***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (44)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Uite, KAY, acest TABEL il incepusem impreuna cu POOHY acum mai bine de 1/2 de an... putem continua aici daca va place.

Andrada de ANTONIO (12 Mai 2007)
FILMULET ANTONIO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

Foarte tare ANDRADA !!! imi pis ochii cu gura plina de Fagaras... deci vreau sa zic ca m-a lovit nostalgia si tristetea ca Sonia a ajuns acasa pe 27 august. prima ei plimbare a fost pe 20 august... prima baie cam pe 17 august.. prima data a mers cu masina-ambulanta de la Elias la Fundeni, pe 12 iunie... nu pot sa uit, dar ce bine ar fi daca as putea...

E FOARTE BUN GRAFICUL !!! acum daca mai faci si pt greutate si lungime, e perfect !

nu stiu cum va pricepeti voi la asta, ca pt mine e de pe alta lume... BRAVO !!!

oana deSOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

KAY, vezi ca documentul facut contine 3 pagini dintre care prima este cea cu evolutia, apoi a doua cu greutatea si a treia cu statistici unde as fi vrut sa facem ceva de genul: cea mai grea capsunica, cea mai lunga capsunica, etc.... Deci cea cu greutate si lungime exista...

Ma ucur ca iti place... dar ti-am zis: NU este meritul meu in TOTALITATE... TRAIASCA POOHY

Andrada de ANTONIO (12 Mai 2007)
FILMULET ANTONIO

Mergi la inceput

am POOHY !!! le-am vazut si pe celelate, dupa ce am scris... intru mai tarziu, ca tuseste Sonia destul de rau... uscat, dar..

asa creste Sonia

Sonia

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Fetelor io imi dau demisia din functia de mama !Nu stiu ce sa ma mai fac cu STEFAN.Am emotii defiecare data cand il asez in scaunul de masa.Odata deschide gurita alte dati tipa doar cand vede lingurita si incepe sa scuipe !Nu inteleg ce este asa e naspa.
Sa nu va mai zic ca ma suna soacra in fiecare zi sa intrebe ce papa si cand ii zic lapte zice"aaaaaaaa tot lapte dala?"sau "ia uite impinge scaunul,ce putere are si mananca doar lapte";parca ar manca rahat!Paca ar aveam 3 ani si tot suge.Imi vine sa-mi fc bagajul si sa plec in lume doar cu STEFAN sa nu ma mai streseze nimeni si sa ma intorc dupa ce da soacra coltu!

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">botezul unui inger
minunea noastra Stefan 13.06.2007
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">STEFAN rade cu taty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Foarte interesant tabelul dar destul de detaliat.Am facut un exercitiu de memorie dar nu-mi aduc toate datele aminte.Cum procedam?Le trimitem andradei sau putem edita fiecare?

POZE rares(7 mai 2007)
Am 8 luni/Sunt barbat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tudorcatalin spune:

buna fetelor!
pepsi,cum si-a spart Dominic capul?cum a reusit?
ieri i-am dat un sfert de galbenus de ou,combinat cu 4 linguri de supa-crema de legume(morcov cu dovlecel) si o jumatate de banana, la ora 12 si a mancat tot.
la ora 16 i-am dat aceeasi combinatie de supa-crema, dar cu branzica, si a mancat si asta.dar mi s-a parut putin galbenus, nu stiu daca a simtit ceva.
in ziua in care ii dati galbenus, ii mai dati si carne?
cand pot sa-i dau un galbenus intreg?
eu dupa baita nu-i usuc parul cu foenul, nici n-are par mult e cam chelios, dar e cald si se usuca imediat.
ma duc si eu la Miniblue sa vad tarcul, tb sa-i cumparam si noi.nu mai are stare, vrea sa stea doar in picioare, daca il tin de manute se ridica in fundulet si dupa aceea in picioare.
va pupam,o zi buna
pupici la capsunele si capsunici
magda, mama lui tudor catalin(17.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

buna mamici de capsunici

doxinu am o veste proasta ptr tine: nu poti sa-ti dai demisia din functia de mama, nu se accepta. dar am si-o veste buna: poti sa demisionezi din functia de nora! nu e minunat? iti spun eu secretul: vorbesti taios de 1-2-3 ori si s-a terminat, nici nu te mai suna. eu stiu exact cum e, soacra-mea considera ca la 7 luni copilul ar trebui sa pape ORICE. dar cum eu sunt o fandosita si neascultatoare, tin fata numai pe mancare de-asta nasoala. "da' da-i mama sa manance cum trebuie, pune-i un coltisor de paine in mana" acum serios vorbind si dodoloatza mea a avut o perioada cand urla cat o tineau plamanii ca nu vrea legume sau supa. asa ca o saptamana nu i-am mai dat DELOC, nici macar nu am mai incercat. dupa care a reinceput sa pape, de parca nimic nu s-ar fi intamplat. poate ar fi mai bine sa nu-l mai stresezi, sa-l lasi sa uite si sa revii dupa cateva zile. sa iti dau putere sa treci peste

andrada super tabelul! nu ar fi bine sa avem user-ul si parola si sa ne completam fiecare, sa nu impovaram pe cineva cu atata treaba? am vazut ca in josul paginii este un link "Edita#355;i aceast#259; pagin#259; (dac#259; a#355;i primit permisiune)" asa intram fiecare si scriem frumos in dreptul nostru ce si cum.

kay pitica mea s-a nascut cu 3kg si 51 cm (desi eu am dubii ca au masurat-o bine). la 7 luni aveam 7 kg si 67 cm. are un dedeficit cam de 500 gr conform graficelor, dar la cat de vioaie este nu imi mai fac probleme. sa ne spui de colegiul medicilor, tare sunt curioasa. fetele

am vazut poze multe multe zilele astea: manu de poohy (vrem si noi macar cateva sute de grame, ne dati?), stefanutz de dianalaura (si dodoloatza are leagan si ii place de moare in el), ana de madi (doamne, ce par! vrem si nooooi), isa de petitange (pupam bolnavioara, sper ca sunteti mai bine), maya de mica (ce frumos la munte!), pitici de liviana, filmulete cu antonio de andrada. sper ca nu am uitat pe nimeni. toti sunt niste frumusei, avem o plantatie tare tare reusita!

moko fata, nu ai voie sa fii deprimata. lasa ca toate trec...

lavini ce mai faceti? nu ai mai scris de mult. cum e raducu?

pupici

mama lu' maria

Ajutati-o pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

quote:
Originally posted by tudorcatalin
in ziua in care ii dati galbenus, ii mai dati si carne?
cand pot sa-i dau un galbenus intreg?
magda, mama lui tudor catalin(17.06.2007)

eu stiu ca nu, in ziua cu galbenus nu se da si carne. eu galbenusul l-am introdus asa: sapt 1- cate 1/4, sapt 2- cate 1/2, sapt 3- cate 3/4 si sapt 4- cate 1 galbenus intreg. asta de 3 ori pe saptamana.

mama lu' maria

Ajutati-o pe Sonia!

Mergi la inceput

doxinu, mai bag-o-n ma-sa pe soacra aia. da-i lingurita sa se joacce cu ea. s-o bage in gurita si s-o molfaie. ia-i una de cauciuc si da-i sa se joace. sa se imprieteneasca. sau, metoda Sonia, iik bagam o lingurita, apoi repejor suzi ! dar ea e fan Suzi, fara ea nu face nimic !

pe mine m-a rupt deja Sonia. ea nu mai plange, tipa. dupa mine, dupa papa, dupa lingurita, dupa bibe, dupa Suzi, dupa orice. ca vrea ! si daca vrea trebuie sa aiba. asa ca cere, adica tipa. si eu innebunesc. si Alex ma conoleaza : ``asta nu e decat inceputul, stai sa vb si sa mearga. mai tii minte ca zicea mama ta ca tu nu mergeai prin casa, ci sareai? asteapta-te la asta !``

asa creste Sonia

Sonia

www.helpsonia.com

Mergi la inceput