Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (5)
Raspunsuri - Pagina 18
![](images/user_woman.png)
Laura10 spune:
nu stiam ca totusi e asa de importanta treaba cu ragaitul. de-asta icneste ca nu scoate aerul?
totulii - eu nu prea insist cu ragaitul caci al meu scoate cate o pleasca de lapte de las urme in spatele meu, si asta tot timpul aproape, ragaie si apoi imediat iese si laptele si iese si iese. daca mai ragaie iarasi iarasi iese lapte... oare e normal?
si se agita rau cand suge, am crezut ca nu mai am lapte: se arcuieste pe spate, se inroseste, baga nasul adanc in san, icneste si smuceste capul. noroc ca il cantarisem inainte de masa si am vazut ca mancase caci altfel cred ca ii dadeam biberon. laptele nu mai curge cum curgea la un moment dat si s-ar putea sa-l enerveze treaba asta. am mai inteles ca poate sa fie comportamentul asta de la colici, nici eu nu mai stiu...
acum nu doarme normal, caci s-a trezit la 20,30 si e energic... sa vedem ce noapte ne asteapta...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Laura10 spune:
creem - doctorita mi-a zis sa-mi dau cu glicerina boraxata pe tzatzi inainte de alaptat si asa isi curata el gurita. daca nu alaptezi nu stiu cum sa faci... poate pe tetina de la bibe?
Ank83 spune:
Salutare fetelor, am cam tras chiulul in ultimul timp de pe forum.Azi avem implinite 3 luni si suntem mari si voiosi avem 7 kg si 61 cm.Am inceput sa schimbam laptele.ne trimite cineva din Anglia Aptamil formula easy digest.
RGE eu l-am lasat pe pitic cu mama.Al meu e obisnuit sa stea cu persoane diferite.Eu l-am socializat cam cu toata lumea,dar de lasat singur doar cu mama a stat. Mi-a fost dor de el si daca vedeam vreun bebel prin oras mi se facea un dor de el de imi venea sa mor.Si asta cateva ore de stat fara el, dar nu vreau sa devin dependenta de el, ca el creste si o sa ajung sa il sufoc si dupa o safuga doar dupa tasu ca el lucreaza mult si e mai putin cu el si e si normal ca ii ducem dorul .In curand planuim sa mergem intr-un club doar noi doi cum faceam o data.Sa nu uitam cum e senzatia
.
Am vazut multi bebei care nu vroiau sa stea decat cu mama si sincer nu vreauuuu sa ma lege de picioare chiar asa.
Ank Raul
17.10.2007
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mariussimiuc/mariussimiuc.jpg)
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by adra_bell
A mea a vomitat in jet de 2 ori pana acum. Se pare ca este normal daca nu se intampla prea des
Si Amira mea a vomat vreo 3 seri la rand,tot asa in jet.Tocmai ce incepusem sa-i dau calciu,gluconat,si am banuit ca de la el i se trage.Si nu i-am mai dat.Am continuat numai cu Vigantolul.O sa vedem ce zice pediatra la controlul de 2 luni,daca e necesar sa-i mai dau sau nu.
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...
darleena spune:
Pitica mea, de cand i-am facut vaccinul si-a schimbat programul de noapte. In prima noapte dupa vaccin s-a trezit pe la 4, apoi a doua noapte la 5 si azi dimineata pe la 6 fara ceva. Sper ca incet incet sa-si revina la programul ei frumos de adormit pe la 11 si sculat la 7-7.30
Ramo bate la ea ca nu i se intampla nimic. E foarte bine sa scoata aerul. Si eu dau ceva mai tare si iese de fiecare data. Daca vad ca nu iese in cateva minute o pun pe genunchi si o bat pe spate. In pozitia asta i se creeaza presiune pe abdomen. Desi nu prea scoate aerul asa, dupa ce o ridic din nou in sus, imediat ragaie....ca un om mare
Asa ca lasa-i pe prietenii care au ras de tine sa se chinuie cu colicii si tu vezi-ti de "cafteala" lui Bea in continuare, ca e mai bine asa
Laura si pitica mea face la fel la san. Dupa ce mananca destul, incepe sa se incovoaie, sa isi bage mainile in ochi, in par, sa se agite.
Eu de obicei o ridic cand da semne de nervozitate si o pun sa scoata aerul.
Dupa aceea, mai mananca putin, insa oricum atunci cand face asa, e cam 90% satula.
Dany citisem mai de mult, la alta odisee, sfatul dr. Culcer pentru o mamica racita rau. Ii spusese sa ia paracetamol in cantitate mai mare (nu mai retin cantitatea ) pentru a trece in lapte, astfel il protejezi pe bb de o posibila raceala.
cu
baby KARA (7.11.2007) SI CEL MAI MINUNAT SOT SI TATIC
Povestea nasterii
www.flickr.com/photos/22116220@N08/" target="_blank"> poze
gabitz78 spune:
buna dimineata.
vad ca nu mai da nimeni cafelutza, ceiutul p-aici asa ca in dimineata asta va servesc eu!fiecare sa se serveasca cu ce doreste.
iar am avut o noapte cu multe treziri, si nici acum nu e prea vesela.nu stiu ce e cu ea, nu prea e in apele ei teritoriale.offf...
va pup.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
Ank83 spune:
buna dimineata.Noi nu mai avem stare sa stam pe spate, vrem sa ne ridicam in fundulet.daca il tin in brate usor inclinat se ridica automat, isi ia elan cu capusorul si se ridica.Eu sa il necajesc il pun inapoi...el iar se ridca si uite asa oboseste de adorme instant .
Per general am un bebe cuminte care papa , doarme toata noaptea si adoarme singur la el in patut.
Ma gandeam ca l-am tinut foarte mult in brate pana la 2 luni si eram un pic ingrijorata ca asa se va invata, dar vad ca nu e asa, acum sta si singur si se joaca cu mainile lui si "cearta" pe toata lumea..
Ank Raul
17.10.2007
gabitz78 spune:
ank - ce baiat mare are mama!bravo!
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
Ank83 spune:
Voi ati patit sa mancati langa bebei si sa se uite la voi cu o pofta mare in ochi chiar daca e satul?.Mie imi sta mancarea in gat cand imi face asa, si de la un timp nu mai mananc nimic pe langa el.Cand il vad cum isi mesteca gurita ....
Ank Raul
17.10.2007