***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (44)
Raspunsuri - Pagina 15
ella_74 spune:
vazut poze frumoase cu Maya, Bogdanel si Matei, Patrick.
Kay, spune-mi ce ai nevoie de la LO.
Elteka, Lauradi, Ancamari,Sobi pe unde sunteti?
Didi pleaca maine la schi, ce frumos.
, mamica de David (24.04.2007)
mihamora spune:
Salutare!
Am pus poze noi in albumul 'sovata'
La multi ani Octavian Andrei de Michigan!
Michelle mamica de Mario Dominic 15.05.2007
POZE
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
ali24 spune:
lbelciug da sigur ca am incercat si degeaba ca pana la urma reusesc si eu sa i le dau dar dupa ce zic gata bine ca am reusit le vomita.
dar acum oricum nu mai trebuie sa i le dau ca am fost azi ir la doctor si surprizaaaaaaaa avem pojar..si suntem condamnati sa stam in casa.si a zis ca si rosu in gat e tot de la pojar ca de la toate bolile astea de copil poate sa faca si rosu in gat.deci nu mai trebuie sa luam antibiotic.apropo a mai avut vreun capsunel vreo boala din asta?daca da cum s a manifestat?
Vali5mersi
dianalauraexact asa face si al meu.oricat si orice ar manca tot mai vrea si tzitzi.si nu accepta nici un alt fel de lapte.si mai nou nici ceai nu mai imi bea doar apa plata cu cana(cum beau eu).cand ma vede ca beau apa tot tremura de bucuros si atunci ii dau si lui.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=212927cdd301b61bf1c7b3&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete rafisipoze rafi
alina mamica lui rafael albert(25.05.2007)
mica0307 spune:
mihamora super pozele. Sa imi dai si mie detalii despre hotel. Mi-as fi dorit si eu piscina aici in hotel la Predeal, dar din pacate nu avem.
carmen_so si tot din categoria "ce mica e lumea"azi m-am dus si eu dupa tati la partie si il asteptam pe bancuta la clabucet sosire. La un moment dat apare o fetita de vreo 4-5 ani care se lipeste imediat de Maya, se joaca cu ea...etc si dupa cateva min apare si mama copilului....medicul meu gineco, adica cea care a scos-o pe Maya din burtica....
Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank"> Sa o ajutam pe Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze
mihamora spune:
Mica - multumim,si pozele voastre sunt super,ti-am trimis PM cu hotelul.
Noi ne-am intors ieri acasa.
ce spunea d-na dr.?
Michelle mamica de Mario Dominic 15.05.2007
POZE
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
timur spune:
NINUTZA: Multumim mult de tot pt "la multi ani"! Esti tare tare draguta.
N-am mai apucat de foarte mult timp sa scriu, in schimb va mai citesc cand mai prind un pic de timp.
M-am uitat la pozele capsuneilor si capsunelelor si sunt toti/toate foarte reusiti(e). Felicitari pt mersul de-a busilea si pentru dintisori.
Noi nu raportam nici un dintisor inca, incercam sa mergem in 4 (ca sa zic asa) dar nu ne iese.
In leg cu tarcul: noi i-am luat acum 2 zile un tarc super misto de la Miniblue de la Favorit (Drumul Taberei) si am dat pe el 1.5 milioane. Mi s-a parut super rentabil, mai ales ca este maricel si foarte colorat.
Ce sa va mai spun eu... in primul rand multumiri ca nu ne-ati uitat... si sper sa mai apuc sa scriu si eu.
Fii-miu este tare mamos si daca am disparut din peisaj este tragedie mareeee de toot. Nu stiu ce sa ma mai fac cu el. ma gandeam sa-l las sa planga dar nu prea reusesc. Voi cum procedati cu lipiciosiostri?
http://community.webshots.com/album/560359057vRBEhz
Ninutza spune:
Nicoll, pentru Leon
Bogalina, pentru Teodor
Piticasigogosica, pentru Cosmin Cristian
Yoyoyo, pentru Octavian Andrei
http://community.webshots.com/album/562135042BOQYeW?start=0
Miruna Maria, 5 iunie 2007
Ninutza spune:
MIHAMORA, super pozele de la Sovata.
http://community.webshots.com/album/562135042BOQYeW?start=0
Miruna Maria, 5 iunie 2007
Pepsi spune:
citat!"Pepsi, nu zic ca-a purcei, dar uite care e prolema : eu am graficu de la americani, unde scrie ca Sonia ar tb sa aiba, la 7 luni, 61 cm. si ea are 66 acum... si incercam sa vad daca e ea super-bebe, sau sunt graficele alea tampe... si graficele sunt proaste ! plus ca era interesant de vazut cat au mai crescut capsunicile. cat despre David, nu era o intrecere, si el e mai mic decat Soni, as ca o sa recupereze !
