Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (57)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Hai ca si-a revenit la cap netul asta... Am reusit si eu sa citesc pagina anterioara...

Devylla, va sarut pe tine si mogaldeata ta cu ochii migdalati!!! Sper ca nu ai pretentia sa-l sarut si pe al tau...

Marunzika, sunt superbe rochitele gasite de tine. Nu am putu sa nu admir si costumasul pentru gagiu... E belea! Eu de ce nu am gasit asa ceva pentru bebe Y???? Mi-a placut foarte mult prima rochita. Si, pentru ca e frigut, ar merge combinata cu pelerina aceea lunga. Sunt de vis... Chiar ca pentru papusi...
Cu toate astea, ma mai uit si eu pe net. Desi nu cunosc jermanica ta, ca sa iti gasesc ceva in zona...

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Bumbita, sanatate!!
ceclila, nu stiu ce sa zic, eu cred ca-i doar o faza, incearcasa stai mai mult cu el p-afara.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Trebuie sa imi caut si eu ceva dragut de imbracat pentru vatra Dornei. Ca eu nu am haine de doamna. Am din alea mai mult afara, decat inauntru...
Tre' sa arunc un ochi la TinaR. Acolo mai gasesc tinute pentru gabarit depasit...

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

quote:
Originally posted by Pinacolada

Bumbitza-gentamicina injectrabil???????????????wow, e super dureros!
incearca sa vorbesti cu alt doctor, poate face antibiotic in branula, si te duci tu cu el de 2 ori pe zi.....e chinuiala mare, dar...si scapi si mult mai usor!
eu asa am facut cu Luca, cand a avut pb....

Pinacolada
mama de Luca 18.10.2005 si Rares 06.09.2007
http://community.webshots.com/user/rpetrescu2002

pinacolada, iti vine sa crezi ca nu plange...mai mult, azi dimeata, la 7 30, cand a venit asistenta i l-am facut aproape adormit, s-a culcat la loc dupa aceea. il fac la 12 ore 0, 40 ml, 3 zile.

nici pofta de mancare nu mai are saracutul...el care manca la greu...acum se invarte in jur de 100-130 ml.

annisio, iti vazui flacaul cum isi tine bibe singur. e mortal!!! si cum rade in patut la leganat!!! auzi, da' tu vroiai sa-l culci? cred ca nu avea nici un gand de nani-nani.

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">are mama doi baieti

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Puturosul meu a dormit 3 ore, acum nu se mai culca el. Vad ca si-a redus somnul la 2 ori pe zi. Eu m-am tot conversat pe mess ca mi s-a facut o oferta de job, ma rog fara detalii financiare si ma tot gandesc. Dar ma voi duce sa vad despre ce e vorba si cu cat sar la interval.

Annisia, am cautat pe net variantele alea de Hipp, nu stiu ce sa incerc. Si pediatra nu o pot intreba ca ea a zis sa nu diversific pana la 5 luni. Iar babeta Alexandrei avea o fixatie cu legumele facute in casa si sa fie romanesti din piata si ...ma abtin sa nu zic vreo prostiuta. Apropos de intalnirea de 10 ani, noi facuram 10 ani de cand am terminat liceul cand avea Alex vreo 2 luni juma, eram mama balena, mai grasa decat sunt acum. Sau cam asa. Buuun. Si noi fuseram colegi de liceu, ma gandeam si eu ce or zice colegii lui. Aia, inclusiv al meu, asteptau cu sufletul la gura pe fosta lor colega care le fransese tuturor inimile si surpriza. Madam era de 2 ori cat mine si nu avea nici copii. Cam asa si la tine, nu poti stii cum sunt celelalte si oricum tu arati bine chiar daca ai cateva kg in plus si stii foarte bine sa te pui in valoare. Daca nu ai plecat deja te rog baga ochi si pentru ai mei, nu i-am intolit. Voiam sa dau samabata o tura daca sta al meu cu ei, dar cum al meu are probleme la serviciu nu cred ca pup vreo iesire. Macar sa il ia pe Andrei cu el, ca ma descurc cu Alex.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Sabinaaaa, te-am prinsssss!!!! Dar ideea ta e foarte buna... Asa ca am facut private toate albumele noastre, ca sa ne ferim de ciudati si curiosi... In consecinta, fetelor, trebuie sa fiti logate pentru a putea viziona albumul comun sau pentru a putea face modificari de orice natura.

