Piticlontzi de iulie-august 2004 (244)
Raspunsuri - Pagina 7
kim222 spune:
Anca sanatate si sper sa ai rezultatele asteptate..daca nu .Ro...deci ai solutii...
La americani mergem..oare o sa intelegm ceva?:)))
AncaMaria spune:
Sa-mi zici cum a fost, sunt curioasa.. poate mergem si noi.. mie mi-ar place tetru de papusi pentru bianca dar nu cred ca se ezista
Rugati-va pentru Diana
szivarvany spune:
Multa sanatate Kim si AncaMaria !
Si tuturor bolnaviorilor !
WE frumos tuturor !
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani
Andries spune:
Nasparlicioasa viroza asta noua de-o aduse Victoras!
Eu am bolit ieri, abia asteptam sa vina sotul cu al' mare de la mall sa pot sa zac linistita, ceea ce am si facut de la ora 8 seara cu o pauza de bibe pe la 1 noaptea. Mirciulix si-a aburit programul de mese din cauza virozei si a antibioticului, dar bine ca totusi papa tot. Adica intai face febra, ii dau 2ml de panadol, in 10 minute transpira ca naiba (uda perna, camasute, tot) scade febra si apoi rade 200ml lapte. Si doarme pana la urmatorul episod de febra. Dar ieri au fost mai rare decat joi, deci trag nadejde ca e si asta soi bun si-o sa-i treaca intr-o saptamana. Si sa-l vezi saracul cum tuseste, gros, din gat si culmea este ca scoate flegmele in gura si le scuipa pe camasuta, nu mi-a venit sa cred cand am vazut!! Nu-i iese intotdeauna, le mai si inghite, dar totusi e remarcabil la un bb de nici trei luni! Bine...nu mai spun ca i aspiram seara cu cateter montat in batista bebelusului astfel incat ii scoate ta-su tot ce misca pe-acolo. Prima raceala zdravana Vic a avut-o la un an si ceva, ce bine e sa ai copil nascut primavara-vara!
Ce sa va mai spun, nici pe poze nu am apucat sa ma uit ca lumea, doar pe Moatza i-am aratat-o lui Victor, dar se pare ca a uitat-o, ca nu-si mai dadea seama daca o cunoaste si de unde. In schimb de Gorodica mi-a spus ca e verisoara lui (seamana un pic moldovencele noastre ).
Sanatate maxima va doresc si sa ne auzim cu bine!
Andries
Dorsilia spune:
quote:
Originally posted by AncaMaria
Vad ca tema zilei a fost "cura de slabire".. eu m-am cam delasat si acum cu celelalte probleme de sanatate nu pot tine una prea drastica (cea cu varza iese din discutie)... incerc sa mananc sanatos.. dulciurile le-am mai taiat, fainoasele la fel mai putin painea...
Lia, tu ce inaltime ai?
Va pup si va doresc un week-end placut ! (oricum nu mai e nimeni p-aici..)
eu am 162 cm, dar am sanii mari si colac pe burta si nu-mi place ce vad in oglinda de sub umeri pana la buric
szivarvany spune:
Andries, multa sanatate si la voi
Lia, haide mai pune poze cu frumosii tai !
Eu intru sa vi-o arat pe Alba ca Zapada
Ioana, am uitat sa ti zic de unde cumparam echipamentele , e un magazin SH in Oradea unde aduc asa ceva, la pret de nimic, marca Disney si desi multa lume nu e de acord cu asa ceva, este o distractie mult prea mare pt Giulik sa nu i le cumpar. Ieri aveau cred vreo 30 de toalete de printese ... am plecat cu 3 dupa luuungi dezbateri cu donsoara
Si sa va zic, Giulia se dezbraca si imbraca absolut singura, cu maieu si bluza si toot, nu mi-a venit sa cred cand aseara mi-a aratat ca si pune singura pijamalele si a insistat sa nu o ajut, k stie ea
O duminik frumoasa tuturor, la noi a plouat, iar ...
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani
polux spune:
Nu am citit nimic, am intrat doar sa ii spun un calduros La multi ani frumoasei mamici Nicole. Sa-ti aduca viata numai bucurii, si un fratior sau surara ptr Andreea cea frumoasa , frumoasa.
Liliana
Poze noi
Poze 2
Poze cu maimutica mea
Poze 1
polux spune:
Hai sa scriu si cateva randuri despre noi...ca am vazut ca suntem la masuratori...noi suntem inalta, dar slabuta, adica avem 104cm dar numai 15 kg. (daca or fi si alea). De o saptamana ma innebuneste cu Veronica si Maria Mirabela...asa ca acum am invatat pe de rost cantecelele si trebuie sa i le servesc la nani...si daca am gresit am incurcat-o, ca ma corecteaza.
In rest si noi mergem la gradinita, dar doar trei zile si numai la programul de preschool, adica atunci cand invata ceva, nu cand se joaca. Si mai mergem la dans, la engleza si la gimnastica. Voiam sa o inscriu la patinaj...dar trebuie insotita de un parinte....si sincer nu ma vad magaritza batrana ptr prima data pe patine. Profa spune ca nu are importanta ca invat in acelasi timp cu copilul...dar eu...nu, si nu.
A , si avem un debit verbal pe minut, mama, mama...bineinteles in romana, si asta ma bucura mult, ca desi merge la gradi nu-mi mixeaza limbile...de fapt le mixeaza, ceva de genul...mami merge la "time out". Ultima e cand vorbea cu bunica (care a trebuit sa plece) si nu ma lasa pe mine sa vorbesc...sii-mi spune, mami ia stai tu la time out pana termin eu cu mamaie.
Va pup si merg sa citesc noutatile.
Liliana
Poze noi
Poze 2
Poze cu maimutica mea
Poze 1
polux spune:
Felicitari Gabitza pentru samburelul albastrel.
Roxi, o placinta cu varza ceva? A si una ptr mama Giuliei. daria de maine o iei si tu cu varza?
Andries multa sanatate piticului cel mic...si tie spor la aspirat nasucuri si lupta cu alergiile familiei.
Roberta si tie sanatate si sa iasa si celelalte teste bine data viitoare dupa tratament.
Monica iar ai chinuit fata la tuns? pupam baietoiul poznas si barosana cataratoarea. Apropo sotul ii spune Adelutei ca e botogasa...si ea repeta...nu sunt pocosata. E asa dulce.
Olivia sanatate multa...iar sinuzita? La temperaturile de la voi...pai la noi sunt minus 20 de grade de vreo 3-4 zile.Si sanatate tatalui tau.
Pupam Maruta cea vorbareata. Adela asa se intampla cand e si un fratior mai mare.
Liliana
Poze noi
Poze 2
Poze cu maimutica mea
Poze 1