Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (57)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Annisiaaaa daca te faci moava' ai sanse sa arati ca madamele alea de-si pun violet de gentiana in apa de clatit parul...ba' am vazut una care gresise sticla si turnase albastru de metil, ajunsese verde femeia (si nu iese, sac sac).

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Andries, sa ma imbatranesc este singura sansa sa par si eu om serios... Bine, cu mov in cap mi-am ratat si aceasta ultima sansa...

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Am fost cu baiatul afara, am dat o tura de bloc si am fost sa luam baterii pt aparatul foto, m-am intors transpirata toata, l-am pus in marsupiu, voi tot asa patiti? sau sunt eu dereglata?nu e prima data cand o patesc.....

aaaaam o problema, ce fac cu fomistul meu???????????, ma stoarce vrea papa la mai putin de 2 ore si papa amandoi sanii, el papa un san la 2-3 ore.Si noaptea si ziua papaaaaaaaaaaaa????????
cred ca o sa incep diversificarea daca o mai tine asa, decat lapte praf mai bine papa.... bunnnnn, voi ce ziceti?????????

Sabina .......cum crezi ca ar tb sa procedez?????????

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
poze
http://good-times.webshots.com/album/562116547uiaZHn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Bumbita imi pare rau! Mai sa fie ce sezon pacatos de raceli...bleah, bleah...

Iar le invidiez pe laptarese, daca-aveam si eu de-un anticorp macar...

Betty ma uit la hainutze si te contactez, azi, maine.

Plec, ma duc la bebeloi sa-l mai hranesc un pic. EU voi inchide DCul ca altceva nu mai fac toata ziua si am ajuns sa nu-mi mai placa dependenta asta, mai mult mi-ar place s ne vedem mai rar dar live.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuc spune:

Roxana multumesc mult, poti sa-mi dai si un nr de telefon?
Pai analizele de sange vreau oricum sa i le fac, pentru ca tot o intep sa-i fac analiza de calciu pentru ca in spital cand am fost i-a iesit destul de mare si trebuie s ao repet si asa ii fac si restul analizelor. La Neuroloog vreau s amerg ca sa stau linistitadupa episodul in care a fost internata cu ea, desi copilul e dezvoltat psihomotor bine, dupa paprerea mea care observ tot timpul ce, cand, cum face pentru varsta ei, mai ales ca e nascuta prematur la 36 sapt. si a recuperat bine.face totul ce fac copii la 4 luni.
Si la ortoped pentru ca are un pliu in plus la piciorul stang si vreau o evaluare si oftalmo pentru canalele lacrimale...ca apoi sa stau loinistita ca incep jobul si nu mai am cand si cum sa merg...

mercic si mi-ar fi de folos daca mi-ai da si nr de tel.

Mergi la inceput

Mama, dar merge netul asta ceva mai repede decat kilele mele...
Al meu atat s-a zbenguit pe salteluta ca a adormit bustean. Nii bibe nu l-a terminat, asa ca m-am delectat la o lulea cu 175 de ml de Humana 1... Hihihi.... Si mai vreau sa slabesc... Nu, ca am vointa, este???

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Andries, fusai verde si banuiesc faptul ca nu te mira ca imi si placu (cam multi ca-ca-ca pe aici, dar merge)... Numai ca eu m-am facut la coafor. Cand le-am spus alora ca vreau un verde intens, s-au cracant de ras... Norocul meu a fost ca era prea scumpa intretinerea culorii, ca altfel sigur ma luau cu ambulanta si prezentam moda la camasile de forta...

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Cecilico, nu ma bag vere, ca eu nu-s exemplu bun la nimic... M-au trecut astia la gazeta de perela tocmi la rubrica "asa nu"...
Daca vrei sa o iei pe drumul diversificarii, baga cate putin morcovel ras, apoi morcov cu mar, zeama de supa, supa pasata si tot asa, pana ajunge baiatul tau la friptane si icre negre... S-au tot invartit pe aici sute de formule in ale diversificarii. Vezi si mataluta care te coafeaza...

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Tzuc, imi pare rau ca delfinasul tau are probleme. Sper sa fie totul bine si sa vina primavara mai repede pentru voi... Pupici!

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

Bumbitza-gentamicina injectrabil???????????????wow, e super dureros!
incearca sa vorbesti cu alt doctor, poate face antibiotic in branula, si te duci tu cu el de 2 ori pe zi.....e chinuiala mare, dar...si scapi si mult mai usor!
eu asa am facut cu Luca, cand a avut pb....

Mergi la inceput