Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (57)
Raspunsuri - Pagina 18
mandarinutza spune:
Betty, multumim! Parul ei e saten deschis.
Bumbita, multa sanatate lui bebe Eduard.
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
bumbita spune:
vorbind de greutate si lungime...
al meu iubitel are 7400 grame si 68 cm lungime. nu pare grasut, dar are cateva cutulite bune-bune...la picioruse, la ceafa...il pup mereu in zonele acestea.
acum la 16 a mancat 130 grame, dar exact cum spuneai tu zilele trecute, roxana, cu intreuperi...se incorda, plangea, avea gaze, iar il puneam...greu-greu...
o sa il filmez si eu deseara la sedinta de ras...in hohote!!!
annisia spor la shopingarit!!!!
ma duc si eu sa ma mai joc cu el. pupicei si sanatate cat cuprinde.
www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">are mama doi baieti
bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)
bumbita spune:
fetele, va multumesc mult pentru urarile voastre de sanatate pentru bebicu meu.
sa va bucurati cat puteti de papanasii dragi, ca doar i-am asteptat cu maaaaaaaaare nerabdare cu toatele...
www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">are mama doi baieti
bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)
moldoveanca spune:
Fetelor mi-e tare dor de voi si de taclalele noastre dar nu am timp deloc.Bebe al meu de doua zile nu prea papa iar noaptea se trezeste si mananca foarte mult.Nu stiu ce sa fac sa ma alarmez?Acum astept sa se trezeasca sa vad poate il pacalesc sa pape,ca s-a oferit mama sa stea cu el,sa mergem si noi la film.Nu prea l-as lasa dar simt si eu nevoia sa ies si as vrea sa-l mai obisnuiesc si cu alte persoane.
teo
devylla spune:
Bai ce nervi am!
Eu pe mess,vorbeam cu lumea.Imi cere un oarecare ionut_neagu2005 accept.Nu-i dau.Iar accept.Iar nu ii dau si il intreb ce pofteste si de unde ma cunoaste.Imi spune ca am mai vb noi pe net mai demult si ca are poze cu mine.Eu mirata,nu obisnuiesc sa vb cu straini si sa le trimit si poze gratuit.Ca car ca mar....cica ca e din Galati,ca are 24 ani...si ma intreaba ce-mi face bebelina si daca e cumva sotul in preajma ca nu vrea sa imi faca probleme.Mi-a trimis si o poza de-a mea pe care o pusesem pe webshots.
Vaiii,am zis ca nu vad bine,pur si simplu am ramas socata.Mi-a downloadat pozele,nu stiu de unde avea astfel de informatii despre mine decat de pe dc...de aici.
Ce mai pot zice,mi-am sters orice poza cu mine sau familia mea de pe net.
Stiam ca sunt multi tampiti pe net,insa n-am crezut ca chiar pana intr-acolo merge ipocrizia...
Sunt suparata...
Poze
www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Mogaldeata cu ochii migdalati
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y. si Erika(31 august 2007)
valentina_22 spune:
La multi ani si multe lunite sarbatoritilor zilei!
Sanatate si ganduri bune si celor care poarta numele de Anton sau Antonia!
mamica de Alexandra-Nicloleta (27.02.2004) si Andrei-Gabriel (12.10.2007)
http://community.webshots.com/user/vale_m
sim_stoian spune:
Vaaaai, Devylla! Ce nenorocit! Poate a gasit pe webshots pozele, nu pe DC.
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare
Yaia spune:
quote:
Originally posted by NanaMotoc
Intrebarea mea e urmatoarea: cate mese trebuie sa aiba acum la aproape 4 luni si in total ce cantitate pe zi?
Nana, Capraru spune in cartea lui ca ar trebui sa aiba 5 mese pe zi si cantitatea e de 150 ml/kg corp. Oricum, tot Capraru spune sa vezi cat cere bebe si sa individualizezi ratia la "apetitul si nevoile nutritive ale fiecarui sugar". Stiu ca la voi e complicat cu medicamentele si nu stii sigur cat e apetitul lui Andrei si cat influenta din partea substantelor ce le ia prin tratament, dar eu nu cred sa manance Andrei prea mult.
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Roxana_G spune:
Annisia, pai si hainele "pe afara" ce au? Unde ai vazut tu toale imbracabile la TinaR, eu nu prea incap nici in L la ei, asta presupunand ca au L. Multam de ajutor legat de hainutele copiilor, daca stii detalii despre magazin in 13 septembrie o trimit pe cea mai buna prietena a mea ca acolea sta. Si ea se descurca cu marimile alor mei. In alta ordine de idei, cum 64 cm e micut?
Betty, Mario chiar e maricel bine. Andrei are 8250 gr si 66.5 cm. Ne-ati luat cu muuuuult.
Valentina, habar nu am daca e acelasi Stamate. Mie mi l-a recomandat Dr Andrei, ortoped la Budimex, deci probabil este acelasi. Insa m-a trimis la Medlife. In plus am auzit de el si de la 2 cunostinte ale caror fetite au displazii de sold, dar ambele au mers numai la Medlife.
Bumbita, nu iti face griji cu mancarea, o sa isi revina dupa raceala. Cat a fost bolnav Andrei manca 120-150 ml maxim la o masa. Acum e in forma din nou. Foiala mai e si la noi, dar mai rar. O fi fost si de la nasul infundat.
Moldoveanca, cum sa nu iesi? Eeee, stai linistita ca nu e tragedie sa iesi undeva, eu zic sa zici mersi ca ai cu cine sa il lasi si pace. Doar nu o sa stai toata toata viata fara sa pleci nicaieri. Sa stii ca e mai rau sa fi mereu obosita sau sa te simti prizoniera. Iesi daca ai ocazia si o sa fie super.
SabinaY, multi nebuni sunt pe net, sa stiti ca pana spre finalul sarcinii cand mi-am creat contul de webshots eu nu am mai pus poze pe net dupa intamplarea cu nebuna aia de care am povestit. Ia sa imi parolez eu pozele pe site, macar sa stiu o treaba. Posibil sa fi gasit pozele direct pe webshots si nu pe DC, poate te intreba si altceva daca stia detalii de aici. Faptul ca ai bb si sot se vede din poze. Dar ID de mess de unde il are? Of, numai nebuni pe netul asta.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Happiness_4_us spune:
Annisico si merci ptr randurile frumoase de ieri!
Yaia, sarumana mult de informatie. Pai ar insemna sa manince cam 1050. Deci maninca bine. M-am linistit.
Ma mai intereseaza, ptr ca noi o saincepem diversificarea mai tarziu deoarece plecam la Boston si o sa stam minim 2 sapt, e vreo problema daca pana atunci maninca doar lapte praf?
Nana, Andrei Stefan - 26 septembrie 2007
Ingerasul care ne-a schimbat viata!
Andrei la 3 luni.
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!