***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (44)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ninutza spune:

Michigan, pentru Octavian Andrei

Eseea, pentru Lara Georgia

http://community.webshots.com/album/562135042BOQYeW?start=0

Miruna Maria, 5 iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

fetelor, si multumesc !

Pepsi, nu zic ca-a purcei, dar uite care e prolema : eu am graficu de la americani, unde scrie ca Sonia ar tb sa aiba, la 7 luni, 61 cm. si ea are 66 acum... si incercam sa vad daca e ea super-bebe, sau sunt graficele alea tampe... si graficele sunt proaste ! plus ca era interesant de vazut cat au mai crescut capsunicile. cat despre David, nu era o intrecere, si el e mai mic decat Soni, as ca o sa recupereze !

p.s. te-ai suparat ca am intrebat? asa mi s-a parut din mesajul tau...

oana deSOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

Buna dimineata!

Azi ma simt ceva mai bine. Am baut ieri multe ceaiuri cu lamaie si am luat aspirine.

Ninutza

Alyna24 Legat de mesele de noapte ale lui Davidutz (fomist rau copilul asta al tau ) - fiecare copil cu ritmul lui. O sa se dezvete el sa nu mai manance noaptea. Si Andrei se trezeste cam de 2-3 ori pe noapte dar nu mananca, bea doar un pic de ceai.

doxinu, imi pare tare rau sa aflu prin ce treci cu Stefan. Nici nu stiu ce sfat sa iti dau. Sper sa isi revina cat mai repede.

chiqui, multa sanatate Liviei!

Ooooo, dianalaura, bine ai revenit! Te dadusem disparuta Imi pare rau ca ai avut atatea probleme cu Stefan. Ce este hidrocelul?
Am vazut si pozele de la 6 la 9 luni. Ai un baiat scump foc!
Felicitari pentru MAMA!

Liviana, ce haios e B cu beteala in gura!

mica, super pozele si filmuletele! Sa va distrati in continuare!

Aoleu, era sa uit sa ma laud: ieri plangea Andrei si ma striga foarte clar MA-MA... MA-MA... MA-MA Imi venea sa-l mananc de drag

Valentina, mamica lui Andrei - 24.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Vali5, felicitari pt "mama"!Adevar ai grait.....David e un mancacios mai ales de cand i-am scos sanul!Mananca seara pe la 21 cam 200-230ml si urmatoarea masa o are intre 12.30-2 cand baga cam 200ml.Apoi mai papam intre 5-7 dimin(depinde cand a mancat noaptea) cam 170-190 ml.De ex, aseara a papat 230 ml la 21, apoi 12.40-180ml si la 5-140 ml(asta fiind masa de dimineata de fapt)!Am vruit ceai dar parca ii dadeam c..a.Plangea si ceai nu vroia asa ca....tot lapte a primit!Oricum mi se pare ca s-a mai implinit un pic de cand mananca constant noaptea lapte(ca la san cred ca era doar de prezenta la nasul lui noaptea , atat!).
Acum 2 zile am avut o incercare(si de atunci mai tot timpul) sa plecam de-a buselea insa....isi prinde un piciorus sub el si ramane asa!
Dar ieri am avut performanta de 3 ori sa stea in picioruse singurel, nesprijinit timp de vreo 10 secunde!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4a6d3bdb13f907e3635902&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">SARBATORI

DAVID
Alyna si David (22 Aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

quote:
Originally posted by kay

deci astept de la DOXINU si CKRISTINA !!! MADI??? MOTANNEL???

Pai da, cred ca noi suntem printre cele mai pitice: 2490g la nastere - 8160g la 8 luni jumate; 46 cm la nastere - 69 cm la 8 luni jumate.

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

Asa creste Ana

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

ella, stiu ca ma tineam sa nu uit sa te rog sa-mi iei ceva de la LO... da evident ca am uitat ce... offf... ca nu-mi mai amintesc.

oana deSOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

www.helpsonia.com

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

buna fetele.sa stiti ca mi a fost tare dor de voi.nu am mai intrat de anul trecut ca mi a fost stricat calculatorul.asa ca va zic cu intarziere LA MULTI ANI.
NOI INCA NU NE LAUDAM NICI CU MERSUL DE A BUSILEA ,NICI CU "MAMA" SAU "TATA".in schimb ne plangem ca de 3 zile are rosu in gat si a facut febra.si nu accepta nici cum medicamentele.avem o adevarata lupta cand trebuie sa i le dau.si daca chiar reusesc dupa nici 5 min le vomita.aveti cumva vreo solutie?am incercat sa le amestec si cu tot felul de mancaruri care ii plac lui mai ales dar e smecher ca una doua isi da seama si isi face greata si le vomita.am sunat o pe doctorita si a zis ca daca nu are febra sa nu ma mai chinui cu eferalganul dar augumentinul trebuie sa il ia neaparat.dar cummmmmmmmmmmmmmmmmmmm?aseara de exemplu nu l am putut da nici cum.
de acum sper sa pot intra mai des si sunt tare curioasa ce au mai facut capsunelele voastre si cum v ati distrat de sarbatori.o sa incerc sa citesc asa pe diagonala din trecut.va pup

www.onetruemedia.com/my_shared?z=212927cdd301b61bf1c7b3&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete rafisipoze rafi
alina mamica lui rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Azi e Sf Anton!La multi ani tuturor ce poarta acest nume(Antonio)

POZE rares(7 mai 2007)
Am 8 luni/Sunt barbat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Fetelor, poate vreti sa va amuzati un pic!http://www.trilulilu.ro/riza/c17c8c5e3c0857

Si ceva sa va atinga,acolo, in adancul sufletului:http://www.trilulilu.ro/xdale/942627070911fd

Si....LA MULTI ANI SARBATORITILOR!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4a6d3bdb13f907e3635902&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">SARBATORI

DAVID
Alyna si David (22 Aprilie 2007)

Mergi la inceput