Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (5)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

sa nu radeti de mine, dar eu bat la ea ca la fasole!si care credeti ca e rezultatul? ragai eu!!!si dupa un timp...ragaie si ea!

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Ramonella, eu am incercat si mai tare si mai incet. Depinde unde e bula de aer. Uneori iese imediat si peste jumatate de ora mai iese iar un ragait.

Am gasit site-ul cu pricina (cu graficul de crestere online) numai ca e in sistem imperial, nu metric - adica e in inch si pounds. Eu m-am descurcat, daca aveti nevoie de ajutor strigati !

http://www. mybirthcare .com/favorites/babygrowthchart.asp fara spatiu , fireste.

mami de Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

seara buna fetelor!

offf, desi sapt. trecuta am luat 3 zile oscilococ. ,acum sunt racita de ieri si tare mi-e frica sa nu ii du si lui bb.Farmacistele mi-au dat sa iau doar Paracetamol....dar ma doare si in piept si imi cam curge si nasul....oare lui bb nu ii pot da nimic preventiv???

mersi fetelor care mi-au spus greutatea puiutzilor lor!!!!!

eu am gasit tabelul asta:

Varsta Baieti Fete Greutatea Lungimea
Greutatea Lungimea

La nastere 3110-3790 49,5-52,5 2840-3760 48,9-51,7
1 luna 3610-4730 51,7-56,7 3450-4510 50,9-56,3
2 luni 4500-5700 55,1-60,5 4010-5570 53,8-59,8
3 luni 5130-6650 57,9-63,9 4790-6090 56,6-62,2
4 luni 5820-7260 60,6-66,4 5460-6860 58,9-64,7
5 luni 6230-7970 62,5-68,7 5780-7550 60,4-67,4
6 luni 6830-8670 64,0-70,4 6450-8157 62,4-69,2
7 luni 7250-9150 65,7-72,7 6870-8590 64,1-71,1
8 luni 7730-9570 67,5-73,5 7260-9080 65,6-72,66
9 luni 7960-9800 68,4-74,2 7600-9480 67,0-73,8
10 luni 8360-10320 69,8-76,2 7900-9840 68,6-75,2
11 luni 8530-10510 71,7-76,9 8270-10110 69,5-75,9
12 luni 8900-11100 72,5-78,8 8470-10610 70,8-77,6
Datele aflate in tabel sunt in cf. Institutul de Igiena si Sanatate Publica Bucuresti

dany2007 ce mai faceti????sper ca sunteti bine!!!!!!!!

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Buna!
Voi nu curatati gurita cu glicerina? V-am mai intrebat, daca da, cum o faceti, ca eu nu reusesc sa intru prea mult in gurita ei.
Fetita mea are 5 kg, la 2 luni si o sapt si 55 de cm. E micuta, dar dr. a zis ca a luat in limite normale.
Acum e bolnavioara putin, o dor urechile si nu vrea sa manance. Cred ca o dor cand o asez in pozitia de massa ca plange de rupe pamantul. Am incercat si cu bine si cu lingurita si nuvrea. Dr. mi-a dat picaturi otocalm si un paracetamol in fundulet. Voi ati patit asa ceva? ce remedii ati folosit?
Oare din cauza ca o tin fara caciula in casa? dar la noi e foarte cald..... 26 grade. Offfff....
Nu stiu ce sa mai fac, si avem saptamana viitoare botezul!
Sper sa ii treaca repede. Dupa ce ca e micuta nici nu manancaimi vine sa ma dau cu capul de peereti

fericita de MARIA SOFIA - 7 noiembrie,cezariana 3200 gr, 50 cm, nota 9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicici spune:

Fetelor voi ce detergent folositi pentru hainele bebeilor?
Eu nu sunt multumita de cum clateste masina mea de spalat si mi se pare ca hainutele raman foarte aspre in conditiile in care folosesc un detergent concentrat pentru bebelusi care nu contine sapun. Cand le-am spalat cu Arielul pe care il folosesc si pentru noi nu am avut aceiasi impresie.

Lorena(19.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

quote:
Originally posted by mihuta

Ramonella, eu am incercat si mai tare si mai incet. Depinde unde e bula de aer. Uneori iese imediat si peste jumatate de ora mai iese iar un ragait.

Am gasit site-ul cu pricina (cu graficul de crestere online) numai ca e in sistem imperial, nu metric - adica e in inch si pounds. Eu m-am descurcat, daca aveti nevoie de ajutor strigati !

http://www. mybirthcare .com/favorites/babygrowthchart.asp fara spatiu , fireste.

mami de Sophia

Am intrat si eu, dar nu prea ma descurc. Ce inseamna ounces...de fapt poate imi explici cum se completeaza, te rog. Am gasit pe net un convertor din gr in pounds, dar imi da cu virgula si acolo nu merge sa sciu cu virgula...nu prea le am eu cu engleza foarte bine.

Multumesc!