p.s. te-ai suparat ca am intrebat? asa mi s-a parut din mesajul tau..."
kay,cum sa ma supar, scuze daca asa s-a inteles din mesajul meu, eram pe fuga ieri ca si-a spart dominic capul(de fapt i l=a spart cel mai bun prieten la joaca)nimic grav, da era miriit...si raceala,etc. imi esti tare draga tu si sonia cum pot eu sa ma supar? incercam si eu sa iti zic sa nu-ti faci griji si uite c-a iesit prost. acu cu graficele, canada le foloseste tot pe alea, si david are 73 cm la 6 luni jumate, deci este in 95% in curbe, si cu greutate in 85% cu 8.600 kg. deci daca sonia are mai mult decit scrie in grafic crezi ca ar fi o problema?ps. imi pare rau de neintelegere, adika e din ciclul mai bine taceam ca filosof ramineam
vali, felicitari ptr mama
ali, sanatate multa la pitic
dianalaura, sanatate la micut, si david a avut hidrocel de la nastere, dar s-a retras fara operatie, bine ai revenit
didi, drum bun si distractie la ski
am vazut pozele cu dominic bun de mincat de mihamora, are o burtica delicioasa
la multe lunisoare pitici de bogalia(ce mai faci?} si piticagogosica
andrada, ce face antonio, cum se simte?
petit_ange cum e isa?
chiqui, cum e livia?
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David
andradap spune:
petit_ange noi am luat SUMETROLIM, timp de 3 luni cate 2,5 ml / zi, dar asta era doza profilactica in urma INFECTIEI URINARE.
Liviana am vazut 2 baieti unul mai frumos ca altul, dar unul singur identic aproape cu mami... nu-i greu de ghicit care!!! Sa-ti traiasca!
Kay, GO FOR IT!!! Pt. mine ziua, numarul 13 a fost cu noroc intotdeauna!!! Eu nici nu cred in superstitia asta... si nici in altele... Antonio a luat 22,5 cm in lungime de cand s-a nascut (de la 53 la 75,5 acum la 8 luni... dar la Kg nu a mai fost asa voinic. adik de la 3.550 acum la 8 luni a ajuns la 8.550 Gr) Dar nu are sens sa te apuci sa faci comparatii.... Sau ti-ai propus s-o faci manechin pana la operatie? Lasa fata ca a crescut foarte bine!!! Graficele sunt
Carstea, tudorcatalin multumim de urari!!! De-asemenea si fetelor care ne-au urat pe mess...si cu care ocazie am aflat si noi ca era SF. ANTONIE CEL MARE ieri... Ce bine sa ai doua zile de nume!!!
Mica asa mult mi-au placut pozele voastre!!! Si cum n-am mai fost la munte din vara m-ai facut sa salivez efectiv dupa o iesire din Bucuresti!!!
Kay, legat de grafice ma pot oferi eu.... dar sa mi se trimita datele.... Adik sa le centralizati cumva... eventual pe mailul comun...
Ioana13, felicitari pt. prima silaba!!!
Pepsi, Antonio e spre bine zic eu asta pt ca ieri a dormit ca de-obicei... fara sa se trezeasca plangand dupa 10 min.... A dormit la pranz 4 ore. Si azi-noapte nu s-a mai trezit deloc... iar azi dimineata a avut o foame in el, a ras pe nerasuflate 230 ml lapte. Deci e spre bine! Ieri medicul ORL-ist a confirmat faptul ca otic nu erau semne de retentie si ca febra mare e cauzata de o viroza (ne gandeam la un mom. dat sa nu fie rubeola... si ne uitam dupa bubite). Mi-a recomandat CLAAAAR sa nu mai folosesc NEVER EVER betisoare de ureche... ca cica alea sunt inventate de ORL-istii in pana de pacienti In fine, eu oricum ii stergeam mai mult lobul urechii cu ele... dar de-acum gata... s-a terminat cu betigareala I-am explicat ferm si sotului ca de-acum daca vreau sa tin copilul in frigul cel mai frig sa ma lase.... De-acum in ceea ce priveste sanatatea (cel putin pana oi fi declarata de vreun psihiatru, INAPTA de a lua decizii!!!) HOTARASC doar eu... iar el are datoria de a ma aproba Drept urmare, aseara dupa baita, doar l-am sters cu prosopul pe cap pe baiat, nu l-am mai uscat cu foenul (el tot insista sa facem asta... de data asta i-am explicat ca mai rau fac ca-i incalzesc capul si apoi il las asa brusc la rece... plus de-asta aerul ala uscat... in fine). Iar azi daca nu apar bubite (deci sigur nu e rubeola/rujeola), maine ies cu el LA AER!!!!
gata fug
Nu uitati de TABELE cu CRESTEREA PE LUNI...ma pot ocupa eu
Andrada de ANTONIO (12 Mai 2007)
FILMULET ANTONIO