Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (5)
Raspunsuri - Pagina 21
adra_bell spune:
Anacami ced ca taratele sunt bune, si eu mai urmam tratamente cu tarate, dar fata mea n-are nimic, exceptand un punct de grasime pe un obraz. Da-i trece pana se marita!
Am fost si noi la vaccin, a plans putintel, ma asteptam sa faca scandal mare, mai rau plange cand ii pun caciula pe cap. (sa vezi circ cand si-o coordona manutzele si o sa poata sa si-o dea jos). Acum stau cu inima cat un purice sa nu faca febra. Mi-a spus sa-i dau paracetamol preventiv, si Ca ca are fontanela larga. O sa-i dau Calciu sirop ca pe ala gluconic nu vrea sa-l inghita.
Un pont: daca aveti cunostinte pe la spitalele vedeti ca vaccinurile sunt mult mai ieftine acolo. Mie mi-a spus o prietena ca ei au infanrix hexa cu 180 lei.
http://community.webshots.com/slideshow/561916111jorXca?mediaPosition=1
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
dany26 spune:
quote:
Originally posted by Laura10
dany26 - am reinceput si eu sa ma mulg, caci am sesizat o scadere a lapticului si eu las in biberon avent in frigi, in interior nu pe usa, si bibe are tetina si capacul. mai am 2 recipiente de stocare de la avent de-alea albastre pentru congelator si cand se aduna mai mult pun il ala si apoi la congelator. acum vreau sa-mi mai cumpar ca sa am provizii.
dar intrebare, tu te mulgi dupa fiecare masa? ca eu nu stiu cum sa mai fac... daca e bine sa scot tot ceea ce ramane dupa ce papa el sau nu?
Tudor-Matei 11 Decembrie 2007
Laura
mersi tare mult de raspuns!deci sa ii pun si capacul...ok!
dar eu am f putin lapte 40-60 ml la 4-5 ore...si am inceput sa ma mulg de vreo 2 sapt pt ca aveam ragade....deci nu stiu sa iti raspund
felicitari ca ai asa mult lapte si de pus la congelator!!!!!!!!!
COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007
dany26 spune:
quote:
Originally posted by anacami
Dany,nu stiu...Debridat, Lass baby (la unele fete a dat rezultate),Lactoza, gimnastica cu piciorusele duse spre piept, masaj al burticii in sensul acelor de ceasornic (parca asa era..),...
Camelia, Sebastian si Stefania
mersi anacami!
multumim de pont adra!!!
14 Noiembrie 2007
Lala_D spune:
Camelia de 2 saptamani mananc doar cascaval, sunca si carne fiarta . Asa incat nu cred ca e de la alimentatia mea. Tot ce am rezolvat prin alimentatia mea este doar faptul ca am inceput sa intru in hainele mele vechi ( sotului nu-i vine sa creada cat de repede mi-am revenit in comparatie cu prima nastere). Andrei unsa tot a facut colici urati.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
ellis spune:
quote:
Originally posted by dany26
darleena mersi tare mult de raspuns!asa o sa fac ca am vazut ca pe prospect scrie ca e ok in cazul alaptarii!
ank83 felicitari pt bb de 3 luni sa iti traiasca!!!
ellis si ancadragoman cum o mai duceti cu kk???a functionat mereu Lass ?B????
roxxy80 tu pe unde "umbli"???
14 Noiembrie 2007
la mine inca mu merge cu lass baby, ii pun supozitor, dar mai trag speranta ca , fiind de plante isi face efectul mai greu; inca astept.
Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)