Pupici

fericita de MARIA SOFIA - 7 noiembrie,cezariana 3200 gr, 50 cm, nota 9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Creem, cum ti-ai dat seama ca o dor urechile? Nu cred ca e din cauza ca nu o tii cu caciulita. Si a mea sta fara caciulita si am 21-23 grade in casa.
Eu ii dau cu glicerna cu nistatin, ca a avut o candidoza bucala. Am incercat si eu sa o curat cu compresa sterila, dar nu mi-a reusit, mai imi era si frica sa nu-i ramana vreo atisoara de la compresa in gura. Eu ma spal bine pe maini, dar bine ca la operatie, imi inmoi degetul in glicerina si ii dau pe limbuta.

http://community.webshots.com/slideshow/561916111jorXca?mediaPosition=1

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanduta spune:

anacamisi eu am de gand sa ma intorc la lucru din septembrie. Tu din cauza banilor te intorci?

mariussimiucsi al meu doarme tot asa cand sa ragaie si cateodata adio ragaiala

AndreBeu cu silueta stau cam asa: de la 65 am ajuns la 87 de unde dupa nastere am ramas cu 77, dupa spital 75 si acum am 73, deci in scadere. Acum tin un fel de regim care e c-am asa: luni pui, marti legume, miercuri peste, joi lactate, vineri oua, sambata fructe, duminica combinatii din celelalte zile. Si il tin de o saptamana.
Si fac abdomene, vreo 60 pe zi...ar trebui mai multe dar sunt o lenesa

Despre rudele sotului tau, sorry, dar asa e. Si la mine ca e primul nepot vrea sa invite ca la nunta dar eu i-am spus ca sa se limiteze ca nu avem chiar asa intindere la aruncat banii. Cred ca si tu ar trebui sa-i spui sotului sa ii spuna mamei lui la fel. Bafta!!

RGE eu mi l-am lasat cu soacra dar am chemat-o de rezerva si pe mama. Bineinteles ca Cezar s-a apucat sa planga si soacra s-a speriat rau de tot(avea colici Cezar si atunci plange rau de tot dar nu-l tine decat vreo jumatate de ora). Bun cand a ajuns mama acasa la mine i-a facut ceai de ceapa (nu l-a gasit pe cel facut de mine). Eu am fost cu sotul la cumparaturi la real. Nu am stat mult pt ca am avut noi o presimptire si intr-o ora am fost acasa. Oricum socra mea nu cred ca o sa mai ofere sa stea cu copilul. Si totusi ea spune ca sotul meu a plans pana la 2 ani in fiecare noapte !!! De ce nu s-a descurcat?

Azi l-am lasat la mama acasa si am plecat su sora mea la cumparaturi. A fost bine doar ca mama cand i-a facut laptele praf a pus mai putin apa decat era nevoie, dar eu zic ca e bine pt inceput. Greseli minore. Eu din septembrie vreau sa-l las cu mama 3 zile ca restul de 2 stau eu.

Araliaam sa-ti spun ca eu am foarte speriata tot de faptul ca am citit ca doare la reinceperea actului sexual. Sincer sa-ti spun la mine nu a durut deloc. Tot acolo unde am citit scria ca e foarte bine daca esti excitata in momentul penetrarii sau pt mai multa siguranta sa folosesti un lubrefiant. Multe din femeile care au scris acolo au spus ca le doare. Eu am cautat pe forum despre acest subiect, incearca sa cauti si tu.

In schimb eu ma plang ca nu mai e ca inainte, au mai patit-o careva??

Laura10al meu face kaka odata pe zi dar sunt urme la fiecare masa. Al meu doarme din 24 de ore circa 18 ore, restul papa si joaca. Al meu e un somnoros dar creste frumos.

In legatura cu sezlongul. Chiar azi am vazut unul la sensiblu dar era pt 0 - 8 kg la 112 ron. Al meu are deja 6 kg asa ca nu i-am mai vazut rostul.

RAMONELLAsi de mine au ras dar mie nu prea mi-a pasat. Dau si eu destul de dur dar ragaie imediat in 2 - 3 minute. Sa fie de la acest lucru???

creemcum ai depistat ca o dor urechile???

Sanda si voinicul ei, Cezar Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns totulii spune:

mai fetelor si eu sunt tare bulversata cu ragaitul asta. astazi am avut probleme mari pentru ca nu a reusit sa ragaie, de fapt suferinta a fost de aseara pentru ca nu am reusit sa-i dau aerul afara si toata noaptea a icnit. dimineata tragea vanturi si plangea de fiecare data, apoi la masa de 10 i-am dat ,fericita, lapte de- al meu pe care il adun picatura cu picatura ca pe o potiune miraculoasa si dupa 15 minute in timp ce incercam sa-l fac sa scoata aerul afara, a regurigitat in jet aproape tot ce mancase. m-am speriat rau, caci pana acum dadea afara doar cateva picaturi dar acum a fost ca o fantana si avand in vedere scancetele lui neconsolate de aseara, am crezut ca e ceva in neregula. voua vi s-a mai intamplat asa ceva?

"http://good-times.webshots.com/album/561719328ErsZNm"[url""]poze[/url]
5saptamani
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=112857&whichpage=7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

A mea a vomitat in jet de 2 ori pana acum. Se pare ca este normal daca nu se intampla prea des

http://community.webshots.com/slideshow/561916111jorXca?mediaPosition=1

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput