Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (57)
Raspunsuri - Pagina 14
Annisia spune:
Andriesule, zici ca daca iau albumul din liceu, nu se prind aia ca nu-s facute ieri? Sa ma bazez pe bancurile cu politisti???
Micul Yannis creste mare
Sabina spune:
Cristina, la multi ani fericiti!
6 kile la 4 luni e f bine.Spofia avea 5.4 kile la 4 luni.
eu n-as da lapte praf, sincer.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
Marunzika spune:
Am gasit niste rochite www.taufkleid-taufe.de/shop/index.php" target="_blank"> aici sunt insa dintr-un material cam lucios, dar dragutele, nu? Mai caut! Va spun cand ma opresc la una!
Aoleo cum se incarca de incet paginile!
www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007
Sabina spune:
Tomasa, unde esti? ati inceput mutatul?
Mandarinuta, la Multi ani Antoniei! ce frumoasa e!
urmy, la multi ani Sotului!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
Annisia spune:
Roxana, ai reusit sa imbraci copiii pentru munte?
Eu am zi de cumparaturi. Nu toale, dar ajung prin Carrefour. Arunc un ochi si pentru bibicii tai, ca sa te trimit la sigur...
Al meu mi-a spus ca am ratie azi... E zuzu-zuzu... Auzi tupeu! Bine, el si daca are 20 de milioane in buzunar zice ca e pe duca... Mai ales cand avem ceva de facut... Io acum ce ma fac? Mai bibe imi impunea restrictii la draga-draga decat la cumparaturi. Nuuuuuu!!!!
Micul Yannis creste mare
bumbita spune:
quote:
Originally posted by Andries
Bee si al meu tuseste gros-productiv. Mucii sunt galbeni vascosi si ies cu greu. Pentru tuse, ii dadeam Ambroxol, dar pediatra de la spital mi-a spus ca Ambroxolul fluidifica prea mult si se umple de bale. Mi-a recomandat Prospan, acesta fluidifica secretiile in mod moderat. Doar ca are alcool si eu am gresit si i l-am dat gol (ii picuram direct in gura) si ma intrebam de ce naiba se stramba asa. Dupa aia am vazut ca are alcool si cam pisca la limba. Acum il dau cu lapte.
L-a ascultat la plamani si mi-a spus ca tusea nu e de la plamani, ci este o simpla rinofaringita virala. Doar ca la varsta asta nu se poate fara antibiotic, deoarece riscul de suprainfectie e mare.
Andries
bee, andries
si noi, din pacate, cu aceeasi problema...tuse spastica...la noi a coborat mai jos si avem diagnostic de bronsita. tratamentul: gentamicina injectabil asociat cu amoxicilina, pentru tuse amoxicilina cu salbutanol si pentru nasuc picaturi de vibrocil.
off-off!!! ce suparare! mititeii nostri!!! vreau sa vina primavara-vara!!! m-am saturat de iarna asta pacatoasa....
annisia, mie imi place f mult de tine...iti citesc cu mare placere toate-toate postarile...imi place spiritul tau vesel....acum rad singura de autocaracterizarea ta "torpila". da' lasa mai, mami, ca acusica te faci tu iar ca o "viespe". stai sa vina vara, sa iesi la plimbari lungi, sa faceti trasee pe la munte....am luat si eu tabletele de ananas, recomandate de tine, de la farmacia catena (18 lei )...astept sa termin definitiv cu alaptatul.poate nu-si fac efectul, ca te manaaaaaanc!!!!hi-hi-hi!!!
www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">are mama doi baieti
bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)
Annisia spune:
Bumbita, daca reusesti sa ma mananci pe mine eu te felicit sincer... In cazul asta, pastilele de ananas nu au nicio sansa... O sa te faci de 200 de kile...
Daca tu zici a o sa slabesc, m-am linistit! Sa ii sun pe gabori sa le spun sa anuleze tot, ca o sa ii anunt eu cand sa faca intalnirea de 10 ani...
Micul Yannis creste mare
betty78 spune:
quote:
Originally posted by Annisia
Offf, am facut tampenia sa ma urc iar pe cantar... Mai bine mai mancam o prajitura sau imi dadeam cu alifie de hemoroizi, daca ma manaca... Tot acolo sunt vere... Mananc tot atat cat o vrabiuta si nica, nica....
Ma supara cel mai mult ca trebuie sa merg cu B la intalnirea aia de 10 ani... Colegii lui de academie nu ma cunosc... Asa ca o sa se mire toti "unde dracu a gasit si asta torpila aia"????
Micul Yannis creste mare
Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario
Andries spune:
quote:
Originally posted by Annisia
Andriesule, zici ca daca iau albumul din liceu, nu se prind aia ca nu-s facute ieri? Sa ma bazez pe bancurile cu politisti???
Micul Yannis creste mare
N-or fi toti dusi cu capul...nu mere' cu albumul ...las' mey suncile la locul lor, doar nu te duci la concurs de miss, sau da? Sau o iei pe urmele Sabinei care nu se ducea la festivitatea de premiere...regula numarul unu pentru o persoana "cu geutate" este sa puna pe ea tzoale de maxima calitate si bun gust si atat!
Da' daca te faci moava' aia n-or sa mai vada decat pletele, ma rog, eu zic ca mov e o alegere gresita, e o culoare rece oricum o dai si eu cred ca imbatraneste.
Andries
devylla spune:
Mai dar aveti asa spor nu gluma.Am obosit citind,si m-am oprit la mij capitolului astuia.
Vad ca Annisia ai avut spor nu gluma.Bravos.Multumim de album,e tare fain.Acum netu' merge in reluare,am sa pun si eu ceva poze pe maine.
Ziceai de stat in fundulet si tinut bibe.Eu ziceam ca i-am luat bibe cu doua tortite insa nu prea ii place...insa a inceput sa isi tina bibele ei,cand ii dau sa pape tot trage de el,intr-o zi i l-am lasat sa vad ce face...si si-l tinea in gurita si sugea.Acum poate a fost doar o intamplare.
Iar de stat in fund...da semne semne.Insa pe perioade foarte scurte de cateva secunde.
Cu rostogolitul nu sta excelent...acum cateva zile s-a rostogolit singura de pe burtica pe spate.Apoi n-a mai vrut.Ieri se uita dupa mama care tocmai iesea din camera si cum se tot uita ea peste umar s-a rostogolit si-a ramas nemiscata,mirata de ce a patit.
Ei...mai devreme sau mai tarziu fiecare o sa inceapa sa faca de toate.
Vai ce obosita ma simt...ma duc sa ma intind putin.V-am pupacit!
Poze
www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Mogaldeata cu ochii migdalati
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y. si Erika(31 august 2007)