Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (5)
Raspunsuri - Pagina 20
anacami spune:
Andre, am vazut mamica frumoasa si slabutza de Matei dolofanel! felicitari!
Adra,sedere placuta la socri, fara incidente majore ! insa, sa stii ca taratele fac f. bine la piele, mai ales daca are cojite pe pielea capului;i-am descoperit si eu Stefaniei vreo 3 "denivelari"-un fel de cosulete in par si ma gandesc ca ar fi fost bune..
Luna viitoare ii vom face Stefaniei o asigurare de studii, lui Sebastian i-am facut cand a implinit 3 luni (trebuie sa pastram acelasi tratament, sa nu se supere ca i-am facut-o la 6 )
Cu gimneastica stau cam prost, desi am maree nevoie- atat datorita surplusului mare de kg, cat si datorita aspectului estetic . M-a apucat vrednicia acum vreo 2 seri, dupa a fugit mancand pamantul si inca o mai caut...Mi-am cumparat in schimb o crema de la Mustela- este din gama 9 luni, dar de fapt este "Post-partum" si promite efecte miraculoase in eliminarea grasimilor si reconturare la dimensiuni de fotomodel
il gasiti in chenarul din dreapta, se numeste "Post-partum Body Restructuring Gel" (este compatibila si cu alaptarea) si costa 72 RON...
http://www.mustela.com/ang/index_frame.asp?TargetUrl=presentation_maman.asp
Camelia, Sebastian si Stefania
anacami spune:
pentru vergeturile deja existente, au un gel numit:Stretch Marks Intensive Action (in acelasi chenar..)
Lala_D spune:
Pe noi ne omoara colicii sunt zombii, azi noapte n-am dormit mai deloc . Frate, urla de imi vine sa ma urc pe pereti cu toate picaturile , ceaiul meu sau punga cu gel calda pe burtica
Off...sper sa treaca cat mai repede.
Mie o mila de el de numai pot .
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
ellis spune:
quote:
Originally posted by Ank83
Voi ati patit sa mancati langa bebei si sa se uite la voi cu o pofta mare in ochi chiar daca e satul?.Mie imi sta mancarea in gat cand imi face asa, si de la un timp nu mai mananc nimic pe langa el.Cand il vad cum isi mesteca gurita ....
Ank Raul 17.10.2007
a mea facea balute multe..si nu am mai mancat
Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
dany26 spune:
darleena mersi tare mult de raspuns!asa o sa fac ca am vazut ca pe prospect scrie ca e ok in cazul alaptarii!
ank83 felicitari pt bb de 3 luni sa iti traiasca!!!
ellis si ancadragoman cum o mai duceti cu kk???a functionat mereu Lass ?B????
roxxy80 tu pe unde "umbli"???
COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007
anacami spune:
Lala,imi pare rau! incearca totusi sa nu manaci fructe si legume 2 zile-sa vezi daca exista vreo diferenta.
Este f. important sa eructeze, Stefania ragaie de ma sperii cate o data!
Eu folosesc si Espumisan,cred ca ne face bine.
Alaltaieri i-am spus sotului sa imi cumpere Lass Baby; l-a cumparat (32 RON ). Cand mi l-a dat, mi s-a parut cunoscut...Ieri am cautat ceva in debaraua bunicii si ce imi vad ochii? Inca o sticla de Lass Baby, aproape "virgina"- i-am cumparat-o acum vreo 2 luni lui Sebastian ca se constipase si ii era frica sa mai mearga la WC-am incercat sa ii dau, dar nu i-a placut...Asa ca, acum am ceva stocuri de Lass ,cred ca o sa folosesc si eu, macar datorita investitiei financiare (am si eu probleme,dar mai beau cafea,mai mananc o para si se mai rezolva...)
dany26 spune:
mamicilor care va mulgeti voi cum pastrati laptele la frigider???in ce??? eu il pun in biberon avent cu tetina dar fara capac....si l-am tinut de vreo 2 ori si 12 ore asa.....o fi bine?!!
14 Noiembrie 2007
dany26 spune:
quote:
Originally posted by anacami
Lala,imi pare rau! incearca totusi sa nu manaci fructe si legume 2 zile-sa vezi daca exista vreo diferenta.
Este f. important sa eructeze, Stefania ragaie de ma sperii cate o data!
Eu folosesc si Espumisan,cred ca ne face bine.
Alaltaieri i-am spus sotului sa imi cumpere Lass Baby; l-a cumparat (32 RON ). Cand mi l-a dat, mi s-a parut cunoscut...Ieri am cautat ceva in debaraua bunicii si ce imi vad ochii? Inca o sticla de Lass Baby, aproape "virgina"- i-am cumparat-o acum vreo 2 luni lui Sebastian ca se constipase si ii era frica sa mai mearga la WC-am incercat sa ii dau, dar nu i-a placut...Asa ca, acum am ceva stocuri de Lass ,cred ca o sa folosesc si eu, macar datorita investitiei financiare (am si eu probleme,dar mai beau cafea,mai mananc o para si se mai rezolva...)
ma intereseaza si pe mine Lass B. desi e cam scumpicelca bb meu face kk f. tare si doar cu termom.dar tare mi-e sa nu il iau degeaba...
anacami stii sa imi dai vreun sfat?avand in vedere ca esti la bb 2Andrei papa lapte Humana 120 ml si 40-50 ml san la fiecare masa....dar ed 5 sapt nu mai fac kk singur si de 2 sapt il mai si face tare....
ii mai pun ceai de musetel in laptele praf....am incercat si cu o lgt suc morcovi si a mers prima data....
14 Noiembrie 2007
Laura10 spune:
dany26 - am reinceput si eu sa ma mulg, caci am sesizat o scadere a lapticului si eu las in biberon avent in frigi, in interior nu pe usa, si bibe are tetina si capacul. mai am 2 recipiente de stocare de la avent de-alea albastre pentru congelator si cand se aduna mai mult pun il ala si apoi la congelator. acum vreau sa-mi mai cumpar ca sa am provizii.
dar intrebare, tu te mulgi dupa fiecare masa? ca eu nu stiu cum sa mai fac... daca e bine sa scot tot ceea ce ramane dupa ce papa el sau nu?
anacami spune:
Dany,nu stiu...Debridat, Lass baby (la unele fete a dat rezultate),Lactoza, gimnastica cu piciorusele duse spre piept, masaj al burticii in sensul acelor de ceasornic (parca asa era..),...