Piticlontzi de iulie-august 2004 (244)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Eu din nou, ca sa aveti ce citi dimineata.

Si a mea ma innebuneste cu "te iubesc", mai ales cand face o prostie...imediat spune te iubesc mult, mult, mult. Si cand insist ca sunt suparata si nu vorbesc cu ea, incepe sa cante "floare, floricea..." e un cantecel care are versuri de genul ...."mamei o voi darui....si sa-i spui ca am sa o ascult, floare, floricea, ca o iubesc asa de mult, floare , floricea"...curat manipulatori sunt copiii acestea.

Ioana la 6 juma dimineata? mama cred ca ar turba sotul...ca el e de servici dimineata cu mandra. Ca nu stiu daca v-am spus dar mama mea a plecat si acum suntem pe propriile puteri.
Apropo Ioana ai aflat cum a luat tati microbi de la colega bolnava?

Alice hai la mine ca e casa plina de ciocolata...ca de e in reduceri cea cu mosi craciuni, reni si alte figurine sarbatoresti. 25 de centi ciocolata....yammi, yammi.

Dana- ema si de la mine ganduri bune si urari de sanatate.

Olivia...hahaha imi place discutia cu Luca, seamana cu amea cu adela. Ca si eu am avut vreo luna de boala nedefinita care ma trimitea repede la baie...cam asa era si dicutia dintre noi, doar ca in romana...
mami ce faci...
vomit, lasa-ma in pace, du-te la mamaie...
vomiti sau dai mancarea afara...
adela lasa-ma...si iar o tura de ueee...
mami, dar mai lasa si in burtica putina mancare...
adela fugi la mamaie...
daca nu lasi nimic si in burtica de ce ai mai mancat....
gata ai terminat, hai sa facem puzzell...ca mi-ai promis ieri...

Anca si Olivia foarte bine faceti, macar asa copiii vor stii si romana, chiar daca raspund in engleza. Eu incerc sa tin cat mai mult perioada in care va vorbi romana...nu stiu cat pot.

Anca si tie sanatate multa, si pupam Bia mica.

Daria apropo de imbracat si dezbracat...si Adela poate sa faca asta, caci intr-o seara alergam dupa ea sa-i pun pijamaua si nu venea, asa ca am aruncat-o pe pat si am spus, atunci sa te imbraci singura. Am uitat de ea, ca a sunat telefonul...si in cateva minute apare mandra mea, imbracata in pijama, exact cum trebuie...

Liliana

Poze noi

Poze 2

Poze cu maimutica mea

Poze 1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

bnua dimineata!
la multi ani fericiti Nicole, sa fii sanatoasa si fericita si la fel de optimista cum te stim dintotdeauna! sa vnia repede bb2 si fara probleme!
(si la multi ani si mamei mele ca este si ziua ei azi )
Liliana da'niste poze noi cu voi familie fericita.... cand pui?care placint cu varza? asta ar fi vis.... ciorba aia sa nu o vad
Olivia esti mai bine dupa week end? a mai trecut tusea?
Andries baietii cum sunt dupa viroza? dar tu?
Mitzu e o scumpa Mara.... si iar ma minunez cat de bine ai reusit sa te clonezi, felicitarile mele cele mai sincere!
Anca, pupici, tin pumnii ca problemele de sanatate sa se rezolve mai repede!

o zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

LA MULTI,MULTI ANI SI BUNI,RAIN!!!!SA AI PARTE NUMAI DE BUCURII, SANATATE SI FERICIRE SI SA VINA CAT MAI REPEDE BB2!!!!
LA MULTI ANI MAMICA DE ROXI,MULTA SANATATE!!!
Liliana bine ai revenit,sa mai scrii, ca sa avem ce citi la cafelutza si poze,vrem pozeee!!!
Daria super Alba
Sa avem o saptamana superba,pupicei
revin cand m-oi trezi

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

LA MULTI ANI NICOL !

Roxana sa-ti traiasca mama ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata.
NICOLE
mamica de Roxana

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Buna dimineata!

LA MULTI ANI, NICOLE! Sa fii sanatoasa si fericita!
ROXANA, LA MULTI ANI MAMEI TALE!

Raport scurt de luni dimineata: noi suntem aproximativ OK, pe Matei l-au napadit joi mucii dar l-am dat cu Wick, l-am tot indopat cu citrice sub orice forma (fructe, suc fresh sau zeama de lamaie amestecata cu miere), eu ii dau Sinupret de ceva timp, asa ca e aproape ca nou, dar a mers non-stop la gradinita pentru ca nu am avut cu cine sa il las acasa.

Eu sunt ceva mai bine dar mi s-au inflamat amigdalele, medicamente nu mai iau de cand cu analizele dezastruoase asa ca dau si eu ba cu miere ba cu lamaie, ba cu propolis.

Saptamana asta este botezul nepotelului meu, asa ca sambata e mare petrecere mare...

O zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

La multi ani, fericiti si cu sanatate Nicole Sa ti se implineasca dorintele!

Roxi, la multi ani cu sanatate mamei tale!

Liliana, ma bucur ca mai povestesti de Adeluta. Dulce si vorbareata...:))) Vad ca aveti multe activitati extra curriculare...bravo voua!
Felicia, va pregatiti de petrecere!?...:)
Andries, sanatate voinicilor. Vorba Roxanei, tu ai scapat de viroza!?
Anca, multa sanatate.
Daria, frumoasa Alba ca Zapada...:)

Slabit...au viata mea!
Eu bag programul de exercitii cu care am dat jos si la Maria, parca se trag pieile dar kile nu dau deloc jos. M-am lasat de dulciuri, mananc mai putinel, ma duc la masaj anticelulitic si impachetari...si cand ma urc pe cantar si vad ca nu se misca acul de la 80kg imi vine sa mor! (drept e ca aveam alt cantar dar l-am uitat la Curtea, asta e unul prost si arata mai mult...dar oricat ar fi de prost, daca slabesc trebuie sa arate mai putine kile...si nu arata!)
Sambata am cautat in carrefour alt cantar si nu aveau...Se puse lumea pe diete la inceput de an...Astept sa primeasca marfa....:))))Asa ca ma distrez...
John ca sa ma binedispuna imi spune o data pe zi ca am slabit...

O saptamana frumoasa tuturor!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Neata fetele si o saptamina frumoasa sa avem!

LA MULTI ANI Nicole - multa sanatate, fericire, numai bucurii si cit mai repede veste de doua liniutze!!!
Si LA MULTI ANI pentru mami de Roxana! Multa sanatate si viata lunga!

Noi suntem bine, am petrecut bine la botez - Raluca a fost o scumpa si cuminte-cuminte, era atenta la tot ce se intimpla in jurul ei si cu ea. Va pun si o poza ca sa admirati cei doi verisori! http://good-times.webshots.com/photo/2998769710050279906qOkFRf?vhost=good-times

Polux - ce bine ca ne mai dai vesti despre voi - chiar imi era dor sa mai aud de voi!
Kim - sanatate multa! Si la fel si voua Andries!
Daria - Giulia e o adevarata printesa, cu si fara costume!
Mai, iar vorbiti de funie in casa spinzuratului?? Dar va las sa incercati voi diete diferite ca din iunie incolo sa ma sfatuiti si pe mine care cum a dat cele mai bune rezultate - nu de alta dar trebuie sa arat si eu omeneste pina la botezul piticului, nu?

Gabriela 22+ cu si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Neata'

La Multi Ani Nicole! Sa ai parte de sanatate si de tot ce iti doresti!
La Multi Ani mami de Roxana! sa-ti traiasca Rox mama si sa fie sanatoasa si voioasa!

