Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (5)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

ancuta d - a facut lass baby minunea si pt noi; a facut kk singura;
totulii - si noi folosim colic baby-suntem la a 2-a sticluta si ne e bine, si de ieri si lass baby ca nu faceam kk decet cu supozitor; se pare ca suntem pe drumul cel bun.

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndreB spune:

Creem, multumesc de info! Mie imi trebuie un medic practician de spital(sunt buni diagnosticieni din experienta multipla pe care si-o formeaza acolo si la interventii in caz de necaz li se deschid mai multe usi in spital) care sa-mi vina acasa la vizita si sa nu ma ingroape in medicamente ca sa-si justifice vizita. Ai auzit cumva de Dr. Sora si cum se ajunge la el? Am inteles ca este bun si lucreaza la Judetean.
Pentru mamica cu descuamarile de piele, sa stii ca si mie pediatra mi-a spus sa evit produsele de uns si pe buna dreptate in cazul nostru: Matei are o piele f. iritabila de la orice; scutec Pampers, ulei de masaj, alte creme. mi-a zis sa-i fac masaj pe piele si pe cap cu ulei de masline inainte de baita de seara, sa se inmoaie bine.
Legat de necesarul de hrana nu am vrut sa spun decat ca un bebic la aeasta varsta dupa toate cartile si pediatrii are nevoie de 800 ml in 24 de ore. Daca ii dai 5-6 mese e normal sa aiba o cantitate mai mare per masa decat in 7-8 mese, dar nici sa ii bagi pe gat (numai pentru faptul ca inghite) cum am auzit la dany26 50 ml san+150ml lapte praf (total de 190-200 ml pe masa).Oare ce stomac are si copilul acela de inghite atata? Deci, nu e de mirare ca mamei i se pare ca mananca cam mult. Chiar asa este.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Lala, ce frumos si repede evolueaza Andrei! A mea sigur nu dadea din picioruse asa la 3 saptamani. Acum e ca un gandacel cazut pe spate, da si din maini si din picioruse! :))

Azi la 5,30 am facut vaccinul. Cum a vazut-o pe doctora, care se intinsese sa o ia in brate, a inceput imediat sa planga... asa... intimidata. Mi-a venit sa rad: prima data cand si-a dat seama ca e cineva strain. Si la vaccin a plans saracuta, abia s-a oprit. In schimb, in 30 min radea iar!
A, si ii agatasem o jucarie de scoica, ii placea foarte mult sa se joace cu ea si doctora a zis ca e prea aproape, sa o dau jos ca poate face strabism.

Cami, felicitari pentru nepotel! Am citit din intamplare. Sa-ti traiasca!
De Adina nu mai stim nimic...

Alina si Maria - 3 NOV 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

AndreB, dr. de familie a mea nu lucreaza in spital, dar e pediatra si are multi bebei in evidenta. Dintre ceilalti de care ti-am scris, dr. Fasie lucreaza la urgenta, iar dr. Voinescu e sefa de sectie de la nou nascuti, deci cred ca au multa experienta. Eu pe dr. SDora nu il cunosc personal, dar fetele de pe forum nu erau prea incantate de el. Avem un topic cu mamici si gravidutze din Constanta la odisee. Poti sa mai intrebi si acolo.

Pupici!

fericita de MARIA SOFIA - 7 noiembrie,cezariana 3200 gr, 50 cm, nota 9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loub_erika spune:

buna seara!!
RGE,imi pare rau ca te-ai speriat asa rau...,sigur ne mai paste pe toate mamicile situatie..,mai speciale ...,asta-i viata de bebe,plina de surprize,important e sa nu ne pierdem cu firea si sa trecem cu bine peste toate...,multa sanatate doresc tuturor bebelusilor si multi pupici din partea Angelinei!
Ieri seara am cantarit-o in sfarsit ..are 7.840kg,la 2 luni si 3 sapt....,dar sa nu uitam ca am nascut-o deja cu 4.200kg,plus ca a venit si cu 3 sapt inainte..!
Voi ce parere aveti?! Vi se pare exagerat?! Eu zic ca e si lunga si parca indesata,nu stiu cum...,ca imi rupe mainile cand o tin in brate...,am sa fac muschi !
Apropo de muschi de maine vreau sa merg la sala sa incep aerobic ,cred ca o sa imi prinda bine..,mai ales ca si taticul sa oferit sa stea cu Angi ..,asa ca trebuie sa ma apuc de treaba !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loub_erika spune:

Apropop de creme..,eu o dau pe a mea cu unguent de galbenele,ptr ca de la laptic si cat o pupacim toata ziua,are obrajorii c-am uscati...,asa ca am inceput de cateva zile cu galbenele si e super bun!! Voi de cate ori le taiati unghiutele..,eram curioasa..,ptr ca am impresia ca le cresc la viteza maxima!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geo_ionita spune:

Va multumesc ptr raspunsuri...deci nu a innebunit dr cand mi-a zis sa nu o ung momentan cu nimic ca nu e necesar! Dar cel mai bine o sa ii dau azi cu putina lotiune maine fac pauza...cel mai bine.
Voi la 40 de zile ati mers la biserica cu bebe? Sau vine preotul tot acasa?
Noi abia avem 3 saptamani dar ma interesez si eu inainte ca sa stiu.

Georgiana
mamica clopotelului Bianca Maria (25.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by loub_erika
Voi de cate ori le taiati unghiutele..,eram curioasa..,ptr ca am impresia ca le cresc la viteza maxima!!

Cred ca o data pe saptamana.Si trebuie sa i le tai in somn,ca altfel n-am nici o sansa.Si ma enerveaza ca trebuie sa-i stric somnicul.E asa dulce cand doarme.
Alea de la picioare cresc mai greu. De ce oare?

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by geo_ionita
Voi la 40 de zile ati mers la biserica cu bebe? Sau vine preotul tot acasa?

Eu am mers la biserica.Singura,pentru ca era foarte frig afara.

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna!
Alina,multumesc!
Ramonella,Roxana,felicitari,sa va traiasca micii crestini!
Erika,am vazut pozele.Angelina este pe zi ce trece mai frumoasa! ma bucur ca ai o familie unita si ca sunteti fericiti-va doresc sa fiti la fel toata viata!
Adina,da-ne te rugam un semn de viata!
Sanduta,sunteti o familie fericita si frumoasa,felicitari!

Stefania este o cumintica,"vorbeste" cu noi toata ziua,canta cu mamaia; sunt indragostita de ea ,este dulce foc

Camelia, Sebastian si Stefania

Mergi la inceput