***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (44)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

liviana saniuta am inchiriat de aici. E 10 lei.

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank"> Sa o ajutam pe Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

mica, foarte frumos la munte ! tin sa-ti spun ca am salivat la zapada si la partie...

http://www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/livada.html graficele

oana deSOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

kay foarte misto graficele.

Am pus poze de la munte incepand de aici si 2 filmulete Vreau in picioare si La sanius.

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank"> Sa o ajutam pe Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze

Mergi la inceput

am incercat sa inteleg ce e cu ele. dar n-am reusit decat sa ma enervez. eu nu stiu cum sa fac si pt capsunici asa ceva...

asa creste Sonia

Sonia

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Kay, sunt facute in Excel, dar nu-mi dau seama cum le-au postat pe net. Poate ar trebui sa le intrebam chiar pe mamici, ne-or explica si noua. Mie mi s-a strans inima cand am vazut ce scrie pe ultimul rand de pe pagina "harta livada".

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Diversificarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Kay, Teodora are 71 cm (de la 48cm) si 8kg de la 2860.
Pupam Sososnica minunata!!!

Dianalaura, bine ai revenit! Stefanut e tare dulce .... si ce ochi frumosi areee!!!!

Raportam ... si noi vrem mult in picioare, insa ne bucuram si de mersul in 4 labute (chiar cu viteza!), facem "pa" si batem palmutele des (la comanda chiar), papam deja cate o jumatate galbenus la 2 zile (saptamana urmatoare ii dau galbenusul intreg), iar astazi a papat o lingura de branzica de vaci cu jumatatea de galbenus si putin piure de mar + para (ca sa nu fie inecacios). I-a placut mult si ar mai fi papat!!! Raportam si un cucui oribil ... de viteaza ce e se ridica in picioare si-si da drumul la manute ... s-a dezechilibrat si a picat pe o parte cu capul de o gratie .... are un cucui lunguiet oribil ... deocamdata rosiatic (ma rog sa-i dispara pana maine si sa nu o vad albastrie!!!) Sper sa fie fara urmari ...

Asa creste Teodora-Iubita fotografii

Asa creste minunea noastra ticker

Motannel si Teodora Elena (07.05.07)

Mergi la inceput

motannel, da-i cu HEPATOTROMBIN. cu asta ii dadeam eu Soniei pt vanataile de la ace. si dispare. culmea ca si in Germania mi l-au recomandat. il gasesti la farmacie si e ieftinel !

mda, deci e departe de a fi FatFrumos Sonia... da pt mine e Ileana Cosanzeana si Super Baby si Cea-mai-Cea ! ca a crescut in lungime si in greutate atat ! eu nu stiu de ce imi compar copilu cu ai vostri, sanatosi si neresuscitati... sa-mi bage cineva mintile in cap, ca fi`mea nu e ca ai vostri... si e chiar ultra-mega-super bine dezvoltata dupa 3 stopuri resuscitate+op pe inima+2 luni de sedare+10 zile de intubare+saturatii sub 90 si sub 80 continuu ...

DECI, sa-mi zica cineva sa ma potolesc !

si nb, ca imi pica ochii pe taste !

si cu graficele, eu nu ma bag, am zis !

asa creste Sonia

Sonia

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Kay,

nu cred ca Boby e cel mai inalt de pe plantatie; stiu sigur ca am mai auzit si alti capsunei.

Boby a avut la nastere 3060 gr desi l-am adus acasa cu 2700 gr, iar inaltime a avut 51 cm; la controlul de 8 luni avea 75cm si 9200 gr; de atunci au trecut 3 sapt, l-am cantarit acu 1 sapt si avea putin peste 9500 gr dar de masurat nu am reusit ca nu sta

Dupa ce ma intorc de la LO o sa-i fac controlul de 9 luni si voi vedea cat a crescut in ultima luna;sunt si eu curioasa cat creste fiindca de acum inainte ritmul se va incetini, atat la greutate cat si la inaltime.

Cat despre Sonia, eu nu-ti bag mintile in cap, ca n-am de ce, tu si noi trebuie s-o vedem pe Sonia un copil normal fiindca asa va fi pana la urma.
E firesc sa evolueze diferit cel putin deocamdata, dar eu sunt convinsa ca aceste diferente se vor atenua in timp si cand capsunicile vor merge la scoala, nimeni nu-si va da seama ca vreodata Sonia a fost bolnavioara.

, mamica de David (24.04.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

KAY STEFAN A AVUT LA NASTERE 2300KG SI 48 CM.ACUM AVEM 7 LUNI,9KG SI 70 CM!
Azi a papat destul probabil a auzit ce imi zicea dr si s-a speriat.A zis mai bine papa io ceva si apoi primesc tzatzica decat sa ma lase mamy meu fara ea.Sper sa tina papa mai mult sa nu refuze iar.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">botezul unui inger
minunea noastra Stefan 13.06.2007
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">STEFAN rade cu taty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

kay, bine zicea didi, ca nu-s purcei sa-i comparam. e normal ca fiecare sa aibe ritmul lui, chiar si fara nici o problema de sanatate, de ex david nu a luat cit sonia in cm, acuma te-ai linistit?esti o mama tare buna si ai grija ff bine de sonia, deci nu-ti mai face griji, e normal sa mai intrebi ce si cum, dar depinde si de cit sint de inalti si parintii, de ex fratele meu are 1.90cm, eu am 1.70 sotul 1.84 copii mei sint amindoi inalti, dominic arata ca un copil de 5 ani in inaltime. deci stai linistita,

doxinu, fa ce faci ca bine faci, nu stresa copilu ca va fi mai rau

eu zilele trecute ma gindeam ca poate papa prea mult david, si cind am sunat la medic sa fac programari ptr ei am intrebat, numa ca nu mi-a zis ca-s nebuna!......

mica, sint super pozele, si david numa in picioare se impinge cind sa=l pun in fund, va pleca mult mai repede ca dominic bravo ptr micuta

liviana, am vazut pozele, imi place tare mult aia cind bogdanel are in gura chestia aia argintie, e un scump, ai copilasi tare frumosi

sanatate la capsunei bolnaviori, se pare ca ma bucuram ca dominic nu s-a mai imbolnavit din mai 2007, a facut ieri 39.5C acuma e ca si cum nu a avut nimic, i-am dat de cap!

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David

Mergi la inceput