Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (57)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Annisia cu tot spui ca Yannisucu e grasut...pai eu ce sa mai zic cu bursucu meu de 8500gr? Si mie de fapt nu mi se pare gras....iar la lungime avem 69,5cm.

Gabitz78 nu e urma de galactogil in bucuresti...am luat ceva de la hipp pt moment

Bee, Andries, Bumbita multa sanatate puiutilor

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Roxule, eu am luat tot-tot-tot ce am gasit pe piata pentru patru luni. Parerea mea este sa te risti si sa incerci sa ii dai Andreiutului sa pape din fiecare. Incearca doua-trei lingurite si observa-i reactiile. Ai si tu nitelus incredere in instinctele tale si ale lui. Nu de alta, dar sa nu il faci tu sensibil... Stii cum e cu bebeii cocolositi in exces...
Cu hainele, stai linistita ca ma uit pentru amandoi. Daca nu ma da pe spate nimic, poate arunc maine un ochi prin magazinul din Moghioros. Mai imi zicea cumnata mea de unul pe la 13 septembrie. Gasim noi ceva haios si modest la pret, nu se poate!

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Nanita, Yannis papa si cate 250 ml la o masa. u cred ca e normal cat papa Andrei, pentru patru luni. Daca ti se pare ca e prea mult, ia-l mai usor. Dar incet-incet tot spre suma asta trebuie sa tindeti. Va pupam!!!!

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Multumesc Annisia, Valentina,Rox, Sim intr-adevar folosesc betiosare speciale ptr bebici, dar nu la fiecare baie ...dupa urechiusa un ulei special gros Olio Vea ca sant tare uscatele.

CRISTINA multa sanatate si un calduros "La multi ani"!

Sabina nu stiam ca dupa zimafluor pastile nu trebuie sa manance...eu ii dadeam picaturi...acum astept sa vad ce zice doctorita...cred ca trebuie sa termin cura cu vit D si dupa.

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

Betty, ce mandrete de barbagus ai tu, ce-ti pasa!!! Ai vazut, a trecut el prin niste episoade mai putin vesele, dar a recuperat super. Felicitari!
Al meu are doar 64 de cm. Asa eram si eu, mai micuta. Prin clasa a patra m-am lansat la apa...

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Mandarinutza frumoasa mandra, sa-ti traiasca....si mai seamana si cu Mario la barbia dubla. Ce culoare are parul?

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Mai, eu am fugit. Iar ma prinde al meu la calculator si nu mai pup nici macar un rimel sau o bluzita "de pofta"... Paaaaa!!!

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Annisia seamana cu al meu, de e asa lungan....si eu am fost piticoance si slaba rau....si nici acum nu sunt prea inalta

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

quote:
Originally posted by Roxana_G

Tzuc, am inteles acum problemele. Cu calciul nu e cazul sa te agiti prea mult, si Alex a avut la fel, de la 2 luni fontanela punctuala si la 6 luni s-a inchis. Calciul era la limita maxima. Singura problema era inapetenta si ziceai ei ca e de la hipercalcemie. Prof Jianu are consultatii si la spital, nu stiu cand. Eu am mers la Policlinica Dorobanti, unde are program lunea de la 8 la 12 si joi de la 8-12. Procedura e cam asa, merge cineva la 7 si ia bon de ordine - e policlinica de stat. Eu iau mereu bonul 10-11 chiar daca cine merge sa il ia e primul, si ajung pe la 9-9.30 si nu stau mai mult de 10-15 min la usa. Nr de tel de acolo este: 2112804. Dr mai are un cabinet privat pe la Elefterie, nu stiu detalii. Cauta pe net dupa Mihai Jianu si vei gasi, eu gasisem o discutie de mamici pe un forum. Legat de analize, tu stii ce e mai bine sa ii faci. Si eu vreau sa fac niste teste alergice. De fapt voiam sa iti spun de copro, amandoua. Eu am vrut sa ii fac, mi se nazarise ca are ceva, si pediatra a zis ca pana la un an sunt irelevante. Nu intreba de ce, ca nu am priceput. Aaa, sa nu uit. Cel mai bun ecografist pentru diagnosticare displazii de sold se numeste Stamate si il gasesti la Medlife. Nu am nr de acolo, nu am fost la el, dar am auzit de la multi de el.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Roxana, vorbesti de Stamate care este si la Budimex? Sau e doar o coincidenta de nume?

mamica de Alexandra-Nicloleta (27.02.2004) si Andrei-Gabriel (12.10.2007)

http://community.webshots.com/user/vale_m

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

quote:
Originally posted by NanaMotoc

quote:
Originally posted by rodicamaries

quote:
Originally posted by carpatina

quote:
Originally posted by Annisia

Cat despre bebe Y, tocmai isi serveste singurel ceaiul...

Da' de ce-i dai tu ceai? Ca, din cati pediatrii am vazut eu - si-am vazut ceva-, pot zice ca asta e singura idee comuna... de preferat nu alt lichid decat laptele.. ceai nu mai mult de 60 ml la 2 zile.. si asta doar ca s-o "pacalesc" sa se faca 3-4 ore intre mese.. Ba mai mult, astia de aici au zis nu ceai, ci apa...

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Carpatina, nici la cei care sunt pe formula? eu stiam ca laptele praf constipa daca nu-i dai si ceai, al meu bea si cate 200 ml pe zi, inainte il beea doar indulcit, acuma de 2 zile i l-am facut neindulcit, si il bea si asa, dar nu il fac asa concentrat, adica nu las plicul numai un minut...nu 10.

Rodica de Darius Filip 19 sept 2007

Cand am fost in Ro, pediatra nepoatei mele l-a vazut si pe Andrei si ea chiar ne-a recomandat ca daca Andrei nu maninca sau nu se satura si nu au trecut 3 ore de la ultima masa, sa-i dam Baby drink, facut cu 100ml in loc de 50ml. Ca e hranitor si il hidrateaza.
Noi atunci eram in perioada in care Andrei nu papa decat 200ml de lapte pe zi, da, am scris bine 200ml, si si pe ala i-l dadeam cu lingurita si il tinea in gura. Asta era din cauza sedativelor care-i taiau si pofta de mancare.
Acum insa problema e alta.
De la steroizi are pofta de mancare si maninca in medie pe zi 1.000ml. Intrebarea mea e urmatoarea: cate mese trebuie sa aiba acum la aproape 4 luni si in total ce cantitate pe zi?
Nu vreau sa dam din una in alta, de unde eram ingrijorati ca nu maninca si nu lua in greutate, acum a luat-o in sus si ar manca la fiecare 2-3 ore un biberon de 180ml. Incerc sa-i distrag atentia si sa-i mai dau ceai ca sa il pacalesc.

Nana, Andrei Stefan - 26 septembrie 2007
Ingerasul care ne-a schimbat viata!
Andrei la 3 luni.
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

nana , eu stiu ca la varsta asta este absolut normal sa manance cca. 900 ml/zi. dar poate varia..este orientativ. si edy al meu ( care este nascut cu o zi inaintea lui andrei ), inainte de boala, manca tot cam ca andrei de roxana - 180 ml, 200 ml. eu ii pun si acum 180 ml apa si 6 masuri de formula, dar mereu ramen cam 50-60 ml.

muuuulta sanatate papanasului si s-o tina tot asa cu mancarica.

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">are mama doi baieti

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput