Piticlontzi de iulie-august 2004 (244)
Raspunsuri - Pagina 5
cristalina spune:
Neata,
Semnez ca ma ia Daria cu bata!...:)))
Nu dati, trebuia sa o tund ca facea paduchi daca o tot lasam cu clabuc in cap dupa baita ca nu statea sa o limpezesc bine...:))))
Dar macar n-am caprit-o eu, a tuns-o tanti coafeza...:)
Olivia Sanatate multa tatalui tau!
Eu v-am mai urat dat va mai zic o data ca nu strica de doua ori, sa aveti un an mult mai bun. Ai mare dreptate, sa nu-i dea Domnul omului cat poate sa duca...
Roberta, ma bucur ca ai venit cu vesti bune! Sa scapati repede de muci!
Gabi, pai e normal sa fii obosita. Ai grija de tine.
Nicole, lasa ca vine bebe. Moata e o frumoasa.
Ioana, ai zis "da"!? :)))
Biluta, avea treaba baiatu', trebuia sa faca 3 lulele.
Mitzura, cred ca e o dulce Mara. Ma bucur ca Tudor incepe sa revina la sentimente mai umane apropo de gradinita. Sanatate multa.
Andries, sa va treaca si voua mucii repejor.
Alice, tu daca faci mancare la 2 noaptea normal ca esti obosita!
Ma duc la sedinta, o zi frumoasa tuturor!
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
szivarvany spune:
Cristal, nush cum, dar pune poza sa vedem ce ati facut carliontatei !
Mitzu, sanatate muuulta la voi ! Felicitari vorbaretei !
Deci, daca nu vom avea zapada, venim la care veti avea
Aici ploua ...
Azi voi chiuli, abia astept. Ador zilele de vineri Merg sa mi rasfatz persoana proprie
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani
Marina spune:
Olivia, sanatate multa tatalui tau!
Mitzu hai spune-ne si noua cum e Atkinsul ala sa dam si noi jos -kilele...ca ne-am astenizat de varza si asta cu carne, salata si branza suna super
mitzura spune:
Niste poze (de aici spre dreapta)
http://family.webshots.com/photo/2793924210080161791pVpvXG
si un filmulet cu Maruta
http://good-times.webshots.com/video/3088471390080161791OGWLSP
szivarvany spune:
Cat e de frumoasa Mara, sa va traiasca Mitzu !
Superba si poza cu cei doi in pijamale !
Filmuletul cu mesteritul e de nota 10*
Vazut si Gorodica matinala, o frumoasa
Mai vreeem !
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani
alice2004 spune:
Dana-emma, !!! Din suflet, multe ginduri bune si urari de sanatate !! Si mii !!
Si multumesc Mitzului, ca am putut vedea poze cu juniorii si filmuletzul cu Marutza ! Ii pup pe amindoi protagonistii !!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
"Our lives are made in these small hours,these little wonders,these twists & turns of fate/time falls away, but these small hours still remain". Rob Thomas/Little Wonders
leeloo2004 spune:
Mitzule - ce sa mai spun ca ai doi copii absolut superbi!!
Ema - !
Cristalina - pune dovada - poza cu fata tunsa sa ne convingem ca nu e mina ta la mijloc...
Gabriela 21+ cu si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
biluta28 spune:
Hai ca dupa ce mai invarti si eu 3 lulele la serv.apucai si eu de citit tot de vazut poze de fetita cuminte la desene matinale, de chitarista si finuta draguta si poze de puisori de mitzu.
ROBERTA04-- Vezi ca in Iasi circa ai gasi la farmaciile Help Net mai cauta si tu pe net farmacii si la fiecare farmacie la produse da cautare dupa Lagosa si iti da locatia pretul si date de contact ... succes la cautat...
Mihaela - 35 ani- sagetator Ana 8 ani - Edi 3 ani
http://community.webshots.com/user/biluta28
g_ioana spune:
Daria io am chiulit deja sic,sic...is acasa ca venisem sa fac mancare dar mi-a zis sotiorul sa nu ma apuc ca este el de servici azi la bucatarie
Mitzu pupam frumuseii,mama da ce ochioasa este Marutzafotomodel se face,ce-mi place cum isi aseaza caciulitza si fuge repede la oglinda
Dana-ema multi pentru tine si pentru Ric!!!
Meiii ca sa lamurim problema,nu i-am spus fetei da:))))i-am explicat cum sta problema...a retinut doar ca atunci cand se va casatori vom merge ca fetele la shoping cu cardul barbatilor din dotare ....si ca daca te uiti lung la cineva inseamna ca te-ai indragostit...este intr-o faza in care-ti pune o suta de intrebari,sa va dau un exemplu:))vine tacsu de la servici,se spala si se da cu spirt pe maini,incepe discutia:
mandra:-a ce miroase?
tacsu:-a spirt.
-de ce te-ai dat cu spirt?
-ca sa omor microbii?
-de unde ai luat microbi?
-am o colega racita!
-ai pupat-o?
-nu,nu am pupat-o.
-ai strans-o in brate?(faza la care io abia ma puteam abtine sa nu rad?
-nu!
-ai pus mainile pe ea?
-nu!
-si atunci cum ai luat microbi??"...si uite asa povestea continua...s-o vedeti cand se uita la filme....
www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele
biluta28 spune:
g_ioana..... si deci cum a luat microbi?...
Mihaela - 35 ani- sagetator Ana 8 ani - Edi 3 ani
http://community.webshots.com/user/biluta28