Piticlontzi de iulie-august 2004 (244)
Raspunsuri - Pagina 6
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alice2004/alice2004.jpg)
alice2004 spune:
Cuscro, mama, poi esti o femeie fericita, te poti relaxa pin ce hazbandu termina treburile la bucatarie !! Cit despre dialogurile cu mindra, tre sa ma repet - e za best !!
Sper sa nu mma scoti de pe lista de pretendenti, ca ma loveste depresia !!
Plec si io acasa la mine, prin urmare va doresc un uichend linistit si cu sanatate multa si sa ne auzim cu bine la inceputul saptaminii viitoare (ca de la pisiul personal slabe sanse sa scriu cu baietii ambii amindoi pe cap). Va pup cu drag pe toate si pe piticii din dotare !! Si numai bine schimbului III !!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
"Our lives are made in these small hours,these little wonders,these twists & turns of fate/time falls away, but these small hours still remain". Rob Thomas/Little Wonders
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/roberta04/roberta04.jpg)
roberta04 spune:
BILUTA, multumesc pentru pont!
Va urez si eu un week-end frumos, nici eu nu cred ca pot intra pana luni, am PC-ul de acasa decedat
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/leeloo2004/leeloo2004.jpg)
leeloo2004 spune:
Fetele, eu in curind o iau spre casa, asa ca va urez un weekend placut!!
Gabriela 21+ cu
si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
![](images/user_woman.png)
philip spune:
neata
intru numai sa semnez ondica si sa spun ca am vazut pozele cu mowgli moatza, isteata de la iasi si frumusetile mitzurei.
a, am facut conopida aia aseara cu tot cu ansoa dar abia azi o voi incerca, poate intru in we sa-mi dau cu parerea. stiu de pe acum ca numai eu voi manca...
ema, pupici multi si tie si lui ric inca o data
azi e vineri, tralala, ies la pranz cyu o gasca de gagici, pranz de ala de convenienta ca sa facem socializare....
si aici a nins iar cred ca mergem iar la sanie we asta
pupici si we minunat
philip&andreea
pako spune:
buna seara
Andreea jeleste lana mine ca i s-a spart basica de la o arsura....vaaaai, vaaaii...ce jaleeee...
Roberata,ma bucur ca vii cu vesti minunate
Leeloo, felicitari pentru baietel!
Nicole,pupicei multi tie.Sa stii ca si Andreea mea e cu istericale...cand imi cere ceva suna mai mult a ordin decat a rugaminte...plus ca e cam obraznica cu bona care nu are nici pic de autoritate in fata ei.
Olivia, sanatate tatalui!
Mitzua, vazut pui frumosi....Mara e o scumpa...imi place cum il numeste pe Tudor..hehe
Alice, am vazut poze cu Gizmonzo...s-a mai implinit parca...dar din tine am vazut numai franturi...ba o mana, ba o barbie...si tot asa...
kim222 spune:
Neata..
Alice nu prea sint mai bine..parca antibioticul nu-si face efectul..Uka este bine,lipit de mine ca o fata.Acum citeva zile mi s-a facut rau de la codeina si vomam si eu ca omul in baie >.Discuite intre mine si el:
Mom what are you doing?
Vomit ,Luca mi-e rau..sint bolnava
Are you done? You feel better now?
Nu Luca nu ma simt bine inca
You done! Ok...Let's go..let's play
Nu Luca nu pot inca ..mai tirziu..
No mom,,,you promissed me! You have to!
Adela niste dulci! Vreau si o fetita blonduta!!!
Roxa ce este asa telegrafica!
Cristalinule..iar ai tuns fata...eu tot vin sa te bat putin..
Felicia cum este viata la Pitesti?
Ioana vazut ..Dezdemona!Exacta sa face si Luca la capitolul ...why mom?...si asa o tine..numai ca nu este atit de articulat ca mindra!
Rain vazut pitica..tare cumintica pare..Tinem pumnii..facem galerie!
