***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (44)
Raspunsuri - Pagina 13
carstea spune:
Ninutza ,am vazut pozele printesei.e dulce rau.imi place cea in care pune papusa la locul ei.E rece la voi? ca am vazut-o imbracata bine.Si se ridica singurica.
POZE rares(7 mai 2007)
Am 8 luni/Sunt barbat
lbelciug spune:
La Multi Ani cu ocazia zilei de nume pt capsuneii nostri, Antonio si Antonia!
Vali5, pepsi, merci.
Cele mai multe din poze sunt facute la BR. Mie imi plac mult cele in care e Bogdanel cazut sau cu picioarele pe sus sau Matei pe post de pod. Si seara se incinge o joaca intre ei, de-ti vine sa-i mananci. Sunt mai bucuroasa caci de cand am inceput sa-i dau lui B Humana 3 cu gust de banana am crescut cantitatea de lapte consumata pe zi. Noaptea insa se fatzaie ingrozitor si ma scoala din ora-n ora. Nu inteleg de ce nu doarme , iar dintii vad ca stagneaza la nr de 2. O fi si din cauza ca n-a baut lapte cat trebuie. In rest, a inceput si el de ceva vreme sa zica Ma-Ma, in special in e suparat, sau pune buzita si zice Brr-Brr. Merge f bine in 4 labe, se ridica in palme si isi ridica funduletul cu usurinta si daca prinde vreun maner/mana cuiva, se ridica usor in picioare. Parca e mai atras de mersul tinut de mana decat cel cu premergatorul. Se tine f bine pe picioare, a facut progrese notabile. Pe 4 ianuarie avea 8,3 kg si 70 cm, dar duminica o s-o rog pe Taropa sa-l mai masoare o data.
ali24, ai incercat sa-i dai medicamentele lichide cu siringuta de la Nurofen? Eu asa i le dau pe toate. Ma urc pe el ca sa nu dea din maini/picioare si ii bag siriga in gura. Apas cate putin si chiar daca nu ii convine, pana la urma le inghite.
Minuta, te bagasi la Montignac? Si eu am inceput de vreo 10 zile, dar cu mici abateri. oricum e bine ca dupa ora 6-7 pm nu mai pun nimic in gura. Deja se vad rezultate.
Fetele, ati vazut pe undeva SANIUTE la pret normal? Sotul a vazut la Carrefour dar erau 200 ron!
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/" target="_blank">Poze din NOV-DEV
Madi spune:
quote:
Originally posted by lbelciug
Fetele, ati vazut pe undeva SANIUTE la pret normal? Sotul a vazut la Carrefour dar erau 200 ron!
Liviana, eu vazusem la Cora, cu 50 ron, dar saptamana trecuta, nu stiu daca mai e valabila oferta.
Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)
Asa creste Ana
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
Ninutza spune:
CARSTEA . Nu e imbracata gros (zic eu) Miruna sta mereu pe jos, iar noi nu avem geamuri duble ca in RO si sunt f mari si pe toti peretii care dau afara am geamuri, deci e rece.
si pentru Rares.
http://community.webshots.com/album/562135042BOQYeW?start=0
Miruna Maria, 5 iunie 2007
lbelciug spune:
madi, merci pt raspuns. am dat telefon la cora pantelimon si mi-au zis ca nu mai au.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/" target="_blank">Poze din NOV-DEV
miniuta spune:
liviana, eu sunt la monti de anul trecut de pe la jumatatea lui octombrie, parca. din pacate la mine nu a prea functionat de data asta (desi de fiecare data cand l-am tinut, chiar cu abateri, am slabit notabil). eh, acum dupa sarbatori am luat-o de la cap si sper sa mearga mai bine anul asta. bafta sa pierzi repede cate kile vrei tu.
sanatate tuturor bolnaviorilor, stiu cat de rau e ca si noi am fost bolnavi acum doua saptamani.
mamica lui david(21.05.2007)
carstea spune:
Liviana,tu ai inceput direct cu Humana 3 sau i-ai introdus intai 2?Gasesc in carrfour oare Humana?
POZE rares(7 mai 2007)
Am 8 luni/Sunt barbat
carstea spune:
Fetelor(Liviana,Miniuta) si eu sunt la regim de o saptamana dar asa haotic.Care sunt regulile de baza ale regimului asta?
POZE rares(7 mai 2007)
Am 8 luni/Sunt barbat
Vali5 spune:
Am terminat doua feluri de mancare si ma odihnesc un pic.
Alyna24, mai bine sa manance mai mult decat deloc. Bravo pentru statul in picioruse singurel!
ali24, insanatosire grabnica mititelului tau!
chiqui
Valentina, mamica lui Andrei - 24.04.2007