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

quote:
Originally posted by rodicamaries

quote:
Originally posted by carpatina

quote:
Originally posted by Annisia

Cat despre bebe Y, tocmai isi serveste singurel ceaiul...

Da' de ce-i dai tu ceai? Ca, din cati pediatrii am vazut eu - si-am vazut ceva-, pot zice ca asta e singura idee comuna... de preferat nu alt lichid decat laptele.. ceai nu mai mult de 60 ml la 2 zile.. si asta doar ca s-o "pacalesc" sa se faca 3-4 ore intre mese.. Ba mai mult, astia de aici au zis nu ceai, ci apa...

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Carpatina, nici la cei care sunt pe formula? eu stiam ca laptele praf constipa daca nu-i dai si ceai, al meu bea si cate 200 ml pe zi, inainte il beea doar indulcit, acuma de 2 zile i l-am facut neindulcit, si il bea si asa, dar nu il fac asa concentrat, adica nu las plicul numai un minut...nu 10.

Rodica de Darius Filip 19 sept 2007

Cand am fost in Ro, pediatra nepoatei mele l-a vazut si pe Andrei si ea chiar ne-a recomandat ca daca Andrei nu maninca sau nu se satura si nu au trecut 3 ore de la ultima masa, sa-i dam Baby drink, facut cu 100ml in loc de 50ml. Ca e hranitor si il hidrateaza.
Noi atunci eram in perioada in care Andrei nu papa decat 200ml de lapte pe zi, da, am scris bine 200ml, si si pe ala i-l dadeam cu lingurita si il tinea in gura. Asta era din cauza sedativelor care-i taiau si pofta de mancare.
Acum insa problema e alta.
De la steroizi are pofta de mancare si maninca in medie pe zi 1.000ml. Intrebarea mea e urmatoarea: cate mese trebuie sa aiba acum la aproape 4 luni si in total ce cantitate pe zi?
Nu vreau sa dam din una in alta, de unde eram ingrijorati ca nu maninca si nu lua in greutate, acum a luat-o in sus si ar manca la fiecare 2-3 ore un biberon de 180ml. Incerc sa-i distrag atentia si sa-i mai dau ceai ca sa il pacalesc.

Nana, Andrei Stefan - 26 septembrie 2007
Ingerasul care ne-a schimbat viata!
Andrei la 3 luni.
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Bumbita, ma bucur ca sunteti ok si nu sufera bebicu Eduard.
Cu Yannis nu faceam nan-nani, ci gadi-gadi. Il frichineam de pulpane, ca sa rada... Vai, ce ne-am mai hlizit...

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Tzuc, am inteles acum problemele. Cu calciul nu e cazul sa te agiti prea mult, si Alex a avut la fel, de la 2 luni fontanela punctuala si la 6 luni s-a inchis. Calciul era la limita maxima. Singura problema era inapetenta si ziceai ei ca e de la hipercalcemie. Prof Jianu are consultatii si la spital, nu stiu cand. Eu am mers la Policlinica Dorobanti, unde are program lunea de la 8 la 12 si joi de la 8-12. Procedura e cam asa, merge cineva la 7 si ia bon de ordine - e policlinica de stat. Eu iau mereu bonul 10-11 chiar daca cine merge sa il ia e primul, si ajung pe la 9-9.30 si nu stau mai mult de 10-15 min la usa. Nr de tel de acolo este: 2112804. Dr mai are un cabinet privat pe la Elefterie, nu stiu detalii. Cauta pe net dupa Mihai Jianu si vei gasi, eu gasisem o discutie de mamici pe un forum. Legat de analize, tu stii ce e mai bine sa ii faci. Si eu vreau sa fac niste teste alergice. De fapt voiam sa iti spun de copro, amandoua. Eu am vrut sa ii fac, mi se nazarise ca are ceva, si pediatra a zis ca pana la un an sunt irelevante. Nu intreba de ce, ca nu am priceput. Aaa, sa nu uit. Cel mai bun ecografist pentru diagnosticare displazii de sold se numeste Stamate si il gasesti la Medlife. Nu am nr de acolo, nu am fost la el, dar am auzit de la multi de el.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Am pus si eu poze in album, m-ati facut sa caut prin pozele vechi si m-a apucat asa o nostalgie. Mai, voi ma faceti sa fac si BB3, eeeeee.

Nana, al meu mananca cam 5 mese de 180-200 ml pe zi.
Nu stiu daca e ok. La voi poate e un puseu de crestere, nu neaparat de la steroizi.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput