Piticlontzi de iulie-august 2004 (244)
Raspunsuri - Pagina 3
alice2004 spune:
Roberta, pentru vestile bune de la medic !!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
"Our lives are made in these small hours,these little wonders,these twists & turns of fate/time falls away, but these small hours still remain". Rob Thomas/Little Wonders
leeloo2004 spune:
Roberta - bine ca ti-ai luat de-o grija! Acum ceva regim si probabil se rezolva, nu?
Bleah, vorbiti de supa de varza?? Cihhh - eu tocmai am venit de la Trattoria unde am papat papa-bun!
Cristalina, iar ai tuns mai fata??? Pai nu ti-am spus cu toatele sa nu mai faci asa ceva??
Andries - nasoala faza cu alergiile astea...si mai ales daca nu stii la ce le ai...Deci si Mirciulica bate tot in "neamul" lui Gicu...
Gabriela 21+ cu si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
roxanaz spune:
maah, unele caree gravide si nu trebuie sa tina cura de slabire ar trebui sa nu se strambe la dietele noastre, daaa?
Robi doamne ce bine, multe felicitari pentru rezultatele negative la viremie!
Andries spune:
Bravo Robi, felicitari.
Gabi eu am dormit cand i-am facut. De altfel daca va uitati la pozele lor veti vedea cu usurinta ca eu as putea sa fiu 'bona', 'dadaca' sau verisoara de-a treia a mamei ei sa fie sanatosi, eu una ma bucur in primul rand pentru ca Vic nu m-a mostenit si sper din tot sufletul ca nici Mircea (trag nadejde ca la hb19g si ceva la nastere poate nu are nici el nimic dar nu pot fii sigura decat la 2 ani cand devine relevanta elecroforeza hemoglobinei).
Plec. inchid DC-ul, fac o pauza ca nu mai pot. Ma duc sa-mi hranesc bolnaviorul, dragul mamei puisor. Boala grea DCul asta, tooaaata ziua numai asta fac.
Apropos de bona si job. trebuie sa vad cum fac cu jobul, as reincepe la 1 aprilie, dar nu-i asa simplu. Vom vedea.
Andries
roberta04 spune:
Meyyy, parca mi se pare si mie apetisanta o supa de varza , ca eu bag rondele de orez expandat cu iaurt cu 0.1% grasime...bleah...
philip spune:
roberta, imi pare bine ca esti ok
gabi, feliciatri pt vestile bune si sarcina usoara si de-acum incolo.
rox, merci pt pm
philip&andreea
rain spune:
Pupici la toata gasca !
apar si eu acusi ca s-a dus frigu', multumesc pentru cuvintele de incurajare ...mi-am revenit destul de repede dupa avort, fizic si psihic, am fost si la dra, mi-a zis ca teoretic pot ramane din nou insarcinata dupa ce apare primul cilcu, ramane de vazut daca mai am curaj, trebuie sa-mi fac si ceva analize ca nu apucasem sa fac, si daca ies toate ok ...sper sa va dau curand o veste buna cu doua liniute! moatzei nu i-am spus ca bebe nu mai este, nu stie ea cat dureaza o sarcina si nu stie cand trebuie sa se nasca, asa ca ea in continuare zice ca e bebe in burtica, ma doare cand o aud, dar nici nu cred ca ar intelege ce s-a intimplat, cand mi-a fost rau i-am spus ca am mancat ceva care nu era bun si din cauza asta ma doare burta, altfel ma gandesc ca l-ar fi urat daca vedea ca sufar din cauza lui ...
zilele acestea am stat acasa cu moatza, a facut o viroza asa urata, cu temperatura de 39 de grade, voma,tuse, acum sintem pe antibiotic, mi-a spus dra ca e epidemie ...asa ca aveti grija, moatza din dotare e ok de ieri, astazi a fost la gradi ...dar nu stiu ce sa ma fac cu ea, in vacanta de iarna mi s-a schimbat copchilu, face niste crize si istericale de imi vine sa plec in lume, cuvantul pe care il foloseste cel mai des este "vreau acum!!!" si daca nu te executi ai incurcat-o, incepe sa tipe, sa urle ...mai sint pitici care fac asa? io imi vreau moatza cuminte inapoi
n-am apucat sa citesc din urma, banuiesc ca toata gasca e bine, sanatoasa !
am fost foarte harnica astazi, am scris si pe forum, am descarcat si ceva poze, sa nu ma deochi singura, ne puteti vedea aici:
http://good-times.webshots.com/photo/2175955570085069419SQpRVJ
pupacim
kim222 spune:
Eu sint un pic mai bine, fac tratament..
Belele curg,tata a ajuns la urgenta, dupa ce nu a putut urina 24 de ore...se pare ca are insuficienta renala cronica.
Nu-i da omului cit poate duce..cit de adevarat este!
Am vazut toate pozele...nu vreau sa uit pe cineva toti super copilasi!
Robi ma bucur ca ai scapat de stres! Poate au fost gresit facute analizele sau ai luat tu ceva medicamente care le-au modificat.
Gabi felicitari pt bb! Sanatate lui Stefan!
va pupez..
roxanaz spune:
neata neata!
OLiv ufff pupici. tin pumnii sa fie mai bine tatal tau... astept vesti bune!
Nicole o sa treaca si fitele moatzei.... la un moment dat . bine ca a trecut viroza
bine ca e vineri... ca e o vreme la noi sa te ingropi in plapuma si sa nu mai iesi.
fug la treaba... cica
o zi buna!!