva: ii dau si curmale.
anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii
astia mi-au luat motul!
varsta lui vladut
pumba spune:
corap- da sunt dintisorii de lapte si trebuie sa ii tratam pana nu dau infectii si alte neplaceri, bacteria prezenta si bine instalata acolo, v-a ataca dintisorii permanenti ,car apar pe parcurs.
de unde atatea carii? de la laptele de seara(care e dulce) sta acolo peste noapte ...... bumm caria , faptul ca am lasat-o sa se splele singura " ca e fata mare " ......dentistu mi-a zis ca pana la 8 ani EU sa o spal pe dinti.
lavi- trebuie sa platim anestezistul si "locul" in spital pt cele 2 ore de tratatment.
o sedeaza si asta se numeste surgery la ei,pt ca are atat de multe carii,nu vor sa se complice si sa traumatizeze copilul prin sedinte repetate la dentist si atunci varianta cea mai simpla 'o sedeaza ii rezolva toate cariile si cand se trezeste nu isi aduce aminte de absolut nimic/.
ina- mi-a zis asistenta - dupa ce isi beau laptele, sa le dau putina apa sa bea.
Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)
pumba spune:
in leg cu sportu si aparatu preferat- noi avem banda pe care o folosim foarte mult.
imi aleg o emisiune si ...dai batatie.alerg 30 min plan inclinat de 8.
meems - noi avem o asigurare foarte buna, dar......
Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)