***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (44)
Raspunsuri - Pagina 14
miniuta spune:
carstea, vezi ca la femina intim este un topic numit: montignac, ce mancam azi, si la inceptulul capitolului e un link cu rezumatul teoriei. in principiu e vorba de disocierea meselor, nu amesteci mese glucidice cu mele lipidice, si mananci alimente cu indice glicemic mic. discutiile evident sunt mult mai lungi, asa ca ori te uiti acolo, ori dai un search pe net cu montignac si sigur gasesti informatii. si pe culinar.ro e un subiect foarte stufos despre asta, si mai ales multe multe retete (inclusiv de dulciuri adaptate). dintre toate regimulrile pe care le cunosc, monti mi se pare cel mai uman, ca sa nu mai spunem ca daca ai putin ambit il poti tine foarte mult timp fara eforturi mari.
mamica lui david(21.05.2007)
dianalaura spune:
Multumesc fetelor ca m-ati reprimit in "sanul" vostru.
Motanel . Teodora e o scumpa. Vali5 . Hidrocelul este practic lichid la un testicul. Asta a avut. Si a trebuit operat. A fost atat de lunga si de grea asteptarea cat a durat operatia, chiar daca a durat cam o ora jumate tot, iti trec o sumedenie de ganduri prin cap. Kay cred ca stie cel mai bine.
Daca tot vorbeati de grafice, si stefan a crescut ceva...a avut la nastere 53 de cm (asa ziceau, dar la o luna crescuse vizibil si avea 54 de cm). Ma rog, nu mai conteaza. Acum are cam 74-75, ca nu sta locului sa il masor ca lumea. . Si la greutate avea 3220 la nastere, iar acum se apropie de 9 kg. Nu l-am cantarit de vreo luna. Oricum, la 6 luni avea 8.5 kg, dar a stagnst o luna, in care a fost racit.Se vedea pe el ca slabise ( de fapt se mai inaltase, si in greutate nu a mai luat nimic). DAr acum suntem bine, ne-am inzdravenit, acu vreo 2 sapt l-am cantarit (imbracat) si avea 9.200. Deci acum cam 9 kg.
In 4 labe doar stam, facem un pas si apoi ne trantim pe burta cu picioarele in sus. In scimb paseste destul de bine in picioare, sprijinit de subsiori.
De mancat, inca papam lapte de la mami, in cea mai mare proportie. Si orice altceva ar manca, e musai sa mai ia macar o gura de tzitzi. Ii e asa de draga.... Cand il durea burtica am incercat sa ii dau si alt lapte, sa vad ce se intampla. ce credeti? Nu ii place si pace. Am incercat Nan, Humama cu gust de banane, lapte de la alimentara...nu vrea si pace. Numai tzitzi. Ma bucur totus ca ii place iaurtul si branzica.
Hai ca va las. acu plange ca nu il bag in sema, plus ca ii e somn. Mai vb.
diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007
ticker alaptare
lbelciug spune:
Miniuta, cate kg ai slabit anul trecut? Bafta si tie pe 2008!
Carstea, Humana ca si orice alt lapte praf trebuie dat in fct de varsta copilului. Acum, dupa 8 luni, se recomanda nr 3. Inaintea lui i-am dat nr 1 caci imi ramases o cutie de cand era f mic si credeam ca nu voi avea piept sa-i dau. Gasesti in orice Hypermarket. Ieri sotul l-a luat din Carrefour Orhideea.
Despre Montignac gasesti multe info la subiectul de la Femina Intim. Eu sunt cu timpul cam la limita ca sa-ti povestesc despre el, insa iti dau un exp de ce mancam eu ca meniu/zi, ok?
uite aici:
dim: fructe mai putin banane/struguri/cirese.
dupa 1 ora: lapte0,1%/iaurt 0,1% cu grau integral/cereale fara zahar sau caramel etc.
dupa 3 ore: un iaurt degresat 0% sau un fruct
dupa 1 ora: pranzul: friptura orice fel cu salata fara porumb, orez, cartofi, maioneaza etc.. tot ce e fainos e scos complet.
apoi reiei gustarile de mai sus dupa min 5 ore!
seara dc poti nimik, dc nu, iarasi friptura cu salata.
dianalaura, te inteleg apropo de operatia baiatului. Si eu l-am avut operat pe Matei de chist la testicol. Si-a revenit repede, nu?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/" target="_blank">Poze din NOV-DEV
miniuta spune:
liviana, eu am slabit anul trecut doar doua kile, in mai mult de doua luni (dintre care doua luni de regim strict), in conditiile in care inainte sa raman insarcinata slabeam la inceput (chiar cu abateri) cam doua kile doar in prima saptamana. am fost si mi-am repetat analizele pentru glanda tiroida, dar cica totul e ok. acum am reinceput regimul si sper sa scot orice urma de abatere, si daca in doua luni nu slabesc, o sa ma duc la un endocrinolog.
mamica lui david(21.05.2007)
tudorcatalin spune:
Buna fetelor!
Multa sanatate celor bolnaviori si insanatosire grabnica!
VALI5,ma bucur ca esti mai bine.
andrada,sanatate lui antonio si "LA MULTI ANI!"
petit ange, Isa se simte mai bine?
moko, sper sa se faca bine Stefan cat mai repede.
motannel, imi pare rau pentru cucui, noi cand am cazut nu am avut asa ceva.
cred ca suntem printre cei mai micuti.la nastere am avut 53 cm(dar nu cred, cred ca avea in jur de 50cm)si 3 kg (am iesit din spital cu 2850 g).Acum la 7 luni, avem 7,5 kg si 66 cm(+4,5kg si +13 cm).
m-am uitat in graficele pt baieti si pare normal, inca nu-mi fac griji.bine, nici noi parintii nu suntem giganti , eu am 1,55 m inaltime iar sotul meu 1,65 m. deci cu cine sa semene asa micut daca nu cu noi ?
vai, ma dispera, cand incep reclamele la tv, se intoarce sa-si rupa gatul, se opreste din orice face si pana nu se termina nu-si dezlipeste ochii din ecran.cand mananca vrea sa-si bage degetele in castronel,ma trage de par si e asa de fericit, rade in hohote.
e asa frumos afara, il asteptam pe tati sa iesim , azi e ziua noastra, vrem sa mergem in parc sa mai facem niste poze afara.
va pupam, o zi buna
magda, mama lui tudor catalin(17.06.2007)
dianalaura spune:
Da, Liviana, si-a revenit f. repede. De fapt, dupa o juma de ora dupa operatie am putut sa ii dau sa suga, si la vreo ora- doua el era deja cu picioarele aduse la gura (e foarte elastic, ii place sa isi bage degetele de la picioare in gurita), iar eu inca nu imi revenisem complet.
Saracutul, mi-e asa de mila de el, in dupa amiaza asta s-a trezit de mai multe ori plangand, cred ca dintii sunt de vina. I-am dat nurofen si s-a linistit, acum doarme. Eu sper sa fie dintii, ca de 2 ori am mai patit, noaptea, e adevarat, si a durat cam o ora plansul, si eu credeam ca sunt dintii si era de fapt urechea. Sper sa nu mai faca ceva bietul ca el, ca saracul e satul de medicamente, si e o lupta continua cu el cand sa ii dam medicamentele.
diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007
ticker alaptare
kay spune:
tudorcatalin, pai d`asta ziceam si eu ca eu sunt mica (1.62) si Alex are pana in 1.80... si d`aia mi se pare lungana... ea e si slaba si poate d`aia pare mai lunga.
cst despre reclame, e normal sa fie atrasi de reclame pt ca sunt dinamice, colorate si scurte ! asta e si ideea reclamelor, sa atraga pe oricine !
dianalaura, acum te vazusi ! mult si imi pare rau ca ati trecut prin operatie... culmea, ca la operatia de la Munchen am stat atat de linistita ca nici nu ziceai ca e in theatre... dar la cateterismul de la 2 saptamani, in Ro am crezut ca o iau razna. si culmea, au durat tot 3 h amandoua... ca sa vedeti diferenta intre medicii romani, care faceau asta pt prima data la un bebelus, si nemtii care fac zilnic... adica la noi au facut ceva care era simplu...
tre sa va povestesc de medici, ca am facut sesizare la Colegiul Medicilor. da mai incolo ca mesteresc ceva in bucatarie
eu sunt tare vesela ! a venit domnul acasa intre 2 treburi, l-am hranit, a adormit Soso si cum ne uitam noi la teve am dat-o din una in alta si : ta-dam => happy me ! si de entuziasm am zis ca-i fac mai des de mancare !
fug sa amestec in cratiti si revin sa va zic de Colegiul Medicilor !
oana deSOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
kay spune:
MICA, cum l-ai spalat pe BURTICA??? ca de la Craciun ma uit ca proasta si nu ma prind cum sa spal jucaria...
asa creste Sonia
Sonia
www.helpsonia.com
Ioana13 spune:
Kay, ma bucur pt tine.. hihi... mai greu apar momente de astea dupa ce vine un bebe
Patrick a zis azi prima silaba cuvint: www.youtube.com/watch?v=7nR739f-8IA" target="_blank">Aici vorbesc
Sper sa se vada!
Chestia aia cu greutatea cred ca e facuta in www.geocities.com pe principiul lui excel, de pe o adresa de yahoo se poate face cumva cont. Trebe sa imi fac timp sa ma uit.
Ioana mama de bebe
Patrick Alexandru (01.06.2007)
kay spune:
vaaaaaaaaaai Ioana, ce serios e Patrick cand spune dadadada e mortal !
cat despre stii-tu-ce, Soni e mereu salon cand e vb de chestii d`astea, ori doarme, ori e tare cumintica... da nu mi s-a intamplat niciodata sa ne oprim ca urla copilu... a, ba da. 1 data. de avea chef de joaca... si ne-am lasat pagubasi ca dupa primele 2 opriri s-a dus totu...
asa creste Sonia
Sonia
www.helpsonia.com