Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (5)
Raspunsuri - Pagina 16
Vasari spune:
Lixa, am citit prin ce ati trecut. Va doresc multa sanatate in continuare. Cred ca si Catalin e un scump si profitati la maxim de el. Felicitari ca ai ramas pe pozitie si ai alaptat exclusiv. Conteaza mult pentru amandoi.
Cand mai ai timp mai scrie-ne sa stim ce mai faceti.
Alina si Maria - 3 NOV 2007
gianina spune:
quote:
Originally posted by RGE
INTREBARE !!!
...V-ATI LASAT VREODATA BEBEII cu altcineva(amma, soacra) si sa iesiti doar cu sotul??..daca DA cum v-ati simtit si daca Nu de ce ??
DA... o las cu mama mea ori de cate ori avem nevoie insa numai in timpul zilei. nu am nicio problema...mama se descurca de minune!
soacrei ii este teama sa ramana cu ea...zice ca este prea mica!
si o seara frumoasa!!!!
Gianina, mami de Simona Andreea (24.07.2003) si Adelina Elena (15.11.2007)
Laura10 spune:
fetelor, voi folositi sezlong in cadita de baie? ma gandeam sa-i iau lui bb ca sa nu-l mai tinem in mana si sa se joace in voie cu picioarele si manutele. daca da, puteti sa-mi recomandati unu?
mariussimiuc spune:
Lixa,multa sanatate la puiul mic! Felicitari pentru alaptatul exclusiv!
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...
gabitz78 spune:
lixa - pupici si multa sanatate baiatului.
laura - si eliza scoate tot felul de sunete in somn...dar m-am obisnuit.
roxana - si eu am mai lasat-o pe eliza cu mama si de fiecare data a fost cuminte!n-a avut probleme cu ea.cu soacra n-am prea avut ocazia s-o las, ca ea sta cu nepotul meu.
fi-mea cred ca e record la categoria "tantar"...la 2 luni avea 4350, bine dar ea s-a si nascut mica...asa ca..nu se pune! e categoria bonsai!
pupici.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
mihuta spune:
Tine careva dintre voi graficul de crestere al bebelusului online ? Ca eu gasisem unul ok dar am pierdut site-ul...
mami de Sophia
RAMONELLA spune:
Salutare!!
Mai fetelor,voi ii bateti destul de tare pe bebei pe spate cand ii tineti sa ragaie???Mi se pare ciudat sa-l ti 45 de minute sa ragaie.Normal trebuie tinut intre 3-5 minute.Asa mi-a zis pediatrul si asa si scrie in carti.Si mi-a mai zis sa nu o mangai,sa dau calumea,ca o soacra,ca nu pateste nimic.
A mea maxim in 5 minute ragaie,de obicei in primul minut,si trage un ragait mare de zici sa e tatasu...
Am fost la cineva cu Bea,si ei aveau bebe mic,si cand au vazut cum o bat pe Bea pe spate s-au ras si au facut misto de mine,chiar bateau in dulap si ma imitau.In schimb ei au un colicos de copil,care tot se face covrig,si-l poarta toata ziua in brate ca-l doare burtica...Apai radeti fratilor de mine...
De aceea zic,ii bateti destul de tare???
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large
lixa spune:
Ramo, eu il tin la ragait 5-10 min. Si il bat pe spate mai tare.. nu stiu cu ce sa compar, dar nu e mangaiere . Si Catalin de obicei ragaie cum il ridic, mai ales daca il ridic mai repede sa ajut aerul sa iasa
Gabi, si noi tot la categoria "tantar", ca ne-am nacut mititei - la 6 sapt avem 4200 g
Alexandra si Catalin (04.12.2007)
Poze
adra_bell spune:
Ramonella eu o bat cat de tare ma lasa inima, cu palma facuta caus. Cateodata ragaie in primele cinci minute, dar cand nu vrea ea, nu vea si pace! Schimbam diferite pozitii de ragait si , dupa mult timp si cu multa rabdare ne iese in opt cazuri din zece....
http://community.webshots.com/slideshow/561916111jorXca?mediaPosition=1
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
RAMONELLA spune:
Nici a mea nu ragaie chiar de fiecare data,dar foarte rar se intampla.Daca nu o face in primele 5 minute,nu mai insist...
Fata mea doarme de 2 nopti de la 9,10 la 6,30 dimineata.Draga de ea.O mai aud cum plange parca in somn,si ma trezesc,dar ea ramane cu ochii inchisi.Cred ca o doare burtica...
Voi vorbiti de categoria tantar???Atunci noi cu 4 Kg,la 10 saptamani ce suntem???Avand in vedere ca am iesit din spital cu 2,5 kg,sunt multumita cat a luat.Si doctorul la fel.Dar asa micuta mi se pare pe langa alti bebei de varsta ei...Lasa ca noi avem mai mult timp bebe mic.
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large