Eu am incercat sa ma pun pe picioare la 7 dimineata, n-am reusit, m-am prabusit in pat dupa ce-am inchis usa dupa Vic si Gicu. Nu-mi dau seama daca e numai sarcina de vina sau anii astia in care am muncit ca nebuna 12-14 ore pe zi, nu conta, sanatoasa, bolnava, cu chef, fara, eu eram pe baricade la birou si pe bune stau si ma intreb acum daca in afara de bani m-am ales cu ceva. Si nici banii n-au fost prea grozavi in comparatie cu altii, ca de... de cand il am pe Vic, pe post de mama responsabila care-si mai doreste inca unul n-am primit mari mariri de salariu, o singura data cand a fost nevoie de un om care sa faca un proiect de care fugeau toti ca de dracu' m-au gasit pe mine motz, de mi-am mancat ficatii noua uni de zile, vorba sotului meu: "noroc ca s-a imbolnavit bunica-ta si mai ajungeai si tu acasa inainte de 9 seara, ca altfel nu-l mai faceam pe asta micu'..sinistru, dar adevarat".

Una peste alta ma simt obosita, o oboseala din aia cronica, de-ti vine numai sa zaci, sa nu faci nimic.

Viroza la Vic nici nu s-a vazut (doar niste muci, dar pe aia nici nu-i mai bag in seama), Mirciulix este mult mai bine, ii rupe in continuare din gat, flegmele ajung in gura si de aici ori le da cu limba afara, ori le inghite ca-s gustoase! N-a mai facut febra. Antibiotic dam pana marti, adica 6 zile, cefalexin in doua prize pe zi, total 80mg/kg/zi. Am cerut direct d-asta, ca sa nu ma mai complic cu penicilinele, posibil sa fie si asta alergic si n-am chef de alergat la spital sa-i bage cortizon. A reinceput sa pape ca lumea. Nici eu nu am mai facut febra, doar ca am ganglionii mariti. Bagam Vit C (am gasit si eu o vit C ca lumea pe piata, Redoxxon de la Bayer, pastile efervescente, scumpa dar adevarata, ca no-name-urile astea farmaceutice nu numai ca nu e cazul sa dai banii pe ele, dar daca le iei, tot degeaba...).

In rest, ma invart ca un titirez prin casa si toooot strang diverse chestii, jucarii, haine murdare, haine curate, farfurii, biberoane, mancare uscata, hartii, pixuri, papuci, manusi, fulare, pampersi, servetele folosite, cani, cesti, pahare, paie, prosoape de bucatarie, etc. Sunt tare sucarita pe chestia asta, cred ca pana nu ne mutam in ceva mai mare n-o sa apuc sa am si eu un coltisor al meu in care sa nu ma deranjeze nimeni. Asta este.

Si la noi sunt discutii haioase cu al' mare, ne termina cateodata ce replici scoate, nu-si cauta cuvintele in buzunar! In acest week end s-a troznit cu un baiat de cinci ani la locul de joaca, era cu ta-su, pustiul de cinci ani a inceput conflictul, nu l-a lasaat pe asta la tobogan, probabil ca nu-si imagina ca o sa sara la bataie, dar al meu pusti a tabarat cu pumnii pe el de l-a facut gramada si s-a si lovit la cap de un plastic din ala, pe urma scandal ca de ce l-a batut Victor, husbandul; "pai dac-a cautat-o!" si tot asa...

La gradinita slava domnului ca se bate numai cu un singur baiat, se bat "in mod sportiv", sunt cam de aceeasi talie si nu pateste nici unul mare lucru, doar ca ...daca ii prinde educatoarea (se bat in pauza mi-a explicat Victor) ii pedepseste la colt...paguba-n ciuperci ca astia stau si se hlizesc acolo si nici in fund nu-i doare de pedeapsa.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Ce ma bucur sa mai citesc ce faceti...dar n-am vlaga-n mine sa mai si raspund. Scuze.

Andries

Mergi la inceput