Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (57)
Raspunsuri - Pagina 13
cecilia L spune:
Anisia de ce zici ca Yanisucu e grasut, la 7.600g mie mi se pare foarte bine(mai ales ca ii dadeai si lapte praf), al meu la 4 luni avea 7,5oog si papa numai san, eu cred ca asta e ritmul lor de crestere, sunt sigura ca se vor opri la un moment dat, sa vezi atunci ce ne vom plange ca nu au mai luat in greutate.Mi-am permis sa fac comparatia pt ca sunt nascuti in acceasi zi, chiar daca ati fost un pic mai mari.
Cristina tu decizi cu laptele praf, eu cred ca ar tb sa mai incerci numai san.
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
poze
http://good-times.webshots.com/album/562116547uiaZHn
Annisia spune:
Al meu, asta mic, s-a iritat in zona inghinala. Drept urmare l-am dat la peleul gol pe salteluta de infasat. Este atat de fericit ca mai are putin si invata toate literele alfabetului. Rasturneala ii va iesi cu siguranta. Sper sa fiu prin preajma si sa-i nimereasca tot pe salteluta...
Micul Yannis creste mare
mandarinutza spune:
Bee si Andries, multa sanatate puiutilor bolnaviori.
Multumim fetelor pentru urari.
Am adaugat si eu poze mai recente cu dulceata mea: http://community.webshots.com/album/562163155cwRmTC
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
Annisia spune:
Cecilico, nu ma sparg gagici, nu ma mai lua cu "mi-am permis"... Ai ridicat si doua degete inainte sa zici?
Pai daca bebe Cristian e atat de mare, doar cu tzitzi, inseamna ca e soi bun vere! Cinste lui! Si rezervorului...
Al meu arata ca o bila. Guliuta direct...
Micul Yannis creste mare
isabeluta spune:
Cristina eu zic ca cele 6000 g luate pana in luna a 4-a sunt OK. In plus tot din luna a 4-a copilul creste mai putin greutate! Acum vorba Annisiei e la alegerea ta daca vrei sa ii dai sau nu lapte praf.
Nici eu nu-l stergeam cu betigase in ureche doar tamponat cu prosopelul bine in pavilion si dupa urechiusa. Intr-o seara am avut o surpriza neplacuta pentru ca am gasit in pavilion f aproape de conductul auditiv ceara si de atunci am insistat cu betigasele in pavilion nu doar cu prosopelul. Acum e si mai zdravan flacaul...inainte il manuiam mai cu grija...
Cat despre gadilat...daaaaa...prima data cand a ras de gadilat a ras...se gadila tare cand ii scot body pe caput...deja seara la baita e un adevarat ritual cu rasu` asta...hihi...si ii mai place cand il ia tati intr-un anume fel sa-l bage in cadita...e extaziat de pozitia aia:il tine in palme si pe antebrate pe spate cu genunchii flectati.
Apropo de alunecat: al meu tocmai a comis-o intr-un elan logoreic in timp ce va scriam...nortoc ca il am langa mine si am vazut ceva suspect cu coada ochiului.
isabeluta de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
fecioru` mamei
Annisia spune:
Offf, am facut tampenia sa ma urc iar pe cantar... Mai bine mai mancam o prajitura sau imi dadeam cu alifie de hemoroizi, daca ma manaca... Tot acolo sunt vere... Mananc tot atat cat o vrabiuta si nica, nica....
Ma supara cel mai mult ca trebuie sa merg cu B la intalnirea aia de 10 ani... Colegii lui de academie nu ma cunosc... Asa ca o sa se mire toti "unde dracu a gasit si asta torpila aia"????
Micul Yannis creste mare
Marunzika spune:
Rochita de botez vreau sa fie alba, eleganta si nu impoportonata. Da, dani despre rochita printesei tale era vorba, tare draguta; si palariuta - un deliciu!
Nici in De nu se recomanda ceaiurile indulcite si cu atentie la sucurile de fructe ( 1 parte suc si 2 parti apa, parca! se pot face cariute). La fel se merge pe apa si ceaiuri naturale. A mea pishpi nu vrea apa/ceai de nici un fel, desi fac in fiecare zi proaspat, nu bea mai mult de 2 inghitituri pana se prinde ca nu-i laptic. La inceput chiar aveam senzatia ca da sa vomite cand simte gustul.
carpatina chiar, cu gandul la gratarele ma grabesc sa fac biletele de avion pt la vara sa fiu sigura ca nu schimbam destinatia. Asa ne-am propus, de ziua Yannisei sa fim acasica. Sper sa ne iasa!
rodica te rog sa nu ma ocolesti cu un raspuns, oricare ar fi acela !am trimis mail.
www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007
Andries spune:
quote:
Originally posted by Annisia
Offf, am facut tampenia sa ma urc iar pe cantar... Mai bine mai mancam o prajitura sau imi dadeam cu alifie de hemoroizi, daca ma manaca... Tot acolo sunt vere... Mananc tot atat cat o vrabiuta si nica, nica....
Ma supara cel mai mult ca trebuie sa merg cu B la intalnirea aia de 10 ani... Colegii lui de academie nu ma cunosc... Asa ca o sa se mire toti "unde dracu a gasit si asta torpila aia"????
Micul Yannis creste mare
nu ma pot abtine... ia si albumul foto cu tine... moooorrr....
Andries
Andries spune:
Bee si al meu tuseste gros-productiv. Mucii sunt galbeni vascosi si ies cu greu. Pentru tuse, ii dadeam Ambroxol, dar pediatra de la spital mi-a spus ca Ambroxolul fluidifica prea mult si se umple de bale. Mi-a recomandat Prospan, acesta fluidifica secretiile in mod moderat. Doar ca are alcool si eu am gresit si i l-am dat gol (ii picuram direct in gura) si ma intrebam de ce naiba se stramba asa. Dupa aia am vazut ca are alcool si cam pisca la limba. Acum il dau cu lapte.
L-a ascultat la plamani si mi-a spus ca tusea nu e de la plamani, ci este o simpla rinofaringita virala. Doar ca la varsta asta nu se poate fara antibiotic, deoarece riscul de suprainfectie e mare.
Andries
Annisia spune:
Marunzika, am retinut. Acum e marait bibicul, dar am sa caut ceva dragut azi. Gasisem pe un site, dar erau doar pozele, nu scria si unde se pot achizitiona... Hai ca o rezolvam noi cumva!
Micul Yannis creste mare