Piticlontzi de iulie-august 2004 (244)
Raspunsuri - Pagina 4
szivarvany spune:
Buna dimineata.
E vineri !!!
Kim, imi pare fff rau pt tatal tau, sper sa fie bine, sper sa aveti un an mai bun, sa se rezolve toate problemele, incepand cu cele de sanatate !
Rain, vazut moatza, o frumoasa !!! Nebunie pozele din zapada.
La noi a plouat, d`aia k e iarna ...
Sunt prin zona, haideti la semnat condica !!!
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani
mitzura spune:
Neata si de la noi!
Iarasi ne luptam cu mucii, a fost Tudor racit, acum e Mara. Aseara i-am dat pentru prima data Aerius Marutei, ca avea o mucareala nasoala rau, si m-am gandit sa doarma peste noapte. A fost nesperat de bine! daca nu i l-as fi dat probabil ne trezeam din ora in ora sa o demucizam, dar cu el, a dormit pana dimineata si a respirat ok. Sunt absolut incantata. Si n-are de la ce sa fie de la altceva, ca nu i-am mai dat decat paracetamol, de care mai luase si alta data si n-a avut efectul asta.
maruta e o vorbicioasa, are 1 an si 2 luni si spune o gramada de chestii: mama, tata, apa, papa, bobo, buuu (masina sau buf dupa caz), ade (arde), nu (e totala cand da din cap si spune nu), ata (asta), caca, co (acolo), nena (nenea).
Ne miram de ea, ca in fiecare zi mai zice cate un cuvintel nou. E mult mai vorbareata decat era Tudor la aceeasi varsta.
Tudor e ok acum, noi am avut iarasi reprize de plans la gradi (v-am mai spus parca), dar azi n-a mai plans, deci se acomodeaza, sper. In rest parca i-au mai trecut bazdacii (ca era si el ca moatza lui nicole), acum cand vrea sa fie dragut ma innebuneste, cu "mami te iubesc", "scuza-ma", etc.
Olivia, sanatate tatalui tau si tie! Si il pupam pe Luca.
Robi, ce bine!!! Si atunci tot ce s-a intamplat de la ce a fost?
Sanatate si lui Mirciulix, sa treaca mucii repede!
Gabi, felicitari pentru vestile bune! sa fie totul bine pana la capat.
Apropos de diete, sotul meu tine de vreo trei saptamani o dieta, cred ca e Atkins daca nu ma insel. Are voie orice in afara de dulciuri si paine (carbohidrati). A slabit in 3 saptamani 5 kg. Eu am tema in fiecare dimineata sa ii fac o salata imensa de cruditati, la care sa adaug ceva carne (asta e pranzul). Imi place ca de cand ii fac lui, mancam si noi mai multe cruditati, ca nu ne omoram inainte.
Va pup pe toate, azi sunt pe aici...
roxanaz spune:
Mitzu, misto,vreau si io atkins-ul ala pe mail sa vad daca e ce am eu. pupici Marutei si sa va treaca mucii rapid!
Daria nu te mai plange ca ploua, cica vine zapada de zilele viitoare... o sa ne ajunga iara!
g_ioana spune:
Neatza,sa semnez repede-n condicutza sa nu-mi taie ziua Daria
Si la noi este o vreme de dooormit...io ma simt cam obosita de vreo 2 zile...aseara am incercat sa dorm fara factorul perturbator...dupa o ora la detectat pe tacsu asa ca am revenit la locul faptei..sper sa dooorm in week-end...
Viviainsanatosire grabjnica tatalui tau!!!!
Robi,bravo pentru rezultatul analizelor...o sa te refaci repede cu tratament si regim!!Ce declaratii ti-a mai facut iubaretul de Matei??
Rain super pozele,in special cea cu..Mowgli....si a mea incepuse sa tipe daca nu erai de acord cu ea..da' si-a revenit rapid ca am amenintat-o ca daca mai tipa odata ii dau cariocile de pictat pe fatza lui Emishor si n-o mai duc la teatru!
Gabi este foarte frumos numele ales,mie imi place mult Tudoriti tinem pumnii sa fie totul ok pana la sfarsit!!!
Cristalina de ce ai tuns fata???
Alice,cuscrelo,ma gandesc la tine in fiecare zi..ca avem liftul in revizie timp de 10 zile
pupicei si o zi scurta si buna
Edit ca vreau sa va arat cum isi omoara mandra timpul,de la 6.30 la 7.30 dimineatza
http://s237.photobucket.com/albums/ff27/gorodica/ian%202008/?action=view¤t=P1160789.jpg
aaa si aseara imi facu mandra o declaratie..."mama te iubesc mult".."si io te iubesc mult"..."atunci te casatoresti cu mine?"
www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele
biluta28 spune:
Bna fetele!
Si eu pe aici pe fuga, nu am apucat sa citesc ma duc acusi dar .... o faza tare a la Edi ....
Aseara la culcare. Edi desena pe niste foi cu mai multe stele pe care se casnea sa le umple de culoare.
Eu: Edi hai la culcare ca-i tarziu...
Edi: pai sa mananc iaurtelul ( isi adusese aminte ca ar fi vrut sa manance un iaurt care erea pe masa de vreo ora) si mai fac 3 lulele si gata ....
pur si simplu am ras cu lacrimi.... daca l-at fi auzit ce serios a spus-o....
revin daca mai apuc.... oricum mai povestiti de retete de slabit ca intereseaza si pe fata ..
Mihaela - 35 ani- sagetator Ana 8 ani - Edi 3 ani
http://community.webshots.com/user/biluta28
leeloo2004 spune:
Neata fetele! Ce bine ca e vineri...nu de alta, dar pe mine m-a prins rau oboseala...Aseara am facut o ciorba si dupa ce am terminat-o eram asa de obosita de zici ca alergasem un intreg stadion...
Kim - sanatate multa tatalui tau, sper sa se rezolve! Nicole - simt din tonul tau ca esti mai optimista! Sper sa fie totul ok cit mai curind si asteptam vestile cu doua linitze!!
Daria - ploaie zici? Vad ca si prin Bucuresti s-a mai incalzit dar la mizeria care e pe aici, totul arata absolut dezolant...
Ioana - super declaratia piticei!
Mitzule - deci Mara e o vorbareata! Sper si eu din suflet ca macar bb2 sa-si dea drumul la vorba mai repede decit Stefan...
Cure de slabire spuneti...la mine doar dupa ce apare ...
Gabriela 21+ cu si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
roberta04 spune:
Buna dimineata!
OLIVIA, offff, nu se mai termina problemele? Sanatate multa tatalui tau!
MITZULE, ce mi-e drag cand aud de vorbareti mici. Pupici la amandoi!
Si as vrea si eu dieta aia minunata, ca eu oricum trebuie sa tin regim, poate il combin cu dieta si impusc doi iepuri.
Deci, la mine nu e hepatita dar ceva la ficat este, poate asa cum a zis Olivia, am luat medicamente cam multe, dar transaminazele erau cam mult peste nivel.Oricum, abia peste 3 luni mi-a zis doctorita ca imi va face un set complex si complet de analize/teste...
Faza urata este ca gasesc nicaieri medicamentul prescris (Lagosa, poate auziti voi pe undeva).
IOANA, chiar declaratii nu mi-a mai facut, dar se lipeste seara de mine si sopteste- "Esti mami a mea cea frumoasa" de ma topeste. dar si cand imi spune:"Chioaro, chiar nu vezi pe unde calci!!"
ROXI si DARIA, si la noi e o vreme umeda si inchisa de iti vine sa te bagi sub pat...
BILUTO, lulele, super... Chiar e varsta perlelor!!
Matei al meu e racit de 2 zile, are nasul praf, dar merge asa la gradi, cica sunt vreo 5 raciti (toata gasca lor ) dar chiar eu nu am cu cine sa il las acasa. Sper sa fie OK, asa cum spunea MItzura, i-am dat Aerius si noaptea respira foarte bine.
V-am pupat, o zi minunata!
alice2004 spune:
Helou, helou ...
Ma intrebam ce mai face Mitzu si uite ca aparu si scrise ce si cum ! Ma bucur ca Tudor este ok si se readapteaza la gradi si ca Mara printzesica este vorbarici, sa mai pui filmulete, ca e o dulceatza !! Si sanatate multa, sa treaca racelile !!
Si si pentru motzata ta, Rainule, hehe, ce cinta ea la chitara !! O cooptam in trupa de "rockeri" si pe ea imediat, caci chitarist nu aveam ! Cit despre fitze, figuri si crize cu "vreau", oaaa, si noi sintem in top, asa ca te inteleg perfect ! Vorba ceea, o sa treaca si astea, ca mai ieri faceam poze la bebici in patutul din maternitate, acum unul cinta la chitara, altul joaca tenis de cimp, danseaza si cite si mai cite ! Trece timpul mama-mama ce repede !! Noi sa fim sanatosi, si bai da uei, ma bucur tare ca esti bine, Nicole !!
Bre cuscrela, hihiii, ce tz-este si cu lifturilii astea, iote cum ramin io in amintirea celor care ma cunosc ! Poi sa se repare liftuletzul repejor, ca altfel zic cu mina pe inima ca nu iti mai trebuie nici o dieta ! Am vazut-o si pe mindrutza, moama ce ore matinale de trezit are, macar sta cuminte si se uita la deseneee !! Cit despre cererea in casatorie, hahaaa, la cit e de scumpa banuiesc ca nu ai refuzat-o !!
Olivia, ! Multa sanatate tatalui tau ! Si tie asemenea .. nu ne-ai spus cum te mai simti ! Ce mai face Uka ?
Mihaela, !! Pina la urma a desenat Edi toate lulelele sau a mai lasat si pentru azi citeva ??
Gabi, sa stii ca io nu-s gravida, dar treaba cu oboseala o experimentez la fel de bine si de rapid !! Vorba cintecului, imbatrinesc si-mi pare rau ...
Drept urmare, ma duc sa atentez la o "happy cow", ciocolata aia de la milka, mmm, ca tare-i buna (cred ca trebuia sa imi iau mai mult de una !). O zi minunata va doresc !!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
"Our lives are made in these small hours,these little wonders,these twists & turns of fate/time falls away, but these small hours still remain". Rob Thomas/Little Wonders
mitzura spune:
mai fetelor, din pacate nu pot sa va trimit, ca foile sunt copiate la xerox, nu le am si in format elctronic, si nici nu am unde sa le scanez.
ce pot sa va spun este ca nu scrie pe ele ca sunt dieta Atkins, asta am dedus noi, parcurgandu-le. Ideea e ca are voie doar legume, de orice fel si oricat, carne slaba, si branza. Nici un fel de dulce. saracu de el ii e dor de un biscuite, sau de o felie de paine (ca el manca peine multa inainte), dar se tine tare. aaa, si n-are voi nici fructe in faza asta de inceput.