Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (5)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

quote:
Originally posted by gabitz78

ank - ce baiat mare are mama!bravo!

gabi, mamica de stefan(13.07.2003) si eliza(28.10.2007)http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

de cand pot sa il pun sa stea in fundulet sprijinit.. nu neaparat la 90 de grade si la 60 daca se poate?

Ank Raul 17.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lixa spune:

Laura, si al meu se arcuia exact asa la san. Am tot incercat diverse chestii, pana am vazut ca vrea sa ragaie. Asa ca, acum cand mai face asa, il ridic putin, ragaie aproape din primele secunde si apoi continuam masa.
Ank, felicitari pentru cele 3 lunitze!

Alexandra si Catalin (04.12.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Salutare!!

Sanduta eu zic ca din cauza asta ragaie bebeii nostri asa de repede.Tre sa-i bati calumea.

Darleena mi-a placut faza cu "cafteala".Sincer m-au cam deranjat prietenii mei,dar treaba lor,daca vor sa se chinuie si sa chinuie copilul...Eu totusi ma gandesc ca daca ar durea-o cum o bat,ar plange...dar nu zice nici mac.
Cand venea soacra la inceput la noi,imi zicea ca ii e mila s-o bata asa de tare...Si i-am zis ca mai bine s-o doara burtica,atunci nu ii e mila???Si la inceput cand i-o dam in brate s-o tina sa ragaie(numai atunci are voie s-o tina in brate ) o batea atata de tare,ca saraca se cutremura toata si mai scotea si sunete,stiti cum ne jucam noi cand eram mici...aaaaaaa...si i-am zis ca nici chiar asa nu tre s-o bata.
A mancat fata mea aseara 170 ml de lapte,dimineata la 6,150ml si la 9, 100ml...Ea manca maxim 125...de vreo 3 seri papa foarte bine si doarmeeeeee....ce bineeee eeeeeee!!!!!!!!!

Ank bravo!!!!!!!!!Ce mari sunteti!!!De abia astept sa se ridice si Bea in fundik.

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

ANK FELICITARI SUNTETI MARI!!...usor usor va ajungem si noi din urma.
..noi am trecut la pampersi nr 4 ca 3 ne strangea si iesea si kk pe langa pe taote hainutele si in patut
..al meu copil mananca din ce in ce mai des si mai mult ..in ritmul asta ajung la balamuc
..eu nu-l pun mereu sa ragaie..noaptea nu-l pun niciodata decat daca il ia sotul ..dar si el sta putin cu el si ne vezi pe toti 3 ca adormim asa ca valea repede la "cusculitza"..sa nu fuga Ene.
..ANK ..eu il mai pun pe perne cu spatele si capul mai sus nu stiu daca am voie insa lui ii place si rade, vorbeste.

------------------------
ROXANA de "ursuletz" GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"

poze
"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Fetelor noi ne ducem la socrii la Buzau. Sper ca sunt pregatita sufleteste pentru asalturile de sfaturi privitoare la caciulite, spalat cu tarate si ou, sau eu stiu ce indicatii pretioase. Soacra-mea, a venit aici cand avea fata 3 saptamani, a stat s-a uitat la ea, si cand a adormit i s-a facut de luat in brate. N-am zis nimic, am iesit din camera de fapt, ca sa iau si vorbele cu mine. Sper sa nu ma lase rabdarea, p-acolo, mai ales ca ne ducem sa reparam masina, pe care ne-a lovit-o un nea cand eram la spital si abia acum ne-a venit randul. Asa ca masina o sa fie in service, si daca imi vin bazdacii n-am cum sa plec repede acasa.

http://community.webshots.com/slideshow/561916111jorXca?mediaPosition=1

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

eu ies sa fac papa...sper sa ma lase fiu-meu sa nu il apuce vitejiile.Pupici

Ank Raul 17.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

ank - eu stiu de la stefan ca l-am pus sprijinit pe perna la 45 grade de la 4 luni. intreaba si tu dr, vezi ce zice!si eliza daca ma vede ca mananc instant casca guritza si inghite in sec...si mai ii si curg balele...or fi pofticiosi...mai stii?sper sa nu avem probleme cu diversificarea.
pupici.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndreB spune:

Buna dimineata Fetelor!

Am dormit Mateiu si incerc sa recuperez cu scrisul (ati tot scris, nu gluma!)
Cineva ma intreba de tetinele biberonului anticolici. Eu am luat varianta de 120 ml (cu toate ca din pricina cantitatii trebuia sa iau mai mare, dar nu am fost atenta- bebe creste in curand si va avea nevoie de mult mai mult la o masa), care este echipat cu tetina pentru flux slab ( adica copii intre 0-3 luni). Sunt si cu tetine pentru flux mediu (3-6 luni)- cum spun ei pe prospect "flux redus dedicat lichidelor mai diluate." ( acum, sincer sa fiu asa lua asa, in perspectiva cresterii).

Eu folosesc detergent pentru bebe dar pun putin (la minim in masina de spalaT, ca doar nu a tras la sapa cu hainutele si sa fiew mai pufoase clatite mai bine). Stiti ca hainutele se spala pe dos (!).
Folosesc un program cu centrifugare delicata, nu pun nici un adaos si ies destul de bine (nici aspre, nici extra pufoase) Cel mai important nu au mirosuri de parfum (asta e bine pentru ca al meu copil este alergic pe piele la diverse produse, "se intelege" doar cu uleiul de masline).

Cu gimnastica, incerc sa ma apuc, dar nu prea am tragere de inima. Lenea!
Nu am de dat jos kilo (dupa nastere am revenit la normal, ba chiar mai slaba decat eram inainte) dar burtica s-a cam lasat si nici nu vreau sa ajung cu tzitzi pana la brau.
Am luat un dvd cu gym postnatal, ceva tae bo cu program cardio si exercitii de brate si abdominale.
Sper sa mearga (ideea e sa ma tin de el).

Spor la ingrijit bebici si la scris,
Va pup pe toate, si mai scriu.

Mama lui Matei (2 luni si 12 zile)
http://family.webshots.com/slideshow/562151171ZHVSEO

[URL=http://family.webshots.com/photo/2029751530102871261OQAEZe][/URL]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

am uitat sa zic... Buna dimineata!

http://community.webshots.com/slideshow/561916111jorXca?mediaPosition=1

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna!
Sanduta,eu vreau sa ma intorc la serviciu nu neaparat pt. bani (desi este o diferenta destul de mare-am conta pe tati si am face economii mai putine pt. viitor), cat mai mult pt. ca lucrez intr-un domeniu f. dinamic si ar trebui sa ma readaptez cateva luni dupa....
In plus, am promis sefilor ca nu stau prea mult pt. ca au nevoie de oameni.Este adevarat ca am noroc de o soacra beton, stam si in aceeasi scara de bloc, este f. dinamica, modernista si suntem cam pe aceeasi lungime de unda. Pt. Sebastian s-a pensionat anticipat, a lucrat intr-un spital si stie sa ii ingrijeasca dpdv fizic; nu mai vorbesc dpdv al comunicarii, este vesela, stie sa se joace cu ei (mult mai bine decat mine ), canta,danseaza..A avut mare grija de Sebastian...
Asta nu inseamna ca eu nu ma mai implic, le stiu fiecare miscare pe timpul cat sunt plecata, iar cand ma intorc ma dedic lor, sunt noapte de noapte alaturi (si vor fi destule nopti nedormite si cand vor fi mai mari, cu eruptii de dinti, frici,etc..).Mancarea i-o faceam eu, o preparam in fiecare seara, o vidam iar a doua zi mamaia i-o incalzea. Noi am gatit separat pt. Sebastian pana pe la un an jumatate, iar acum ne-am cam adaptat alimentatia dupa el (porc doar de Craciun,fara niciun adaos gen delikat,fara piper, mai putin sarat,etc).Acum gateste bunica pt. toti

Ank, eu stiu ca se pot pune in fundulet atunci cand dau semne ca sunt pregatiti, adica incearca singuri sa ajunga in aceasta pozitie (tu trebuie sa il ajuti decat f. putin)sau cand poate sta singur, nesprijinit in pozitia sezut (daca nu, este bine sa nu il lasi asa f. mult timp).Ar fi bine macar dupa 4 luni, ar fi perfect sa aiba "rabdare" pana pe la 6 luni (atunci se pot trece si la carucioarele tip sport, care nu au pozitie perfect orizontala).
Roxana, Miha,incercati si cu Libero; sunt cam la acelasi pret,nu sunt "imbogatiti" cu diverse lotiuni, absorb bine si stau super pe fundulet!Chiar mi se pare ca stau mult mai bine pe piciorus, au un elastic mai bine facut. Eu am cumparat ieri un bax marimea "midi"
Ank, si Stefania "plescaie" din buzite cand ma vede mancand! imi vine sa ii dau si ei asa rugator se uita - imi aduc insa aminte ca nu are voie.. inca

Asta noapte, Stefania nu a mai mancat nimic de la 22 pana la 6:30!!! s-a trezit la un moment dat, dar aveam o urgenta ; i-am pus suzeta pt. minutul in care lipseam.Cand m-am intors (dup 1 minut ,nu mai mult) dormea dusa,asa ca nu am mai trezit-o; ma gandeam ca se va trezi singura in scurt timp.Pana la 6:30 nu a mai facut-o !!!
Si acum doarme, a mai papat de atunci de doua ori!!! ieri a fost f. agitata si a stat mai mult treaza, cand apuca sa inchida ochisorii era semi-treaza.Acum recupereaza...

Camelia, Sebastian si Stefania

Mergi la inceput