Daria ai sanie..ca cica ninge!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dorsilia/Dorsilia.jpg)
Dorsilia spune:
helou!
meteosensibilitate...ata fu motoul saptamanii asteia, pt Dea, de unde deduceti ca io iar is cu restante grave la somn
vizitaram o gradinita, l-am inscris pe Danu....fu incantare maxima ca au piscina in curte si papagali pe coridoare, acvarii cu pesti exotici si buline de lipit pe haine
cu slabitul bat pasul pe loc ca soldateii din garda regala...ca fara una bucata ciucalata nu ma pot ridica uneori de pe scaun, fara un colt de painica asemenea. Ieri dupa ce am luat vreo 3 boabe pt dueri de cap dar fara sa aiba efect, de dormit nu aveam cum ca eram de servici la copii, asa ca m-a salvat una bucatica de pralina milka si ca prin farmec durerea de cap disparu in vreo 15 minute. Cruditatile n-au gust decat de sera si nu-mi plac absolut deloc, le folosesc numai la gatit. Mitzu felicitari sotului pt kilele minus. Dar mi se pare permisiva dieta asta a lui si daca mai si slabeste cu ea e chiar ideala, nu?
Eu tre sa ajung la 56-57 asa ca 8 kg tre sa pun jos, nu stiu in cata vreme insa:( Azi m-am innoit, mi-am luat o gramada de bluzite si imi mascheaza f bine colacelul, sunt si la moda, dar asta nu e o solutie, stiu. Mananc haotic asta e la mine si deocamdata nu am renuntat la dulciuri si paine, ci doar am redus cantitatea si si asa mi-e greu. In folosul sanatatii mele insa o sa mi trag o pereche de palme peste gura cand mi-o mai pofti la dulce.
v-am citit in mare, dar sunt rupta de oboseala si nu mai pot sa scriu nimic, va doresc insanatosire rapida celor ce au nevoie si tuturor un weekend linistit
AncaMaria spune:
Am vazut pozele cu Mowgli, chiar ca seamana perfect (doar ca moata e si mai frumoasa :)
Vazut si pe Stefi si Rares, la serbare la gradi... sunt deliciosi amandoi in rosu .. Rares vad ca se da la tipele mai inalte..
Olila, multa sanatate sa treaca repede sinuzita. Mai cand citesc dialogurile tale cu Luca, parca ma aud pe mine cu Bianca... exact la fel se poarta conversatia..
Eu astazi stau acasa ca am luat raceala din familie... dar nu-i bai, ca asta trece pana la urma...
Si ca de obicei, Bianca a fost racita foarte usor, doar un pic ragusita, iar eu si tac-su bolim de nu se poate...ca asa-i in tenis
Vad ca tema zilei a fost "cura de slabire".. eu m-am cam delasat si acum cu celelalte probleme de sanatate nu pot tine una prea drastica (cea cu varza iese din discutie)... incerc sa mananc sanatos.. dulciurile le-am mai taiat, fainoasele la fel mai putin painea...
Lia, tu ce inaltime ai?
Va pup si va doresc un week-end placut ! (oricum nu mai e nimeni p-aici..)
Rugati-va pentru Diana
kim222 spune:
Anca adica tu vorbesti romana si Bia raspunde in engleza?:) Sanatate si voua..si sotul meu a luat-o de data asta:)) Tu cum mai esti cu sanatatea?
Despre cura de slabire...eu sint in permanenta..la asa ceva
Miine sintem ca doi porumbei, de la 6 la 10.30 avem program de voie..Luca merge la cresa..noi la restaurant si apoi sper in sfirsit la teatru..Abia astept!
We placut!
AncaMaria spune:
Ma refeream si la limba vorbita (ea engleza eu romana) dar si la felul cum se poarta conversatia...
Wow, ce te invidiez pentru maine seara.. distractie placuta! (va duceti la teatru la americani?)
Eu cu sanatatea is in investigatii , astept sa fac o ecografie la inceputul lui februarie... sa vedem daca ies schimbari fata de cea din decembrie.. si apoi voi lua o hotarare... singura, ca la ginecolog nu se poate ajunge... auzi si tu, trimisa recomandarea de acum o luna, nici acum nu au raspuns, cica nu il considera caz urgent.. daca nu o scot la capat aici, planul este sa merg in Ro... sa vedem..
Va pup!
Rugati-va pentru Diana