Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (5)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Am citit si eu aseara.
Foarte nedreapta viata. Si eu cand am citit mi-am dat seama ce norocoase suntem ca avem copii sanatosi.
Imi pare atat de rau pentru ea

cu baby KARA (7.11.2007) SI CEL MAI MINUNAT SOT SI TATIC

Povestea nasterii

www.flickr.com/photos/22116220@N08/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

andreB si pe mine m-ai speriat....dar mersi de informatii!
darleena mersi pt explicatiile incurajatoare!!!!!!!!

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

quote:
Originally posted by ancadragoman

Dany a mea avea la 2 luni 5,5 kg si 57 cm .
Suc ii dau la 4 zile si nu cred ca asa poate sa regleze ceva

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze

povestea nasterii

www.onetruemedia.com/shared?p=4b8052e7751d7af3c4b841&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

mersic mult de raspuns!!!!!

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

seara buna si de la noi.
dany - eliza nu e un exemplu de copil "bine crescut", dar s-a si nascut mica, asa ca a crescut bine pentru ea.(la 2 luni avea 4350 si 54 cm). depinde si de parinti...noi suntem mici amandoi..asa ca de unde sa iasa o uriasa?
pupici tuturor.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geo_ionita spune:

Fetelor am o mare problema: medicul pediatru, care este si dr de familie , mi-a spus sa nu ung inca bebelusa cu nimic ca nu e nevoie, ci abia dupa TREI LUNI! Voi stiti ceva de asta? Ca nu stiu ce sa fac...sa nu ii dau cu nimic? Macar cu o lotiune daca nu cu ulei

Georgiana
mamica clopotelului Bianca Maria (25.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura10 spune:

geo ionita - si mie mi-a zis acelasi lucru pediatra, ca nu trebuie dat bb cu nici o crema caci pielea lui secreta acum ceva... care o mentine catifelata. mai tarziu poate sa fie nevoie. a zis ca daca daca daca vreau eu, cu ulei imi recomanda nu cream.

am nevoie si eu de un medic de familie pentru bb. medicul meu de familie nu inregistreaza bebei asa ca nu am nici un medic. mi-ar conveni prin centru: sala palatului, 1 mai, romana, universitate. daca stiti pe cineva sau unde il duceti voi pe bb sunt interesata si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by Laura10

geo ionita - si mie mi-a zis acelasi lucru pediatra, ca nu trebuie dat bb cu nici o crema caci pielea lui secreta acum ceva... care o mentine catifelata.

Nu stiu ce screta pielicica lor,dar Amira era jupuita toata dupa ce s-a nascut.N-am folosit crema,lotiune sau ulei pentru ca tipa de mama focului daca o tineam dezbracata.Asa ca am remediat-o la baita,cu infuzie de tarate si musetel.

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

LAURA..Stefan cel Mare..spitalul Euroclinic..dr Cobac Luminita.

------------------------
ROXANA de "ursuletz" GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"

poze
"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns totulii spune:

fetele care folosesc lass baby sa stiti ca este foarte bun. noi am folosit inainte debridat si nu a avut acelasi succes ca acesta si in plus debridatul este medicament si dr. nostru pediatru nu-l recomanda.
eu il dau cam cu 15 minute inainte de masa si pot sa vad clar cum se linisteste.
avem niste colice crunte, am incercat de toate, ceaiuri, bonnisan, espumisan, sab simplex,mylicon-un produs din state care a mers foarte bine la niste prieteni dar care la noi nu a facut nimic, l-am umplut si ma si mustra constiinta ca ii dau toate prostiile asa de mic dar nu mai puteam nici eu, nici el. acum ii dau ambele produse din gama erba verde lass si colic si pot sa spun ca ne este mult mai bine. si era sa uit un alt produs caci le alternam, infacolic un produs din anglia care merge si acesta bine.
la mine face caca tot la fel de greu, adica se screme mult cateva ore bune dar il las sa munceasca singur, mi se rupe inima cand il vad cum se chinuie dar mai bine sa ne chinuim acum si apoi sa ne fie ma usor. face o singura data in zi caci noi papam formula si din 6 mese pe zi doar 2 sunt de la sanul meu.
apoi noi nu avem in fiecare zi aceleasi ore de masa, se cam decaleaza pentru ca mai dormim mai mult de patru ore sau dupa laptele meu i se face foame mai repede. noi am luat mult in prima luna 1300gr si ne-am speriat,am intrebat dr, caci ne era frica sa nu fie prea gras si a spus ca la bebelusi nu exista prea mult.
deci fete dragi pentru moment nu e cazul sa va speriati ca bebeii papa prea mult, cu timpul se schimba ritmul.
bine ca am reusit sa scriu mesajul asta, sa va spun si voua de produsele astea ca poate va ajuta, ma chinui sa scriu de vreo saptaman dar mereu se apuca asta mic de tipete si nu apucam decat sa trimit cateva randuri.
va pup

"http://good-times.webshots.com/album/561719328ErsZNm"[url""]poze[/url]
5saptamani
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=112857&whichpage=7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Am terminat si noi baita, am papacit, ne-a cantarit mami si avem ( pe stomacul gol, si gol pusca ) 3.820 gr la aproape 3 saptamani ( plus 800 gr de la externare ). Este super haios, a inceput sa vada, sa zambeasca cu directie si mai ales este super agil : a inceput sa isi tina capul foarte bine, se agita , isi ridica piciorusele , se impinge in ele . Vorba lui taica-su : pe unul l-am facut karatist , pe asta il facem gimnast ...hihihi.
Joi merg eu la controlul de 3 saptamani si probabil i se va face si lui control la clinica de catre neonatolog. Avem dreptul la acest control conform politicii clinicii.

Infacolic si debridat folosim si noi . Parca e mai bine.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput